Διαφήμιση

Κατανάλωση Μπαταρίας - Αποσυνδέσεις Bluetoth.

• Κατανάλωση Μπαταρίας - Αποσυνδέσεις Bluetoth.

Αγαπητοί συνφορουμήτες. Ανοίγω αυτό το θέμα ώστε να γίνει ένα είδος καταγραφής προβλημάτων για το hennessy. Έτσι θα ξέρουμε αν το πρόβλημα που έχουμε είναι γενικό σε όλες τις Hennessy ή αφορά μόνο την δικιά μας συσκευή (την προσωπική) οπότε θα πρέπει να βρούμε πως θα το λύσουμε.

Έτσι ξεκινώντας το θέμα θα αναφέρω τα δύο προβλήματα τα οποίο αντιμετωπίζω με την δικιά μου συσκευή.
      Το πρώτο είναι η κατανάλωση της μπαταρίας η οποία με την είσοδο στην MIUI 8 ανέβηκε κατακόρηφα ή έπεσε η απόδοσή της (χάλασε, ξαφνικά). Αυτό θα εξαρτηθεί και από δικές σας απαντήσεις. Να αναφέρω ότι με την ίδια καθημερινή χρήση και τότε και τώρα, τότε έβγαζα κοντά στις 5 ημέρες με μία φόρτιση και τώρα 1 το πολύ.

Το δεύτερο είναι η αποσυνδέσεις του bluetooth. Μπορεί να φαίνεται στην συσκευή ότι είναι συνδεδεμένο και όταν πας να απαντήσεις σε κλήση ο καλούμενος να ακούγετε από το τηλέφωνο. Να ακούς κάτι από το bluetooth και ξαφνικά να κόβετε η σύνδεση και να μεταφέρεται ο ήχος στο κινητό. Κ.Τ.Λ. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν γίνονται αυτές οι αποσυνδέσεις είναι σαν να κάνει επανεκκίνηση το Bluetooth. Στην μπάρα του κινητού πάνω-πάνω, σβήνει το εικονίδιο της συσκευής που είναι συνδεδεμένη, Handsfree, αλλά και το εικονίδιο το ίδιο του bluetooth. Σαν να το κλείνει και να το ξανά ανοίγει (Restart). Να αναφέρω ότι το πρόβλημα αυτό το έχω από την αρχή. Η γυναίκα με το Redmi 3 με το ίδιο Bluetooth δεν είχε ποτέ καμία αποσύνδεση.

Για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς θα πω ότι έχω την XTRV 6.12.1 Miui 8.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Την τελευταία δεν την έβαλα. Κάνω κάποιες δοκιμές με την 6.12.1 μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού. Προς το παρόν για το bluetooth, έκλεισα τα πολυμέσα και δείχνει σαν κάτι να κέρδισα σε μπαταρία αλλά ακόμα δεν ξέρω σίγουρα. Οι αποσυνδέσεις φαίνεται να μειώθηκαν σε συχνότητα αλλά υπάρχουν.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • Το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία αντιμετωπίζω και εγώ....
      Πήρα το κινητό με ευρωπαική ρομ 7.1.6 (αν θυμάμαι καλά) και εκανα αναβαθμιση σε XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0

Νόμιζα ότι έφταιγε η ρομ όταν το πήρα, αλλά τελικά με την νέα που έβαλα "πίνει" την μπαταρία σε χρόνο μηδέν.
      Για παράδειγμα , κάθε πρωί το βγάζω από τον φορτιστή για να φύγω για δουλειά και μετα από 20 λεπτά που μπαίνω αυτοκίνητο έχει πέσει στο 90% χωρίς χρήση........ !!!!
      Σημειωτέον , δεν κλείνω ποτέ το wifi και το 4g λόγω του ότι δέχομαι συνεχώς email και μυνήματα λόγω δουλειάς.
      Και την νύχτα κατά την φόρτισή του είναι πάντα ανοιχτό το wifi.

Επίσης με 2Α φορτιστή Samsung μου γράφει άΛΛΟΤΕ 2:30 ώρες για πλήρη φόρτιση (στο 20% υπόλοιπο μπαταρίας) και άλλες φορές , πότε 1:50 και πότε 4:30 ώρες....

Να τα έχει πάιξει εντελώς η μπαταρία ?