Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• Οδηγός
    • RedMi Note 3 Pro
    • MIUI V8
    • Ο/H nakomi έγραψε:

Γεια σε όλους. Μετά την επιτυχή έκβαση σε ΜΜ, μετά από κάθε επανεκκίνηση μου εμφανίζεται αυτη η ειδοποίηση. Ξέρει κανείς να μου πει τι είναι;
      Δεύτερον παρατήρησα ότι μέσα από την εφαρμογή του forum δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα ενώ από τον browser ανεβαίνει κανονικά.
      Τρίτον έκανα συντόμευση μία επαφή στην αρχικη σελίδα για άμεση κλήση αλλά δεν λειτουργεί ενώ στην προηγούμενη 5.1 xtrvbeta1 stable rom που είχα λειτουργούσε κανονικά.

=============== Δεκ 17th 2016, 4:34pm ===============
      @Greeniaris αν διαβάσεις πιο πίσω θα δεις οτι μάλλον έκανες το ίδιο λάθος με εμένα. Restore backup από twrp σημαίνει επιστροφή στην παλιά rom. Έπρεπε να κάνεις restore από το micloud αν είχες κάνει εκεί backup για ρυθμίσεις και εφαρμογές. Πάρτον οδηγό πάλι από την αρχή τώρα.
      @nakomi plaka spas...ti na paro apo tin arxi...ego ta dedomena ton efarmogon thelo
      Απο οσο διαβασα δεν διευκρινίζει κατι στον οδηγο για την διαδικασια του restore...(well done guys)
      Οποτε πρεπει να κανω τοπικο αντιγραφο για να κανω επαναφορα απο τις ρυθμισεις αφου ξαναβαλω την τελευταια ρομ...Αρα πρεπει καπως να κανω ρεστορ το nandroid backup που ηδη εχω για να επανελθω στην προηγουμενη ρομ και τα δεδομενα μου και μετα να κανω τοπικο αντιγραφο απο εκει...Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως να το κανω αυτο τωρα που ειμαι με την καινουργια ρομ... :)

I fucked up εν ολιγοις :lol: :D
    • Το πόσα κ ποια backup να πάρεις φαίνεται αναλυτικά στην περιγραφή. Είναι το πρώτο πράγμα που αναφέρει στον οδηγό πριν καλά καλά ξεκινήσει με τα βήματα
    • @nickkon τώρα πιστεύετε ότι αυτό που σχολιασατε με βοηθάει με κάποιο τρόπο.. Ή ειπατε να σπαμαρετε απλά... Όσο για το αναλυτικά αν η λακωνική αναφορά επί αυτού του θέματος που αναφέρεται είναι αναλυτική για σας που πιθανών να είστε γνωστης, για κάποιον σαν εμένα που έχει μηδαμινες γνωσεις πιστέψτε με ότι δεν ηταν
    • Διαφήμιση
    • @Greeniaris Εφόσον δεν έχουμε ακόμα τις γνώσεις ρωτάμε πριν και μετά προχωράμε, ο @nickkon δεν σου είπε κάτι μην αρπάζεσαι, απλά να διαβάζουμε προσεκτικά τους οδηγούς, εξάλλου δεν έγινε και κάτι τραγικό.
    • @derveni εγώ να λύσω το πρόβλημα μου θέλω τόση ώρα όρεξη έχω νομίζετε... Εν παση περιπτώσει για να μην συνεχίζουμε το σπαμ εγώ να μάθω πως γίνεται να επιστρέψω στην πρώιμη κατάσταση που ήμουν μέσω του nandroid backup που έχω κάνει ρωταω επειδή ακριβώς δεν ξέρω όπως ειπες...απλά το πάνε κοίτα τον οδηγό και το ρώτα που ειπες είναι δύο απαντήσεις αντιφασκουσες νομίζω...
      Peace n love brothers
    • Ο/H Greeniaris έγραψε:

τώρα πιστεύετε ότι αυτό που σχολιασατε με βοηθάει με κάποιο τρόπο..
      Δεν νομίζω ότι λέγοντας κάποιος, ότι πρέπει να διαβάζουμε τουλάχιστον τον οδηγό πριν κάνουμε κατι θεωρείται Spam :D
      Το μόνο που μπορείς να κάνεις αν δεν θέλεις να στήνεις το τηλέφωνο από την αρχή είναι :
      Πέρασμα με factory reset τη Rom που πείρες το nandroid.
      Μετα restore το nandroid .

ΥΓ δεν είναι σίγουρο αλλά είναι η μόνη λύση!

Μετα κάνεις τα backup που θέλεις πριν την αναβάθμιση ;)

Edit:ΑΚΥΡΑ τώρα είδα το θέμα! ;(
      Θα γυρίσεις σε android 5 και θα χάσεις IMEI.
      Η μονη λύση fastboot rom και από την αρχή η Ελληνική.

ΔΕΝ στο προτείνω :thumbup:

Μέχρι να γράψω το μνμ θα το είχες στήσει από την αρχή! :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • @Greeniaris Να το λύσεις το πρόβλημα ρε μεγάλε αλλά διάβασε, δεν είναι υποχρεωμένος ΚΑΝΕΝΑΣ να σε βοηθήσει χαλάρωσε όλοι εδώ εθελοντές είμαστε, και που σου είπε αυτό πολύ είναι για να μην ξεχνιέσαι.
    • Διαφήμιση
    • @derveni επειδή γνωρίζω πολύ καλή ότι η ομαλή και σωστή λειτουργία του φόρουμ βασίζεται στον εθελοντισμό αδυνατω να κατανοησω τον λόγο που σχολιάζεις κάτι τετοιο εφόσον δεν απαίτησα τίποτα απλά ρωτησα όποιος ξέρει ν με βοηθήσει τώρα εάν το " δεν είδες καλά διάβασε τον οδηγώ "θεωρείται από σένα εθελοντική βοήθεια και τύπου " πολλά σου ειπα στριβε"...τότε έχουμε χάσμα ιδεολογίες για το πώς λειτουργεί ένα τέτοιο φόρουμ
      Λύπησου λίγο τους άλλους δν φταινε να τους σπαμαρουμε αν θες ν μου πεις κάτι προσωπικά υπάρχει το pm

@Thracia να σαι καλά φίλος...θα προσπαθήσω να δω τι θα γίνει ☺

=============== Δεκ 17th 2016, 7:23pm ===============
      @derveni επειδή γνωρίζω πολύ καλα ότι η ομαλή και σωστή λειτουργία του φόρουμ βασίζεται στον εθελοντισμό αδυνατω να κατανοησω τον λόγο που σχολιάζεις κάτι τετοιο εφόσον δεν απαίτησα τίποτα απλά ρωτησα όποιος ξέρει ν με βοηθήσει τώρα εάν το " δεν είδες καλά διάβασε τον οδηγώ "θεωρείται από σένα εθελοντική βοήθεια και τύπου " και πολλά σου ειπα στριβε"...τότε έχουμε χάσμα ιδεολογίες για το πώς λειτουργεί ένα τέτοιο φόρουμ
      Λύπησου λίγο τους άλλους δν φταινε να τους σπαμαρουμε αν θες ν μου πεις κάτι προσωπικά υπάρχει το pm

@Thracia να σαι καλά φίλος...θα προσπαθήσω να δω τι θα γίνει ☺
    • Ο/H Greeniaris έγραψε:

να σαι καλά φίλος...θα προσπαθήσω να δω τι θα γίνει
      Ελπίζω να είδες το EDIT :)

Τι ακριβός θέλεις να επαναφέρεις;
      You may think you can fly - but you better not try
    • @Greeniaris δεν προσπάθησα να σπαμαρω διευκρίνισα απλά πώς υπάρχει αναφορά στον οδηγό. Ξέρω προσωπικα πόσο άσχημο ειναι να ξεμένεις από κινητό κ να είναι εργαλείο για σένα
      Αν λείπει κάτι από τον οδηγό με τον άλφα ή βήτα τρόπο γίνεται γνωστό και ο οδηγός ενημερώνεται...απλά θεωρησα κάπως ειρωνικό αυτό το thanks guys.
      Ναι κάποιες φορές θα την πατήσουμε κάπως αλλά το θέμα είναι να αποφύγουμε χειρότερη ζημιά. Εδώ όλοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν κ να ενημερώσουν στα πλαίσια του χρόνου κ της γνώσης που έχει ο καθένας. Επειδή λοιπον δεν ήμουν σίγουρος για το πώς πας πίσω όταν έχεις περίπτωση downgrade περίμενα κάποιον πιο γνώστη από μένα να σε καθοδηγήσει
    • Διαφήμιση
    • @Thracia
      Θελω να γυρίσω στην προηγούμενη ρομ που είχα την 8.0.4 (λολιποπ) από την οποία έχω nandroid backup ωστε να κανω ενα τοπικο αντιγραφω και μετά να ξαναβαλω την 8.1.1.0 και να κάνω επαναφορά του τοπικού αντιγράφου αυτου...γιατί από ότι κατάλαβα μέσω του nandroid backup δεν μπορώ να επαναφέρω τα data των εφαρμογών κλπ τώρα που είμαι στην 8.1.1.0