έτσι το έκανα και περιμένω, αν δεν πετύχει. πάω για ύπνο και αύριο παλι. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές παιδιά.
=============== Δεκ 20th 2016, 11:19pm ===============
δεν εγινε τιποτα αλλα δεν μπορω να το φορτισω για να ειναι ετοιμο αυριο. Πως το φορτιζουμε; Ουτε recovery, fastboot
Μηπως έχει κ αυτος από εκείνα τα rn3 pro με τον qualcomm που δεν είναι snapdragon κ είναι κάτι άλλο και γι αυτό τα τραβάει όλα αυτά που τραβάει???
Λέω εγώ τώρα..
(Τακη, μετά από απογραφή κ είσαι τόσο ντούρος?? Μπράβο κουράγιο )
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Τελικά φόρτισε σε twrp αλλά δεν ανάβει το led και μπερδεύτηκα. Είναι το kenzo με 2/16 αν αυτό βοηθάει καθόλου. Πως βλέπω ποιό snapdragon έχω; Από vickmall το πήρα τον Μάρτιο.
Όλοι οι προηγούμενοι οδηγοί για ξεκλείδωμα, πέρασμα ελληνικής από international λειτούργησαν άψογα και δεν είχα θέμα.
Επίσης την πρώτη φορά κλείδωσε ο bootloader, τον ξεκλείδωσα, και συνεχίζει να βγάζει unlocked true και τις άλλες 4-5 φορές που έκανα εγκατάσταση την dev δεν έχει κλειδώσει, αν και αυτό βοηθάει καθόλου
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Δεκ 21st 2016, 4:33pm ===============
Λοιπόν αφού έφαγα τα σωθικά μου βρήκα κάτι.
Ξανακατέβασα τη rom. Η ίδια ακριβώς. Απλά θυμήθηκα ότι στο flash σταματάει για λίγο στο extracting img ενώ αυτό σε 3 δευτερόλεπτα την περνούσε όλη τη rom.
Αλλά επειδή είμαι μαζόχας πέρασα την ίδια που είχα στο υπολογιστή που δεν λειτουργούσε ξανά με twrp και λειτούργησε.
Τις πρώτες που είχαν θέματα τις είχα περάσει στην sd με αντάπτορα. Άρα πέρασμα των rom στη συσκευή μόνο με twrp.
Αυτά από εμένα, Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Καλές γιορτές με υγεία, χαρά, λεφτά και επιτυχή flashαρισματα!!!!!