μπορεις να τρέξεις το ξεκλείδωμα με το mi unlock. Δεν έχει αρνητικές συνέπειες για εσένα, δεν χάνεις δεδομένα από το τηλέφωνο σου. Μετά μπορείς να κάνεις και root.
μπορεις να τρέξεις το ξεκλείδωμα με το mi unlock. Δεν έχει αρνητικές συνέπειες για εσένα, δεν χάνεις δεδομένα από το τηλέφωνο σου. Μετά μπορείς να κάνεις και root.
Εκανα αιτηση για ξεκλ.μπουτλοαντερ και απαντησαν σε 25 λεπτα.,
Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παίδες, να ρωτήσω κάτι νιούμπικο: ΓΙΑΤΙ να θέλω να αλλάξω rom αν θέλω να έχω το λειτουργικό στα αγγλικά, αν ήταν "global" όταν το αγόρασα (δεν ξέρω καν τι είναι το "unofficial") κι αν ήδη εμφανίζονται και γράφω ελληνικά σωστά? επειδή ο οδηγός περνάει κατευθείαν στο ΠΩΣ να το κάνεις.. ποια πλεονεκτήματα έχει, γιατί να θέλω-πρέπει?
Εάν έχεις την επίσημη Rom, σε αγγλικά ή ελληνικά και δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή δε σε ενδιαφέρουν τα πρόσθετα της ελληνικής Rom, δεν χρειάζεται να το κανεις.
Αν όμως έχεις ανεπίσημη, αργά ή γρήγορα θα βγουν λιγότερο ή πολύ περισσότερο σοβαρά προβλήματα και εκεί πρέπει να αλλάξει η rom πριν να είναι αργά.
που βρίσκω περιγραφή των "πρόσθετων" της ελληνικής rom?
(να δω αν ενδιαφέρουν, γιατί θα χρειαστεί χρόνο εκμάθησης διαδικασίας)
με ελληνική rom προφανώς μπορώ να έχω όλες τις ειδοποιήσεις, menus και γενική εμφάνιση στα αγγλικά, σωστά?
(αστεία ερώτηση? απο κινητά παιδιά δεν.. τπτ! )
σαν τι "πρόβλημα" θα μπορούσα να αντιμετωπίζω?
(μήπως έχω ήδη και δεν το αντιλήφθηκα)
"πριν είναι αργά", εννοείς πριν κολλήσει από κόποιο πρόβλημα πχ? παίζει άλλος περιορισμός?
Ανέβασε φωτογραφία σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε εάν φοράς official ή unofficial rom, για αρχή.
Με official rom, custom romxtrv και custom xiaomi.eu δεν διατρέχεις κάποιο κίνδυνο , πράγμα που δεν ισχύει για τις άλλες custom ROMs που κυκλοφορούν και διαθέτουν τα κινεζομάγαζα.
Καλησπερα παιδια εχω προβλημα στο κινητο εχω κανει αναβαθμιση σε miui 9.3 kai android 6.0.1 αν μπορειτε ασ με βοηθησετε η συσκευη ειναι xiaomi redmi 4 pro prime
Καλησπερα παιδια εχω προβλημα στο κινητο εχω κανει αναβαθμιση σε miui 9.3 kai android 6.0.1 αν μπορειτε ασ με βοηθησετε η συσκευη ειναι xiaomi redmi 4 pro prime