Εσύ προσωπικά το μόνο που ήθελες να καταφέρεις μέσα απο την ειρωνεία σου και τις προτροπές σου (Εγώ προσωπικά δε θα σου ξανα-απαντούσα με τέτοια συμπεριφορά, ο Αλέξανδρος, είπαμε, είναι Άγιος....) έτσι ώστε να παρουσιαστώ σαν αχάριστος απολίτιστος κτλ κτλ.Όπως είδες δεν σου απαντούσα αλλά είμαι υποχρεωμένος κατά την δική μου γνώμη όταν υπάρχει πρόβλημα με κάποιον οδηγό (που είμαι σίγουρος ότι δεν το είχε καταλάβει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο) να το επισημάνω έτσι ώστε να μη συμβεί και σε κάποιον άλλον.Ο/H demakhs έγραψε:
Φίλε taz, δεν φταίει ο Αλέξανδρος όμως για όλα αυτά....γιατί να πρέπει να απολογείται αυτός?
Σε κάθε ένα από τα 7 μηνύματά σου στο φόρουμ, βλέπω μία επιθετικότητα που, τελικώς και μπορεί και άθελά σου, έχει αποδέκτη τον lallasgr, γιατί αυτός έκανε το λάθος να γράφει οδηγούς για όλα εμάς τα ντουβάρια, που δεν ξέρουμε που μας παν τα τέσσερα.
Εγώ προσωπικά δε θα σου ξανα-απαντούσα με τέτοια συμπεριφορά, ο Αλέξανδρος, είπαμε, είναι Άγιος....
Με πολύ άσχημη φόρα μπήκες και μας....τάραξες τα νερά.
Μην τα πάρεις στραβά όλα αυτά που σου λέω...μπορώ, υποτίθεται, να καταλάβω την αγανάχτησή σου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω όλο το υπόλοιπο που βλέπω.....
Σε κάποιο λοιπόν από τα 7 μηνύματά μου,ανέφερα την αξίσ συτού του φόρουμ και κατεπέκταση στους ανθρώπους που μας βοηθάνε για όποιον έχει μυαλό να το καταλάβει και όπως είδες στον οδηγό έχει προστεθεί και αυτή η παράμετρος, να τσεκάρεις πριν .
Επειδή σε βλέπω να το τραβάς είναι η πρώτη και τελευταία φορά που σου απαντώ.