ρε παιδιά για το redmi 3s που θέλω να του περάσω την 6 xtrv stable 8.1.5.0 (τώρα φοράει την 5.1 stable v8.0.6.0) θα ακολουθήσω τον ίδιο οδηγό; Δεν υπάρχει στην ενότητα του κάτι σχετικό.
καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι κι εγώ?
Γιατί στο τελευταίο φλασ επιλέγουμε do not install οταν μας ρωτάει αν θέλει να εγκαταστήσουμε το syper su??
Πως θα κάνουμε ροοτ το τηλεφωνο αν επιλέξουμε όχι?
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να επιλέξουμε ναι?
Ευχαριστώ!
Μπορείς απλά να κάνεις install το αρχείο supersu που είναι στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σου για root..
Το κάθε twrp έχει συγκεκριμένο supersu αποθηκευμένο στα αρχεία του και πολύ πιθανόν να είναι παλιό.
Έτσι καλά είναι να μην το εγταταστήσουμε..
Γεια σας παιδιά και από εμένα.. Εγω ακολούθησα την διαδικασία και πήγα από την GTV-6.10.20 developer που μου έλεγε στην έκδοση xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 . Έγινε κανονικά η εγκατάσταση , το κινητό δουλεύει , απλά δεν κλείδωσε ο bootloader. Να το ξανακάνω η να το αφήσω με ξεκλείδωτο τον bootloader?
έκανα και εγώ το upgrade αλλά έχω σκαλώσει στην σύνδεση στο MIUI account. Πάει να κάνει λήψη πληροφοριών συσκευής και μετά μου λέει "αδυναμία ελέγχου κατάστασης του......". Τι να κάνω;