Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• Οδηγός
    • RedMi Note 3 Pro
    • MIUI V8
    • καλημερα παιδια εμενα που μου το εχει ξεκλειδωσει αλλος λογαριασμος (το πηρα απο ενα παιδι ) και τωρα εχω δικο μου μεσα mi account τι πρεπει να προσεξω ;; πρεπει ξανα να το κλειδωσω και μετα να το ξεκλειδωσω μονος μου ;;
    • Ο/H machiavel έγραψε:

πρεπει ξανα να το κλειδωσω και μετα να το ξεκλειδωσω μονος μου ;;
      Όχι αλλά πρέπει να έχεις λογαριασμό που να έχει άδεια μέσα,
      Σε περίπτωση που κλειδώσει να μπορείς να το ξεκλειδώσεις.

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα παιδιά. Μετά την επιτυχή έκβαση σε ΜΜ, μετά από κάθε επανεκκίνηση
      μου εμφανίζεται αυτη η ειδοποίηση. Ξέρει κανείς να μου πει τι είναι;
      Δεύτερον παρατήρησα ότι μέσα από την εφαρμογή του forum δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα ενώ από τον browser ανεβαίνει κανονικά.
      Τρίτον έκανα συντόμευση μία επαφή στην αρχικη σελίδα για άμεση κλήση αλλά δεν λειτουργεί ενώ στην προηγούμενη 5.1 xtrvbeta1 stable rom που είχα λειτουργούσε κανονικά. Ευχαριστώ.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H machiavel έγραψε:

πρεπει ξανα να το κλειδωσω και μετα να το ξεκλειδωσω μονος μου ;;
      Όχι αλλά πρέπει να έχεις λογαριασμό που να έχει άδεια μέσα,Σε περίπτωση που κλειδώσει να μπορείς να το ξεκλειδώσεις.
      ωραια δεν εχω καλος ευχαριστω
    • Παιδιά από ελληνική stable 8.0.4.0 για να πάω σε global stable γίνεται με αυτό τον οδηγό (περίπτωση 1);

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H billg έγραψε:

Παιδιά από ελληνική stable 8.0.4.0 για να πάω σε global stable γίνεται με αυτό τον οδηγό (περίπτωση 1);

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Όχι, το καλύτερο είναι να πας με τον παρακάτω οδηγό! :)

Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
    • Διαφήμιση
    • OffTopic
      @lallasgr Αυτό(φώτο 1)δεν θα το χωνέψω ποτέ να ξέρεις....Θα σου αρχίσω τα dislike μιας και εγινε της μόδας απ ότι ακούω... Τα συγχαρητήριά μου για μια ακόμα φορά για όλα όσα έχεις κάνει...
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

Display Spoiler
      OffTopic
      @lallasgr Αυτό(φώτο 1)δεν θα το χωνέψω ποτέ να ξέρεις....Θα σου αρχίσω τα dislike μιας και εγινε της μόδας απ ότι ακούω... Τα συγχαρητήριά μου για μια ακόμα φορά για όλα όσα έχεις κάνει...

Εδώ δεν μπορώ να το χωνέψω εγώ!! Σε κάποια φάση πάλευα να αλλάξω τα νούμερα αλλά δεν, οπότε το παράτησα γιατί ήταν χαμένο από την αρχή! Θα πω στον admin να βάλει εμένα να ποστάρω το μήνυμα καλωσορίσματος μπας και ρεφάρω!! :P
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ο/H Souits έγραψε:

Display Spoiler
      OffTopic

Εδώ δεν μπορώ να το χωνέψω εγώ!! Σε κάποια φάση πάλευα να αλλάξω τα νούμερα αλλά δεν, οπότε το παράτησα γιατί ήταν χαμένο από την αρχή! Θα πω στον admin να βάλει εμένα να ποστάρω το μήνυμα καλωσορίσματος μπας και ρεφάρω!! :P
      :lol: :lol: :lol: :D :D :D :dash: :dash: :dash:
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@Greeniaris
      Πριν κάνεις τίποτα απ'ολα , αν ήσουν σε Lollipop και τώρα έχεις Marshmallow ΠΡΈΠΕΙ να ξεκλειδωσεις bootloader ξανά...
      Αφού ξεκλειδωσεις τότε θα μπεις σε TWRP και θα επαναφερεις το backup που έχεις με όλα τα κουτάκια τικαρισμενα ..
      @gkalen ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..απλα μια ερωτηση με αυτη την διαδικασια που αναφερεις τι πετυχαινω? Γιατι εχω ρωτησει αρκετα πραματα και για νa μην υπαρχει συγχυση. Ειναι για να επαναφερθω στην προηγουμενη ρομ με τα data εφαρμογων κλπ ή για να επαναφερω απλα τα data των εφαρμογων και τις εφαρμογες που ειχα οταν εκανα το backup.

=============== Δεκ 19th 2016, 6:41pm ===============
      Το παρακατω μηνυμα δεν εχει καμια σχεση με το θεμα της συζητησης, δεν αναφερεται επι προσωπικου αλλα αφορα προσωπικες αποψεις, οποτε για οσους ειναι εδω για να λυσουν ενα προβλημα που πιθανως αντιμετωπιζουν προτεινων να μην συνεχισουν την αναγνωση και ζητω ταπεινα συγνωμη για το spaming-εκθεση.

Επειδη διαβασα λιγο και τις ενδιαμεσες απαντησεις και διαπιστωσα οτι γινονται αοριστες, οχι επι προσωπικου αναφορες αχαριστιας των οποιων αφορμη ισως να ημουν και εγω αλλα και να μην ειμαι θα ηθελα να πω δυο λογια αν επιτρεπεται, τα οποια αφορουν οσους πιστευουν οτι εντασσονται στην εν συνεχεία αναφερομενες κατηγοριες και σε κανεναν παραπανω.
      Καθως απο οτι καταλαβα η καταταξη σε καλους και κακους συνφορουμιτες, αχαριστους και μη, αξιους και μη της προσοχης οσων ξερουν, "χτυπαω και φευγω" και μη πιθανωσ να γιννεται με βαση των αριθμο likes,μηνυματων,τιτλο μελος (δηλαδη VIP ή οχι) , απο μερικους που σαφως ασχολουνται και συμμετεχουν περισσοτερο, επιθυμω να επισημάνω οτι κατι τετοιο δεν μπορει να θεωρηθει βασιμη και αντικειμενικη καταταξη, γιατι πολυ απλα απομακρύνεται απο την εξίσωση ενας σημαντικος παραγοντας. Αυτος είναι, το επιπεδο γνωσης και εμπειριας. Επομένως πιστευω πως ειναι παραλογο να επιθυμει καποιος οιοσδήποτε αμαθης ή ημιμαθής να εχει την ιδιο ενεργότητα , και δεν αναφερομαι με ορους χημειας ( αστειακη για να ελαφρύνει λιγο το κλίμα), με κάποιον που πολυ απλά ξερει.
      Στους λιγους βεβαια που θεωρουν κατι τετοιο ως ιδανικο και θεωρουν τους μη εμπιμπτοντες στην ιδία ελίτ κατηγορια, ως αναξιους να επισημαινουν οτιδηποτε διαφορετικο απο οσα πιστευουν ή γραφουν οι ιδιοι και οι οποιοι πολλες φορες θα υπεισέρχονται σε καταστασεις αδιεξοδου λογο πρωταρχικως δικια τους απερισκεψιας αλλα και δευτερευόντως λογω αγνοιας πληροφοριων που απο εμπειρους χρηστες γινονται αυτοματα και θεωρουνται δεδομενα και οι ιδιοι θεωρουν ασημαντο να αναφερθουν, επιθυμω να πω αυτο. Με τετοια λογικη φορουμ που ειναι ανοιχτα προς συμμετοχη απο παντως τυπου ατομα, με ολο το φασμα γνωσεων δεν τους προσιδιαζουν. Αντιθετως νομιζω οτι θα ηταν πιο ευτυχισμενοι σε κλειστα φορουμ, με ελεγχομενη εισοδο υποψηφιων μελων.
      Εν κατακλείδι, δεν λεω τιποτα παραπάνω απο το οτι, επειδη ακριβώς πολλοί οπως και εγω κρεμομαστε απο τα χείλη όσων είναι γνωστες και μεριμνουν για αυτο το φορουμ εξαιτιας της δικια μας αμαθειας, δεν ειναι σημαδι αχαριστίας ( οι ως την ανω παραγραφω κατηγορια εντασσομενοι θα λεγαν ανυπακοη στην εξουσια - αστειακι και αυτο) αλλα ισα ισα επιθυμιας ενασχολησης με πιθανες ατασθαλιες ή παραληψεις που συμβαινουν καθως ολοι ανθρωποι ειμαστε. Τωρα εαν αυτο δεν εκληφθηκε ετσι απο μερικους αλλα ως ειρωνεια ή οπως αλλιως θέλουν να το πουν τους διαβεβαιω ο ιδιος οτι δεν ηταν αυτη η επιθυμια μου απλα η επισημανση οτι " εδω πιθανως ο οδηγος να χρηζει μιας αναθεωρησης-εμπλουτισμου"

Και παλι Καλες Γιορτες σε όλους και Καλη δυναμη σε οσους με καλη θεληση αποτελουν στυλοβατες του φορουμ και επομενως ολων μας