Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.8] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/12 16:10)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H Obiwan έγραψε:

Μήπως λοιπόν θα πρέπει να διαλέξετε την πιο πρόσφατη με τα λιγότερα θέματα release, να κολλήσετε σε αυτήν, εφαρμόζοντας όλες τις βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε (που είστε και πολύ καλοί σε αυτό) και ανακοινώστε οτι θα βγαίνουν release κάθε 3 μήνες, ΟΤΙ και να κάνει η Xiaomi σε αυτό τι διάστημα?
      Αυτό λέγεται stable...και κάποιοι χρήστες από εμάς έχουμε μονο stable στα κινητά μας :) Και αναβαθμίζουμε με συχνότητα των stable δηλαδή ανα 2-3 μήνες
      Έτσι είναι όπως τα λες και δεν αναγκάζει κανένας κανέναν να βάζει το update κάθε βδομάδα.. Επιλογή του καθενός είναι αν θα το βάλει και επίσης ότι υπάρχει η περίπτωση να πάει κάτι στραβά και να χρειαστεί by Advertise"> factory reset, ή να είναι ασταθές το κινητό του άλλωστε γι'αυτό υπάρχουν οι stable.. Αναφέρομαι και στον @tasosko μπορούσες να περιμένεις να δεις τις 'δοκιμές' από κάποιους άλλους. Κυρίως σε τέτοιες αλλαγές android πάντα υπάρχει θέμα στις πρώτες εκδόσεις. :thumbsup: @GogoF στη φώτο με το test φαίνεται σαν να έχεις κλειστό το gps (πάνω στη γραμμή ειδοποιήσεων εκτός by Advertise"> αν έτσι είναι στο mi max)
      να ξεκαθαρισουμε τα πραματα μηπως ειμαι beta tester και δεν το εχω καταλαβει?τι θα πει δοκιμες απο αλλους?οι αλλοι τι εχουν παραπανω απο τον καθενα εδω μεσα?αμα μιλουσαμε για beta tester δεν θα ελεγα κουβεντα.το λεει η ληξη απο μονη της.τωρα απο την στιγμη που υπαρχει η stable και η developer και την δινουν στο κοσμο να την περασει τη σημαινει αυτο?
      ΑΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΗ;
      Προφανώς κ αν συμβεί κάτι στο τηλ την ευθύνη την έχει ο καθένας που δοκιμάζει.
      Προσωπικά δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που γράφεις.
      Δεν σε ανάγκασε κανείς να κάνεις update κάθε εβδομάδα,δεν σου είπε κανείς να είσαι ή να γίνεις beta tester.
      Αν θέλεις να το κάνεις επιλογή σου είναι.
      Γιατί δεν περνάς στο τηλ σου μια stable έκδοση να μείνεις ήσυχος κ να μην ασχολείσαι με update κτλ.Και στην τελική όλο αυτό γίνεται εδώ κ πολύ καιρό(χρόνια).Το γνώριζες πριν πάρεις τηλ απέξω.
      από την στιγμή που αποφάσισες να το πάρεις έχεις από αυτό το φόρουμ κάποιες επιλογές για το τι θα κάνεις στο τηλ σου.
      Δεν νομίζω κάποιος να σε ανάγκασε να βάλεις κάποια ROM ή να κάνεις αναβαθμίσεις συνέχεια
    • Να ξεκαθαρίσω κάτι.
      Δεν έγραψα αυτα που εγραψα γιατι διαμαρτύρομαι για τις Developer.
      Οι Developer είναι για testing τελεία και παύλα.
      Ο ορισμός στην ανάπτυξη λογισμικού αυτό ακριβώς σημαίνει.

Και μάλιστα θα έλεγα ότι για Developer ειναι τοσο πετυχημένες που μπορει να θεωρηθουν και σχεδόν stable!.

Απλά μια σκεψη έκανα για βελτίωση οδικού χάρτη
    • Θετική απάντηση

Ο/H gkalen έγραψε:

κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς γιατί μπλοκάρουν κάποιες συσκευές στο setup ..
      Νομίζω ότι ίσως κάτι παίζει με το λογαριασμό που εχουμε συνδεθεί στο miaccount ..
      Στην δική μου περίπτωση πριν ενεργοποιήσω το find device στον λογαριασμό μου μπορούσα κανονικά να παρακάμψω το να δώσω κωδικό για τον λογαριασμό.. Οταν ενεργοποίησα το find device τότε έπρεπε να βάλω τον κωδικό δεν με άφηνε αλλιώς... τώρα το έχω απενεργοποιήσει πάλι και πάλι μπορώ να παρακάμψω το βήμα του κωδικού...
      Μήπως τελικά εκεί είναι όλη η ιστορία??

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Bodai ()
      Αιτία: Usefull Information

• Διαφήμιση
    • το θεμα το δικο μου ειναι οτι απο την στιγμη που περασε η rom(η nougat π.χ)απο τοuς beta tester και δωσανε το οκ να την παρει ο κοσμος
      κανενας τους δεν ειδε οτι δεν παει κατι καλα;ας την δινανε μετα απο 2 μηνες ποιος ο λογος να την δωσουνε;
    • Ο/H jpastos έγραψε:

Μήπως τελικά εκεί είναι όλη η ιστορία??
      Είναι ο μονος λογος που ζηταει password κατά το set up.
      Είναι η αντικλεπτική ασφάλεια του. :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • @tasosko
      Έλα βρε Τασο , ηρέμησε λίγο να σου θυμησω κάποια πράγματα ...
      Όπως ξερεις , σου έχω απαντήσει σε όλα σου τα μηνύματα , δεν έχω βρει κάποιο που δεν σου απαντησα ..
      Καμμία εταιρεία δεν ρωτάει τον χρήστη αν θα κάνει update σε επόμενη android version και συνήθως ΔΕΝ το κάνει κιόλας , αλλά όταν το κανει ποτέ ΔΕΝ ρωτάει ..
      Το Android 7 είναι ή νέα έκδοση Android Nougat , δεν υπάρχει κατι παραπάνω που πρέπει να πούμε , η Xiaomi έδωσε επισήμως Android 7 στο Mi5 και θα δώσει και σε άλλες συσκευές , μέχρι να βγει Stable rom σε Android 7 , πολύ πιθανώς να υπάρχουν κάποια προβλήματα , είναι γνωστό αυτό ..
      Σε άλλες εταιρίες με τεράστια ονόματα ( Sony , Samsung , κ.λ.π. ) , όποτε έχει γίνει update σε επόμενη Android version , τα τηλέφωνα γίνονται δυσλειτουργικα και τ'αφηνουν έτσι , στην Xiaomi έχεις update και κάθε βδομάδα γίνονται ενέργειες για να διορθωθούν bugs και μετά από λίγο καιρό έχουμε λειτουργικό update ..
      Στη περίπτωση του Mi5 θεωρώ ότι αυτή ή πρώτη ρομ σε Android 7 είναι αρκετά καλή και θα διορθωθούν και κάποια προβλήματα μέσα στις επόμενες εβδομάδες ..
      Με τα cores που δεν τρέχουν , όπως καταλαβαίνεις είναι ένα από τα bugs που έχει αυτή ή πρώτη version , θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στο επόμενο update , θα βάλουμε Mpdecision ξανά και να δούμε αν έχουμε αλλαγή στη λειτουργία των cores ..

@jpastos
      Ναι , πολύ πιθανώς να φταίει και ή ενεργοποίηση του Find Device , απλώς πρέπει να το διασταυρώσουμε αυτό για να βρούμε ένα μπουσουλα με αυτό το θέμα γιατί είναι λίγο σπαστικο ..
    • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

@dimitrisk69 μήπως είναι τικαρισμένο να κάνει έλεγχο στο flashαρισμα;
      την XTRV beta1- 6.12.1 περασε μια χαρα. τωρα δεν καταλαβενω τι γινεται???
    • Διαφήμιση
    • Η αχαριστια κάποιον εδω μεσα δεν έχει όρια... κρίμα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • εγω εδώ και 3 ημέρες είμαι αποκλειστικό support της @nifitsa_kakia .
      Δεν θεωρουμαι επίσημη υποστήριξη;
      της το έχω μπρικάρει το κινητό 10 φορές αλλα συνεχίζει να με εμπιστεύεται...
      Ψάχνω τρόπους να της το κανω κομψά ένα τούβλο που να μην μπαίνει ούτε σε fastboot μετά΄...
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Επειδή αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα ότι υπάρχει πρόβλημα με το GPS του ΜΙΜΑΧ έκανα μια δοκιμή ακριβώς στο ίδιο σημείο με:
      1.ΜΙΜΑΧ (Μέτρια απόδοση gps) Developer 6.12.8
      2. LG G3 (Μέτρια κάτω από MIMAX) Resurrection Remix 6.0.1
      3. Nexus 5 (Μέτρια καλύτερη από τα 1,2) CM7. 1.1
      4.Sony Z3 Compact (Καλή απόδοση με γρήγορο λοκαρισμα) Stock 23.5.A.0.575 6.0.1
      5. REDMI NOTE 3 PRO (καλή ίσως λίγο πάνω από το z3c) Developer 6.12.8

Αν θέλετε λεπτομέρειες μπορώ να ανεβάσω και screenshots.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@dimitrisk69
      Ξετικαρε το zip signature verification στο TWRP όταν πας να κάνεις flash τη ρομ και δε θα'χεις πρόβλημα ..
      Και μην το έχεις τικαρισμενο ποτέ ..
      ?? πως ξετικαρω το zip στο twrt ??