Διαφήμιση

Xiaomi Mijia 360

• Ο/H geotok έγραψε:

Παιδια την παρελαβα και εγω....Αν και εχω θεμα με τα κινεζικα βρηκα κουτσα στραβα καποιες λειτουργιες...Αυτο που δεν μπορω να κανω ακομα ειναι να μη μου ερχονται καθε τοσο ανα 2 λεπτα ειδοποιηση στο κινητο απο την καμερα...Χτυπαει συνεχώς. Απο που το απενεργοποιούμε??? Στο setup παντως πηγα και απερνεγοποιησα την εντολη αυτη που λεει notifications alarm απο εδω αλλα και παλι μου ερχονται. Δεν ξερω αν επειδη εκανα στα σεναρια πχ εβαλα να ανοιγει να κλεινω απο εκει οταν φευγω απο το σπιτι μηπως γιαυτο χτυπαει αλλα με εχει μπερδεψει
      Εγώ από την άλλη δε μπορώ να τη κάνω να μου στέλνει notifications... τι να πω;
    • Ενώ με όλα τα άλλα του Mi smart Home τα έχω βρει σχεδόν τα περισσότερα με την κάμερα έχω θεματακια. Αν δε σου έρχονται ειδοποιήσεις δες μήπως τις εχεις κλείσει κατά λάθος από τις ρυθμίσεις για την εφαρμογή. Κάνε να αποδεχετε τις ειδοποιήσεις.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
    • Φωτογραφία στέλνει στο κινητό ή με email, ή μόνο βίντεο?
      Βασικά εκτός από τι ότι γυρίζει ποια η διαφορά με την τετράγωνη 1080 που είναι περίπου 3 φορες φθηνότερη?
    • Διαφήμιση
    • Τελικα μετα απο 5 μήνες δεν καταφερα λογω κινεζικων και ιδιοτροπιών να την ρυθμισω. Πχ θελω να κανω να γραφει video η φωτο εστω στην sd οταν χτυπαει ο συναγερμός. Ουτε μεσω Gateway ουτε αυτονομα. Προσπαθω να βρω καμια εφαρμογή εκτος xiaomi να την συνδεσω ως αυτονομα για να την κανω να γραφει οταν χτπα ο συναγερμός ή οταν αντιλαμβάνεται κινηση. Τιποτα τζιφος ακομα. Εχει βρει κατι κανεις απο σας???
    • Ο/H geotok έγραψε:

Τελικα μετα απο 5 μήνες δεν καταφερα λογω κινεζικων και ιδιοτροπιών να την ρυθμισω. Πχ θελω να κανω να γραφει video η φωτο εστω στην sd οταν χτυπαει ο συναγερμός. Ουτε μεσω Gateway ουτε αυτονομα. Προσπαθω να βρω καμια εφαρμογή εκτος xiaomi να την συνδεσω ως αυτονομα για να την κανω να γραφει οταν χτπα ο συναγερμός ή οταν αντιλαμβάνεται κινηση. Τιποτα τζιφος ακομα. Εχει βρει κατι κανεις απο σας???
      Αυτό γιατί? Δεν έχει ούτε αγγλικά?
    • Ο/H newsformobiles έγραψε:

Ο/H geotok έγραψε:

Τελικα μετα απο 5 μήνες δεν καταφερα λογω κινεζικων και ιδιοτροπιών να την ρυθμισω. Πχ θελω να κανω να γραφει video η φωτο εστω στην sd οταν χτυπαει ο συναγερμός. Ουτε μεσω Gateway ουτε αυτονομα. Προσπαθω να βρω καμια εφαρμογή εκτος xiaomi να την συνδεσω ως αυτονομα για να την κανω να γραφει οταν χτπα ο συναγερμός ή οταν αντιλαμβάνεται κινηση. Τιποτα τζιφος ακομα. Εχει βρει κατι κανεις απο σας???
      σε καποια σημεια εχει αλλα στα περισσότερα μεσα στα settings οχι εχει μονο κινέζικα. δεν μπορεσα ακομα να βγαλω ακρη. Για παρακολούθηση ειναι πολη καλη δεν εχεις προβλημα εχει και υψηλη αναλυση full hd αλλα απο εκει και περα δεν μπορεσα ακομα να εκμετε
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geotok έγραψε:

Ο/H newsformobiles έγραψε:

Ο/H geotok έγραψε:

σε καποια σημεια εχει αλλα στα περισσότερα μεσα στα settings οχι εχει μονο κινέζικα. δεν μπορεσα ακομα να βγαλω ακρη. Για παρακολούθηση ειναι πολη καλη δεν εχεις προβλημα εχει και υψηλη αναλυση full hd αλλα απο εκει και περα δεν μπορεσα ακομα να εκμετε
      και εγω δεν εχω καταφερει τιποτα. Μονο να βλεπω οταν ανοιγω εγω.