Σαν νέος χρήστης στην ουσία -παρόλο που η εγγραφή μου είναι από το 2014- και σαν μη σχετικός με το θέμα των εγκαταστάσεων ROM θα ήθελα να με καθοδηγήσετε σχετικά. Περιμένω από μέρα σε μέρα ένα Xiomi Mi note 2 με international ROM. Ποια ROM με συμβουλεύεται να εγκαταστήσω..? να βγάλω αυτήν που έχει?? να βάλω Miui 9 Developer ROM, ARΩMA ROM, Stable ROM, Global ROM..??? Επίσης σαν VIP μέλος θα μου την στείλετε.. ή θα την κατεβάσω από κάπου.?? Ίσως να είναι χαζά αυτά που γράφω αλλά είναι απορίες μου. Κατ αρχή σκεφτόμουν να δώσω έξω το τηλέφωνο να μου το κάνουν άλλα τελικά αποφάσισα να παιδευτώ μόνος. Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις αλλά θα προσπαθήσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα σε όλους. Έχω το mi max pro hellium ( μάλλον). Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί πως μπορώ να αναβαθμίσω. Το update που έχει το κινητό δεν δουλεύει. Τα στοιχεία φαίνονται στο επισυναπτόμενο.
Να του το φέρει με γλυκό τρόπο ότι πρέπει να περάσει drivres, έλεγχο bootloader, με το XiaomiTool να περάσει official rom beta, να κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα-να πάρει την έγκριση, να περιμένει 72 άντε στην χειρότερη 360 ώρες. Και αν δεν κουράστηκε από τα παραπάνω να περάσει twrp και μετά την ελληνική.
Ναι ναι, φουλ πρόγραμμα , πρόπλυση, στύψιμο, κανονικό πλύσημο ,στύψιμο , δεύτερο πλύσημο, στύψιμο, ξέπλυμα και στεγνωτήριο.
Τα πάντα όλα και στους 90 βαθμούς.
ΥΓ και σιδέρωμα!!!
Εεε; @demakhs ; Για να το πούμε στην γλώσσα που καταλαβαίνεις.