Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• Οδηγός
    • RedMi Note 3 Pro
    • MIUI V8
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Φίλε taz, δεν φταίει ο Αλέξανδρος όμως για όλα αυτά....γιατί να πρέπει να απολογείται αυτός?

Σε κάθε ένα από τα 7 μηνύματά σου στο φόρουμ, βλέπω μία επιθετικότητα που, τελικώς και μπορεί και άθελά σου, έχει αποδέκτη τον lallasgr, γιατί αυτός έκανε το λάθος να γράφει οδηγούς για όλα εμάς τα ντουβάρια, που δεν ξέρουμε που μας παν τα τέσσερα.

Εγώ προσωπικά δε θα σου ξανα-απαντούσα με τέτοια συμπεριφορά, ο Αλέξανδρος, είπαμε, είναι Άγιος....

Με πολύ άσχημη φόρα μπήκες και μας....τάραξες τα νερά.

Μην τα πάρεις στραβά όλα αυτά που σου λέω...μπορώ, υποτίθεται, να καταλάβω την αγανάχτησή σου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω όλο το υπόλοιπο που βλέπω.....
      Εσύ προσωπικά το μόνο που ήθελες να καταφέρεις μέσα απο την ειρωνεία σου και τις προτροπές σου (Εγώ προσωπικά δε θα σου ξανα-απαντούσα με τέτοια συμπεριφορά, ο Αλέξανδρος, είπαμε, είναι Άγιος....) έτσι ώστε να παρουσιαστώ σαν αχάριστος απολίτιστος κτλ κτλ.Όπως είδες δεν σου απαντούσα αλλά είμαι υποχρεωμένος κατά την δική μου γνώμη όταν υπάρχει πρόβλημα με κάποιον οδηγό (που είμαι σίγουρος ότι δεν το είχε καταλάβει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο) να το επισημάνω έτσι ώστε να μη συμβεί και σε κάποιον άλλον.
      Σε κάποιο λοιπόν από τα 7 μηνύματά μου,ανέφερα την αξίσ συτού του φόρουμ και κατεπέκταση στους ανθρώπους που μας βοηθάνε για όποιον έχει μυαλό να το καταλάβει και όπως είδες στον οδηγό έχει προστεθεί και αυτή η παράμετρος, να τσεκάρεις πριν .
      Επειδή σε βλέπω να το τραβάς είναι η πρώτη και τελευταία φορά που σου απαντώ.
    • OffTopic
      @NFBraz Τράβα τώρα στο Ευρωπαϊκό forum και πάτα ένα laik και σε μένα γιατί και σου έκανα και σου έστειλα μήνυμα
    • Ο/H derveni έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H NFBraz έγραψε:

Τι εννοείς?Γίνε πιο σαφής.
      Γραφει ότι οσο πιο ενεργος εισαι (en.miui.com)έχεις πιο πολλές πιθανότητες :)
      Για αυτό μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά, είμαι ενεργός χρήστης στο en.miui.com (Gold Member ) για όσους θέλουν ας έρθουν εδώ να κάνουν και ανάρτηση στο νήμα en.miui.com/thread-221493-1-1.html
      στην σελίδα 119 #1194# ποστάρω εγώ και αμέσως μετά ένας Έλληνας με το ίδιο πρόβλημα, συν την διαδικασία που περιγράφει ο @lallasg
      Το έχω κάνει ήδη.:)
    • Διαφήμιση
    • Το ότι εγώ προσωπικά δε θα σου απαντούσα εξαιτίας της συμπεριφοράς σου, το έγραψα και το εννοούσα, δεν ήταν καθόλου ειρωνικό και κακώς το αναφέρεις, γιατί δε μπορείς να το στηρίξεις πουθενά!

Ειρωνικό θέλεις να το βλέπεις εσύ, γιατί πολύ απλά, εξακολουθείς και είσαι μπριζωμένος που η κακιά XIAOMI σε παιδεύει και το 8ο μήνυμά σου είναι ακόμα χειρότερο από τα προηγούμενα.

Σου θυμίζω λοιπόν και επεσήμανέ μου σε παρακαλώ, τι από αυτά που ανέφερα στο μήνυμά μου που σε εκνεύρισε, δεν είναι έτσι ακριβώς:

1) Μια βοήθεια γρήγορα παρακαλώ!!!!!!!!!
      (Ξεκινάς ανυπόμονα και απαιτητικά. Κατανοητή η αγωνία σου, αλλά όταν παρακαλάμε, δεν απαιτούμε ταυτόχρονα...κανένας δεν είναι υπάλληλός σου και κανενας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, με την έννοια που το εννοείς εσύ, ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ)

2) Ναι αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΕΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΞΑΝΑ?
      ΕΛΕΟΣ!!!θΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ?
      (Δεν πρέπει να ενημερώνουμε στον οδηγο οτι......... / σκάει η 1η κατηγορία και το πρώτο....ΕΛΕΟΣ)

3) Εμπιστοσύνη υπάρχει αλλά μου την έδωσε πολύ γιατί θα έπρεπε να αναφέρεται αυτό στον οδηγό.
      Εχω μείνει χωρίς κινητό κολλάει στο fastboot ...........ΕΛΕΟΣ!!!
      (Σου την έδωσε γιατί θα έπρεπε να αναφέρεται στον οδηγό /σκάει και η 2η κατηγορία και ξανα...ΕΛΕΟΣ)

4) Ψύχραιμα λοιπόν ...αλλά δεν κατηγόρησα.
      (Γκανκ γκανγκ, πετάχτηκε ο mr zonk μόλις.....πιο πάνω δεν έγραφες ότι έπρεπε να ενημερώνεται ο οδηγός, ΕΛΕΟΣ κλπ και ότι σου την έδωσε γιατί έπρεπε να αναφέρεται στον οδηγό και έχεις μείνει χωρίς κινητό και ξανα.....ΕΛΕΟΣ???? του την έφαγες τη δουλειά του Γεωργίου!!)

5) τι εννοείς? γίνε πιο σαφής.
      (Σαφέστατος ήταν, αλλά πάλι αγριέψαμε)

6) Καλά τώρα αυτό και αν είναι μ...........α.
      Δηλ με το έτσι θέλω θα μπαίνουμε στο επίσημο site να σκοτώνουμε την ώρα μας ,λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε.
      Του γιού μου ο λογαριασμός έχει μία ώρα εκεί και τις γυναίκας μου ούτε ώρα ,πως την πρώτη φορά τα ξεκλείδωσα?
      (Αρχίζουν και σου ξεφεύγουν και άσχημα λογάκια)

7) Ειλικρινά,πέστε μου εσείς αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ εδώ αν θα αγόραζε κανείς xiaomi ,γιατί έτσι όπως το πάνε αυτοί ,ο κόσμος θα πρέπει να απευθύνεται σε ειδικούς για να του λένε τι και πώς......
      Είναι δυνατόν τώρα να απορρίπτεται το ξεκλείδωμα επειδή δεν έχεις συμμετοχή στο επίσημο site? Η να κλειδώνει η συσκευή επειδή κάνεις αναβάθμιση ?.
      (Ρίχνεις σκ@τ@ύρα στην xiaomi και όπως σου εξηγήσανε, ήρεμα κι ωραία τα παιδιά εδώ μέσα, αυτό είναι θέμα της xiaomi, όχι δικό τους)

Το 8ο μήνυμά σου δεν μπαίνω στον κόπο να το σχολιάσω καν....απλά ενίσχυσε τη "θέση" των προηγούμενων 7 και μιας και δε θα ξανα-απαντήσεις, ΚΛΕΙΝΩ ΕΓΩ!! :phatgrin:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Μ'αυτά και μ'αυτά δεν μας είπατε εσεις οι "βιαστικοί" πως σας φαίνεται με μια πρωτη ματιά το λειτουργικό ?

Και οσοι σχολιάσετε πειτε αν θελει τι ειχατε νωρίτερα. :D
    • ειχα την ελληνικη stable 7.5.2.0 και πηγα να βαλω την 8.1.1.0 με factory reset.
      ολα καλα αλλα δεν μου ανοιγουν οι Ρυθμισεις .. βγαζει μηνυμα ¨δυστυχως η εφαρμογη Ρυθμισεις εχει ...." τι να κανω ;;;;;;

20496cc4a6.png
    • Ο/H gvekiaris έγραψε:

τι να κανω ;;;;;;
      Ο οδηγός λεει να βάλεις την dev πρώτα για πιο ομαλή προσγείωση ...Εσύ πήγες απευθείας;
      Πανε διάβασε τον οδηγό.

• Διαφήμιση
    • Παιδιά όλα οκ !! Σας ευχαριστώ πολύ για την τέλεια δουλειά που κάνετε...όλα πήγαν οκ και προχώρησαν σύμφωνα με τον οδηγό που ήταν τέλειος!!! Ένα πρόβλημα μόνο αντιμετωπιζω με τον αισθητήρα. Σβήνει συνέχεια και ανοίγει μετά από 2-3 φορές που θα το κάνω ... Υπάρχει καμία λύση?? Ευχαριστώ και πάλι....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Τον νού σου και να πίνεις το Νουνού σου!!!
      MI Max 2!!!! :thumbsup: :thumbsup: <3
    • Καλησπέρα,

μια διευκρίνηση νομίζω απαραίτητη για όλους για να μην μπλέξουμε με επαναματαξαναξεκλειδωματα...

Εφόσον πριν ξεκινήσουν όλα συνδεθει τo κινητό με το Unlock Tool (ενώ είναι ξεκλείδωτο), πρέπει να δοκιμάσουμε να κάνουμε unlock για να βεβαιωθούμε ότι θα μπορούμε να κάνουμε το ξεκλείδωμα μεταξύ Dev και Stable εγκατάστασης? Ώστε να δούμε ότι δεν βγάζει το error unauthorized?
    • εγώ πάντως, χρειάζομαι διευκρίνηση της.....διευκρίνησης... :S
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H jsjsjs13 έγραψε:

Ώστε να δούμε ότι δεν βγάζει το error unauthorized?
      Που το βλέπεις αυτό?

• Διαφήμιση
    • Παιδια στην περιπτωση που συμβει οντως αυτο
      Sorry, your application has been rejected.
      Πρεπει να κανουμε αιτηση ξεκλειδωματος οπως εχει αυτος ο οδηγος;;:

Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool