Διαφήμιση

Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !

• Ο/H antonius έγραψε:

xiaomi της Infoquest?
      Στον κωτσόβολο :)
      Δίπλα στο δικό μου φαίνονταν ίδια :thumbup:
      Το γράφω ότι είχε εμφανιστεί κάπου ;)

Ο/H antonius έγραψε:

άλλες διαστάσεις
      ?(
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H antonius έγραψε:

Ωπα..για εξήγησε λίγο γιατί είναι και βράδυ και δεν το έπιασα. Φωτογράφισες ελληνικό xiaomi της Infoquest? Είναι όντως 150άρι; Τι εννοείς με rom από Kate? Για να πιάσει την B20 θέλει άλλο modem (γι αυτό το kate έχει άλλες διαστάσεις)..δεν είναι θέμα rom η υποστήριξη.
      ναι το θέμα είναι ότι μάλλον ήταν πολύ special η έκδοση του Note με την 800αρα για αυτό και είχε μεγαλύτερο μέγεθος
      δεν είναι στάνταρ αυτό όμως

το redmi 3s Μια χαρά το ίδιο μέγεθος έχει σε όλες τις παραλλαγές του

άρα τα κατάφεραν (όπως τότε με το redmi note 3 pro που βάλαν hybrid slot ενώ το απλό δεν είχε) και άρα μάλλον μιλάμε για διαφορετική international συσκευή (και όχι η "special" μόνο της Ταιβάν)
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H antonius έγραψε:

xiaomi της Infoquest?
      Στον κωτσόβολο :) Δίπλα στο δικό μου φαίνονταν ίδια :thumbup:
      Το γράφω ότι είχε εμφανιστεί κάπου ;)

Ο/H antonius έγραψε:

άλλες διαστάσεις
      ?(
      Το Kate είναι 152mm και το κλασικό pro (Kenzo) είναι 150mm. Υπάρχει περίπτωση αυτά τα 2mm να μην τα κατάλαβες όταν τα έβαλες δίπλα δίπλα? Αν είναι όντως 150mm αυτό που είδες στον Κωτσόβολο τότε αρχίζω να μπερδεύομαι πραγματικά γιατί αν δεν είναι το Kate αυτό που δίνουν στον Κωτσόβολο τότε ποιό είναι? Αν είναι το κλασικό RN3 pro (Kenzo) πως υποστηρίζει την μπάντα B20??..
      Θα πάω από εκεί αύριο να το δω...έχω μεγάλη απορία..

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H antonius έγραψε:

Ωπα..για εξήγησε λίγο γιατί είναι και βράδυ και δεν το έπιασα. Φωτογράφισες ελληνικό xiaomi της Infoquest? Είναι όντως 150άρι; Τι εννοείς με rom από Kate? Για να πιάσει την B20 θέλει άλλο modem (γι αυτό το kate έχει άλλες διαστάσεις)..δεν είναι θέμα rom η υποστήριξη.
      ναι το θέμα είναι ότι μάλλον ήταν πολύ special η έκδοση του Note με την 800αρα για αυτό και είχε μεγαλύτερο μέγεθοςδεν είναι στάνταρ αυτό όμως

το redmi 3s Μια χαρά το ίδιο μέγεθος έχει σε όλες τις παραλλαγές του

άρα τα κατάφεραν (όπως τότε με το redmi note 3 pro που βάλαν hybrid slot ενώ το απλό δεν είχε) και άρα μάλλον μιλάμε για διαφορετική international συσκευή (και όχι η "special" μόνο της Ταιβάν)
      Τώρα το είδα αυτό που έγραψες. Λες να παίζει τέτοιο σενάριο; Πάω αύριο να το δω από κοντά, με έχει φάει η περιέργεια τώρα :D
    • Διαφήμιση
    • Μεγάλος σκυλοκαβγάς χωρίς λόγο.

Τι μας νοιάζει αν είναι παρά εισαγωγή ή επίσημος αντιπρόσωπος αφού το λέει ότι δίνει εγγύηση 2 χρόνια.

Δουλειά δεν είχαμε άλλη να κάνουμε.....

Πω πω απαράδεκτη τροπή πήρε το θέμα για αυτό εδώ και μέρες δεν το παρακολουθώ, αλλά μου ρχονται συνέχεια ειδοποιήσεις.

Πως θα γίνει να σταματήσουν να μου ρχονται ειδοποιήσεις από αυτό το θέμα, HELP, λυτρώστε με!!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

Πως θα γίνει να σταματήσουν να μου ρχονται ειδοποιήσεις από αυτό το θέμα, HELP, λυτρώστε με!!!
      Εδώ ο καλός λυτρωτής...!!!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

....

Αφού είσαι Σούπερ Μαντάρα-τορας δεν γίνεται αυτό.

Μόνο αν αλλάξεις τον τίτλο :lol:
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Διαφήμιση
    • Λοιπόν...έχω νεότερα
      Πήγα από εκεί (Κωτσόβολο) και τελικά είναι όντως το Kate μετρημένο στα 152mm -- δείτε και τις φωτογραφίες--. Άρα είναι τυπογραφικό λάθος το 150mm. Τους έστειλα και μήνυμα (στην infoquest) γιατί θα πέσει κλάμα με τις θήκες για όσουν δεν το γνωρίζουν και θα ταλαιπωρηθούν άδικα με λάθος παραγγελίες.

Για όσους έχουν απορία το κινητό έρχεται εργοστασιακά με Global Stable (είχε την 8.1.0.1 και ήρθε και ota αναβάθμιση σε 8.1.1.0) έτοιμο με Ελληνικά (δεν χρειάζονται δηλαδή ξεκλειδώματα και ιστορίες) και φυσικά χωρίς κινέζικες εφαρμογές παρα μόνο τα απαραίτητα και τις εφαρμογές της Google (αυτό μου άρεσε πολύ).
    • Βασικά θα πρέπει να έπαθαν πλάκα με αυτά που άκουγαν και δεν τα ήξεραν καν :lol:
    • καλα αυτό δεν το συζητάω καν....Θα τους ειπε για kate kenzo εκατοστα άλλες θήκες και προφανώς τα παληκάρια θα ήταν άσχετα....Πάλι οι του miui.gr θα ανοίξουν τα μάτια στις αλυσίδες για να μην μπουνε μέσα με λάθος θήκες....Ντροπή και αισχος[quelle][/quelle]
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

θα ήθελα να είμαι σε μία γωνιά να δω τους υπαλλήλους όταν έβγαλες το μέτρο και μέτραγες το ρυζακι λες και ήσουν στο ΙΚΕΑ....Πρέπει να μείνανε μακακες.....αχαχχαχα
      Χαχα..η αλήθεια είναι ότι δεν θα το περιμένανε ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονταν από μέσα τους..ίσως --> "πάει...έχει λαλήσει ο κόσμος" :D :D ή.."καλά..πόσο μικρές τσέπες έχει αυτός που μετράει το κινητό". Τους έχουν τρελάνει και αυτή την περίοδο που είναι εορταστική και γίνεται πανικός στα μαγαζιά και..καταλαβαίνεις. Γι αυτό ήμουν γρήγορος, μέτρησα και αγόρασα στο καπάκι, δεν ήθελα να τους τρελάνω (τελείως).

Ο/H NasDriver έγραψε:

Βασικά θα πρέπει να έπαθαν πλάκα με αυτά που άκουγαν και δεν τα ήξεραν καν :lol:

Ο/H Krasdimi έγραψε:

καλα αυτό δεν το συζητάω καν....Θα τους ειπε για kate kenzo εκατοστα άλλες θήκες και προφανώς τα παληκάρια θα ήταν άσχετα....Πάλι οι του miui.gr θα ανοίξουν τα μάτια στις αλυσίδες για να μην μπουνε μέσα με λάθος θήκες....Ντροπή και αισχος[quelle][/quelle]
      Δεν έκατσα να τους εξηγήσω και πολλά γιατί δεν νομίζω ότι θα το άντεχαν..χαχαχα. Δεν είχαν ιδέα πάντως (και συνεχίζουν να μην έχουν νομίζω). Εδώ ανέφερα ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις μια με 150 και μια με 152 και με κοιτάγανε λες και κατέβηκα από ιπτάμενο δίσκο. Πάει στο pc της η μια υπάλληλος και μου λέει "εδώ στα τεχ. χαρακτηριστικά γράφει 150". Ε..λεω μέσα μου "εδώ δεν θα συννενοηθούμε..ασε θα στείλω μήνυμα στην infoquest" και δεν είχε νόημα να τους ζαλίσω, άλλοι πρέπει να το διορθώσουν.
      Δεν φταίνε αυτοί..τους έχουν ενημερώσει λάθος.
      Σωστό αυτό που λες...μάλλον από εμάς θα ενημερωθούν τι πουλάνε τελικά :D :D :D