Καλησπέρα. Κατέβασα την XTRV 7,9,21 την πέρασα στο κινητό και πλέον λειτουργεί κανονικά.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Την ARVMA δεν την ξαναδοκίμασα.
Καλησπερα στη παρεα! Εχω το mi note 2 και εχω προβλημα με το wifi μονο στο χωρο εργασιας μου.. Οπουδήποτε αλλού μπαινει κανονικα ενω σε αυτο που αναφερω συνδέεται αλλα δεν εχει ίντερνετ.. Καμια ιδεα καποιος?
Όπως είναι συνδεμένο θα πατήσεις το βελάκι πάνω στο δίκτυο για να μπεις στις ρυθμίσεις.
Εκει θα πας και θα επιλέξεις στατική ip και θα ορίσεις χειροκίνητα μια IP , και ότι σου ζητάει.
Αν κάποιος έχει γνώσεις (εκει στην δουλειά) πες του να στο κανει είναι πολύ εύκολο.
Καπου το ειδα και αλλού. Ειναι ορθογραφικός έλεγχος στα ελληνικά. Πατας πανω στην λέξη και σου εμφανίζει διορθωσεις- προτάσεις απο κατω.
Πιθανως να ειναι και οι τόνοι πανω στα γράμματα
Καλησπέρα ομαδάρα! Μία ερώτηση θέλω να κάνω, αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει! Απ' όταν έβαλα την Global Stable 8.2.2.0 στο Mi5, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το hotspot! Όποια συσκευή και να προσπαθήσω να συνδέσω με το internet από τον πάροχό μου, δεν έχει internet, παρά το γεγονός ότι δείχνει συνδεδεμένη σε Wi-Fi! Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υπάρχει περίπτωση να λυθεί, ή το flashάρισμα είναι μονόδρομος;
Ευχαριστώ πολύ!