Από το mi 4 τα ερωτεύτηκα!!! Έβλεπα συνέχεια reviews για τα xiaomi. Αλλά δεν θέλω να καταχραστω και την ευγένεια σας στις χαζές ερωτήσεις μου!! Μόλις έχω μια σοβαρή απορία θα επανέλθω δριμύτερη!!! Προς το παρόν νομίζω ότι τα έχω ρυθμίσει!
Αν είναι να πας σε official dev ROM, κάνε ένα βήμα παραπάνω και πήγαινε σε XTRV dev. Για μένα η dev είναι όλα ή τίποτα, ή ξεκλειδώνεις και βάζεις μια custom της προκοπής (όπως είναι η XTRV) ή κάθεσαι σε stable και δεν μπλέκεις. Ο λόγος είναι ότι με την custom, ακόμα και προβλήματα να έχεις, μπορεί να βρεις mod-ακια ή ρυθμίσεις μέσα από script/root πρόσβαση και να τη φέρεις στα μέτρα σου τη συσκευή. Πάντα όμως η τελική επιλογή δική σου.
Αγόρασα από Ελλάδα το Redmi 4X με ξεκλείδωτο bootloader. Δεν ακολούθησα την διαδικασία για να το κλειδώσω και να το ξεκλειδώσω με τον τρόπο που προτείνετε παρ'όλα αυτά το έχω αναβαθμίσει με επιτυχία σε Aroma διαδοχικά σε τρεις versions. Χρειάζεται να το κλειδώσω και να το ξεκλειδώσω μέσω της Xiaomi;
Το σωστό θα είναι αυτό που έγραψες, να κλειδώσεις και μετά να ξεκλειδώσεις με το δικό σου mi account.
Σε μία στραβή που κλειδώσει ο bootloader , θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, να κάνεις την αίτηση, να πάρεις έγκριση και να περιμένεις 72 ώρες για να ξεκλειδώσεις
Ναι φιλε εδω εισαι κατεβαζεις την τελευταια Version: V8.2.1.0.KHCMIDL (MIUI8), μπαινεις σε recovery πατωντας power button και volume up ταυτοχρονα και απο εκει κανεις wipe ολα εκτος απο internal storage (αφου έχεις περασει την rom ηδη στην εσωτερικη μνημη του κινητου) και μετα install rom .zip μεσα απ το recovery...απλα ονομασε την rom σε update.zip αλλιως δεν θα την βρει στο recovery.