καλησπερα παιδια περιμενω ενα mi max 2 με την global rom
διαβασα και τον οδηγο που λεει τι πρεπει να κανεις οταν παιρνεις πρωτη φορα xiaomi οπως εγω
απλως επειδη εμενα ειναι με την global χρειαζεται να κανω κατι αρχικα ή να το αφησω ετσι για αρχη και βλεπω
ευχαριστω
Αρχικά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα...της γυναίκας μου το mi max2 με global μιά χαρά μου φαίνεται,αν απο εκεί και πέρα δείς κάτι που δεν σου αρέσει ή έχεις προβλήματα προχώρα άφοβα για την δική μας ρομ (της άπαιχτης εδώ ομάδας!!).
. Παρέλαβα και εγω πριν λιγο το mi max 2 απλα μου εκανε εντυπωση οτι δεν ηταν σφραγισμενο με ζελατινα και ειχε δυο κομματια ταινια ασπρη στις ακρες της συσκευασιας δεξια και αριστερά στο πίσω μέρος λιγο ποιο πάνω απο την ετικέτα που αναγράφει τα specs επίσης όταν το άνοιξα το κινητό ήτανε μια μαρά δεν είχε ουτε σημαδάκι που λέει ο λόγος απλά δεν ειχε στην οθονη κολλημένο την ζελατινά και ήτανε κολλημένη ανάποδά στο εσωτερικό πάνω μέρος της συσκευασίας. Εϊναι λογικό να συμβαίνει αυτό?
Απο εκδόση στις ρυθμίσεις λέει ότι φοράει Μiui Global 9.0 Σταθερή 9.0.3.0
είμαι κομπλέ με αυτήν για αρχή είναι official?
Καλησπέρα και από εμένα.
Παρέλαβα από Banggood το xioami redmi note 4 (global version).
Δεν θέλω να ανοίξω εγώ το κουτί γιατί είναι δώρο για την γυναίκα.
Όταν το πάρει και βάλει μέσα την sim πρέπει να κάνει κάτι;
Καλή σας ημέρα,
Είμαι κάτοχος και γω εδω και μερικές ημέρες του Mi Note 2.
Έκανα τη διαδικασία ξεκλεισώματος απο τη Xiaomi, μου ήρθε η θετική απάντηση για ξεκλείδωμα.
Τωρα να ρωτήσω.. φοράω την 8.5.5 Global Stable και θέλω απλά να ξεκλειδώσω και να κανω root το κινητό.
Αν ακολουθήσω τη διαδικασία, χωρίς αλλαγή rom θα χάσω ότι έχω εγκαταστήσει;