Καλησπέρα σε όλους θέλω τη βοήθεια σας σχετικά με το smart watch Αλκατέλ δεν μου στέλνει ειδοποιήσεις στο ρολόι το κινητό μου. έχω την εφαρμογή alcatel move. Μια φορά δεν ξέρω πως κατάφερε και δούλεψε τώρα πάλι με κάνει τα ίδια αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ευχαριστώ .εχω το redmi note 3pro kenzo
Ειδοποιήσεις σε alcatel smartwatch
-
-
δοκίμασε να δώσεις πλήρη δικαιώματα στην εφαρμογή ... δες αυτόν τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
Ευχαριστώ φίλε μου.τα έχω κάνει όλα αυτά γι'αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά.ενα διάστημα το έκανα καταλάθος Δεν ξέρω πως γι'αυτό εχω τρελαθεί.
-
δοκίμασε να κάνεις unpair το smartwatch από το κινητό τελείως (διαγραφή από τις συσκευές bluetooth) και μετά ξανά σύνδεσέ το (pair) με το κινητό
-
Ο/H nflo έγραψε:
δοκίμασε να κάνεις unpair το smartwatch από το κινητό τελείως (διαγραφή από τις συσκευές bluetooth) και μετά ξανά σύνδεσέ το (pair) με το κινητό
Το Έχω κάνει.τιποτα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Δεκ 14th 2016, 3:47pm ===============
αλλη ιδεα? -
εκτός από τις ειδοποιήσεις που δεν χτυπούν στο ρολόι, το κινητό συνδέεται με το ρολόι και παραμένει σταθερά συνδεδεμένο με αυτο;
το βλέπεις συνδεδεμένο στα bluetooth devices του κινητού; -
ναι είναι συνδεμένο αλλά μετά το τελευταίο update από συνδεόταν μόνο του μετά από λίγη ώρα
-
Δοκίμασες να κάνεις αποσύνδεση και επανασύνδεση μήπως στρώση ?
-
100φορες
-
-
οχι ειναι το ποιο καινουριο.παντα κανω updates
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0