καλησπερα σε ολους! παιδια εχει καποιος κανα θεμα με το ρυζακι με το youtube & FB Lite ;;; το πρωτο καποιες φορες μου κολλαει αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι με το λαιτ που δεν ανοιγει αν δεν κανω restart της συσκευη.καμια ιδεα; ευχαριστω!
@iAmLiakos μολις εβαλα με καθαρή εγκατάσταση την τελευταία stable για να είμαι "πιο" σιγουρος και έχει ακριβός το ίδιο θέμα στην εφαρμογή για τα θέματα γράφει τα ίδια δεν υπάρχει δίκτυο και δεν εμφανίζει τίποτα... Ή ταχύτητα στο download βελτιώθηκε λίγο σε σχέση με πριν .
@sioannis Μη ξεχνάς ότι η εφαρμογή "Θέματα" περιέχει online περιεχόμενο και εκτός αυτού αλλάζει η Xiaomi την ίδια την εφαρμογή με τις αλλαγές των roms.
@sioannis Ναι αυτό εννοώ. Γενικά εάν το έχετε παρατηρήσει είναι μία μεταβατική περίοδος με πολλές αλλαγες στους σερβερς της Xiaomi (καιρός, ξεκλειδώματα κα).
Οπότε υπομονή και θα ομαλοποιηθουν τα παντα!
@iAmLiakos οπότε υπάρχει περίπτωση να έχει πέσει απλά ο server τους και αύριο πχ να δουλεύει και να τα βγάζει κανονικά τα θέματα ;
Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα θέματα σε mi3
προσωρινά δουλεύει,λοιπόν πήγα στα δικαιώματα, δικαιώματα
εφαρμογών ,και έδωσα όλα τα δικαιώματα στο λογαριασμό mi
και σε εφαρμογές γενικά που υπάρχουν απο την miui
δηλαδή επαφές,τηλέφωνο,σμσ κ.λ.π. τώρα λειτουργεί ,δεν ξέρω εάν είναι
αυτό ή είναι τυχαίο.
καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να μετακινησω τα εικονειδια ?παταω και τα εχω κρατημενο και δεν κανει τιποτα.ξερει κανεις κατι για αυτο?