Κυκλοφορούν κινητά με πειραγμένο λειτουργικό, ειδικά αυτά που έχουν MIUI.
Το Mi a2 δεμ έχει πρόβλημα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούόταν λες πειραγμένο; το redmi 5 plus έχει κάποιο θέμα, επειδή δεν πρόσεξα κάτι.Ο/H NasDriver έγραψε:
Κυκλοφορούν κινητά με πειραγμένο λειτουργικό, ειδικά αυτά που έχουν MIUI.
αν κατάλαβα καλά, παίζει θέμα με τα κινητά που έχου MIUI να μπλοκάρουν όταν πάνε να κάνουν downgrade και λόγο αυτής της ρύθμισης μπλοκάρουν και στο άσχετο;Ο/H NasDriver έγραψε:
Εσύ βασικά θα πρέπει να κοιτάξεις περισσότερο προς αυτό το θέμα ---> Πρώτο Βήμα Μόλις Αγοράσεις Xiaomi με Android 8 Oreo ή νεότερη έκδοση - Βασικοί Έλεγχοι
μάλιστα, μια απλή και ολοκληρομένη απάντησηΟ/H mixaliscy έγραψε:
Βασικά πολλοί Κινέζοι που πουλάνε το κινητό σε εμάς, όταν το πάρουν από την Xiaomi το πειράζουν για δικούς τους λόγους. Του βάζουν είτε άλλον bootloader, είτε ψεύτικη ρομ και όλα αυτά σε κάποια φάση έχουν αντίκτυπο.
Εκτός από το ότι το κινητό σου θα παλεύει να λειτουργήσει όπως πρέπει (χάνει σίγουρα 1/3 της δύναμης του), εκτός του ότι μέσα υπάρχουν πολλές φορές παράνομα αρχεία για ευνόητους λόγους, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (από εκεί το ανακαλύψαμε και εμείς στην πορεία) να σου μπρικάρει το κινητό.
Για να μη φτάσουμε σε αυτή τη διαδικασία προτιμούμε όταν τα πάρετε να κάνετε 10 λεπτά έλεγχο, να ξέρετε τι κρατάτε και από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δικιά σας. Δεν σας αναγκάζει κανείς.
Format data ήθελε και θα άνοιγε...Ο/H Sothrhsgr έγραψε:
Δεν ξερω αν γραφω σε σωστο νημα αλλα ειμαι πολυ προβληματισμενος...Εχω ενα mi8 εχω κανει αιτημα για ξεκληδωμα το ξεκλειδωσα περασα twrp ολα ωραια και με το που κανω τους απαραιτητους καθαρισμους περναω την xtrv κανονικα και μου δειχνει οτι ολα περνανε κανονικα...Ανοιγει το κινητο μεχρι το σημα της rom xtrv και δειχνει οτι φορτωνει απο κατω στις τελιτσες αλλα αυτο γινοταν επι 50 λεπτα που καποια στιγμη το εκλεισα επειδη κουραστηκαι και περασα στοκ global rom που ειχα τελικα απο την αρχη....