Ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις τον τσέκαρα και είναι ξεκλείδωτος.Bootloader device unlocked true.To κινητό μπαίνει fastboot και twrp.μόνο.
Ανακοίνωση Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
-
Κάντο μια φορά ακόμα, αλλά αυτην την φορά κοίτα για κόκκινα μυνήματα κατά την διάρκεια
-
-
Ο/H mabaha έγραψε:
-
Ο/H mabaha έγραψε:
MI 5 via Tapatalk -
Σας ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια, θα κατεβάσω τώρα την XTRV FOR MIDO και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα.
=============== Σεπ 25th 2017, 10:39pm ===============
markito θα ξανακατεβάσω και την arωma 7.9.21 mido .
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mabaha έγραψε:
-
Αν σου κάνει τα ίδια, δοκίμασε να κάνεις και format data (προσοχή θα χάσεις τα πάντα στη συσκευή με αυτή την λειτουργία, δηλαδή εφαρμογές + εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο).
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Stock recovery έχεις αφού πέρασες fastboot rom.
Μην κάνεις δοκιμές αφού έχεις Mido δεν μπορείς να φλασάρεις ότιδήποτε twrp.
Ξεκλείδωσε πάλι bootloader, πέρνα TWRP για Mido 3.1.x.x by @geoanto555 φλάσαρε lazyflasher , φλάσαρε supersu , φλάσαρε Dolby Atmos zip ,reboot system.
Γιώργο μια που θα διαβάσεις το post θα δουλέψει;
Και εσύ @geotok βάλε ρε συ xtrv να βρεις την υγεία σου , εάν τα ota updates είναι το πρόβλημά σου σε πληροφωρώ ότι στο επόμενο διάστημα όλα τα μέλη θα έχουμε xtrv με ota updates , εάν δεν το ήξερες.
=============== Σεπ 26th 2017, 1:41am ===============
δεν μπορω ακομα να καταλαβω ποιο μοντελο εχω. Πως το βρισκουμε αυτο? Νομιζω οτι ειναι το mido . ειναι το Redmi note 4 (oxi to 4X) αυτο με την global 3/32 και την 800αρα μπαντα β20. Με snapdragon 625. Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το δικο μου? Παντως τωρα του εβαλα στο unbrick για mido ρομ την global 8.5.8.0 και δουλευει κανονικα. λετε να εκανα λαθος? -
-
Βγάζεις την αυτόματη διόρθωση: Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Γλώσσα και εισαγωγή > Πληκτρολόγιο > SwiftKey > Πληκτρολόγηση > Πληκτρολόγηση & Αυτόματη διόρθωση : απενεργοποιείς την αυτόματη διόρθωση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα