Προφανώς κ αν συμβεί κάτι στο τηλ την ευθύνη την έχει ο καθένας που δοκιμάζει.Ο/H tasosko έγραψε:
να ξεκαθαρισουμε τα πραματα μηπως ειμαι beta tester και δεν το εχω καταλαβει?τι θα πει δοκιμες απο αλλους?οι αλλοι τι εχουν παραπανω απο τον καθενα εδω μεσα?αμα μιλουσαμε για beta tester δεν θα ελεγα κουβεντα.το λεει η ληξη απο μονη της.τωρα απο την στιγμη που υπαρχει η stable και η developer και την δινουν στο κοσμο να την περασει τη σημαινει αυτο?Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Έτσι είναι όπως τα λες και δεν αναγκάζει κανένας κανέναν να βάζει το update κάθε βδομάδα.. Επιλογή του καθενός είναι αν θα το βάλει και επίσης ότι υπάρχει η περίπτωση να πάει κάτι στραβά και να χρειαστεί by Advertise"> factoryΟ/H pechr έγραψε:
Αυτό λέγεται stable...και κάποιοι χρήστες από εμάς έχουμε μονο stable στα κινητά μαςΟ/H Obiwan έγραψε:
Μήπως λοιπόν θα πρέπει να διαλέξετε την πιο πρόσφατη με τα λιγότερα θέματα release, να κολλήσετε σε αυτήν, εφαρμόζοντας όλες τις βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε (που είστε και πολύ καλοί σε αυτό) και ανακοινώστε οτι θα βγαίνουν release κάθε 3 μήνες, ΟΤΙ και να κάνει η Xiaomi σε αυτό τι διάστημα?
Και αναβαθμίζουμε με συχνότητα των stable δηλαδή ανα 2-3 μήνες
reset, ή να είναι ασταθές το κινητό του άλλωστε γι'αυτό υπάρχουν οι stable.. Αναφέρομαι και στον @tasosko μπορούσες να περιμένεις να δεις τις 'δοκιμές' από κάποιους άλλους. Κυρίως σε τέτοιες αλλαγές android πάντα υπάρχει θέμα στις πρώτες εκδόσεις.
@GogoF στη φώτο με το test φαίνεται σαν να έχεις κλειστό το gps (πάνω στη γραμμή ειδοποιήσεων εκτός by Advertise"> αν
έτσι είναι στο mi max)
ΑΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΗ;
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που γράφεις.
Δεν σε ανάγκασε κανείς να κάνεις update κάθε εβδομάδα,δεν σου είπε κανείς να είσαι ή να γίνεις beta tester.
Αν θέλεις να το κάνεις επιλογή σου είναι.
Γιατί δεν περνάς στο τηλ σου μια stable έκδοση να μείνεις ήσυχος κ να μην ασχολείσαι με update κτλ.Και στην τελική όλο αυτό γίνεται εδώ κ πολύ καιρό(χρόνια).Το γνώριζες πριν πάρεις τηλ απέξω.
από την στιγμή που αποφάσισες να το πάρεις έχεις από αυτό το φόρουμ κάποιες επιλογές για το τι θα κάνεις στο τηλ σου.
Δεν νομίζω κάποιος να σε ανάγκασε να βάλεις κάποια ROM ή να κάνεις αναβαθμίσεις συνέχεια