@nakomi plaka spas...ti na paro apo tin arxi...ego ta dedomena ton efarmogon theloΟ/H nakomi έγραψε:
Γεια σε όλους. Μετά την επιτυχή έκβαση σε ΜΜ, μετά από κάθε επανεκκίνηση μου εμφανίζεται αυτη η ειδοποίηση. Ξέρει κανείς να μου πει τι είναι;
Δεύτερον παρατήρησα ότι μέσα από την εφαρμογή του forum δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα ενώ από τον browser ανεβαίνει κανονικά.
Τρίτον έκανα συντόμευση μία επαφή στην αρχικη σελίδα για άμεση κλήση αλλά δεν λειτουργεί ενώ στην προηγούμενη 5.1 xtrvbeta1 stable rom που είχα λειτουργούσε κανονικά.
=============== Δεκ 17th 2016, 4:34pm ===============
@Greeniaris αν διαβάσεις πιο πίσω θα δεις οτι μάλλον έκανες το ίδιο λάθος με εμένα. Restore backup από twrp σημαίνει επιστροφή στην παλιά rom. Έπρεπε να κάνεις restore από το micloud αν είχες κάνει εκεί backup για ρυθμίσεις και εφαρμογές. Πάρτον οδηγό πάλι από την αρχή τώρα.
Απο οσο διαβασα δεν διευκρινίζει κατι στον οδηγο για την διαδικασια του restore...(well done guys)
Οποτε πρεπει να κανω τοπικο αντιγραφο για να κανω επαναφορα απο τις ρυθμισεις αφου ξαναβαλω την τελευταια ρομ...Αρα πρεπει καπως να κανω ρεστορ το nandroid backup που ηδη εχω για να επανελθω στην προηγουμενη ρομ και τα δεδομενα μου και μετα να κανω τοπικο αντιγραφο απο εκει...Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως να το κανω αυτο τωρα που ειμαι με την καινουργια ρομ...

I fucked up εν ολιγοις