Στον κωτσόβολοΟ/H antonius έγραψε:
xiaomi της Infoquest?

Δίπλα στο δικό μου φαίνονταν ίδια

Το γράφω ότι είχε εμφανιστεί κάπου

Ο/H antonius έγραψε:
άλλες διαστάσεις

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτον κωτσόβολοΟ/H antonius έγραψε:
xiaomi της Infoquest?
Ο/H antonius έγραψε:
άλλες διαστάσεις
ναι το θέμα είναι ότι μάλλον ήταν πολύ special η έκδοση του Note με την 800αρα για αυτό και είχε μεγαλύτερο μέγεθοςΟ/H antonius έγραψε:
Το Kate είναι 152mm και το κλασικό pro (Kenzo) είναι 150mm. Υπάρχει περίπτωση αυτά τα 2mm να μην τα κατάλαβες όταν τα έβαλες δίπλα δίπλα? Αν είναι όντως 150mm αυτό που είδες στον Κωτσόβολο τότε αρχίζω να μπερδεύομαι πραγματικά γιατί αν δεν είναι το Kate αυτό που δίνουν στον Κωτσόβολο τότε ποιό είναι? Αν είναι το κλασικό RN3 pro (Kenzo) πως υποστηρίζει την μπάντα B20??..Ο/H Thracia έγραψε:
Στον κωτσόβολοΟ/H antonius έγραψε:
xiaomi της Infoquest?
Δίπλα στο δικό μου φαίνονταν ίδια
![]()
Το γράφω ότι είχε εμφανιστεί κάπου![]()
Ο/H antonius έγραψε:
άλλες διαστάσεις
![]()
Τώρα το είδα αυτό που έγραψες. Λες να παίζει τέτοιο σενάριο; Πάω αύριο να το δω από κοντά, με έχει φάει η περιέργεια τώραΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
ναι το θέμα είναι ότι μάλλον ήταν πολύ special η έκδοση του Note με την 800αρα για αυτό και είχε μεγαλύτερο μέγεθοςδεν είναι στάνταρ αυτό όμωςΟ/H antonius έγραψε:
το redmi 3s Μια χαρά το ίδιο μέγεθος έχει σε όλες τις παραλλαγές του
άρα τα κατάφεραν (όπως τότε με το redmi note 3 pro που βάλαν hybrid slot ενώ το απλό δεν είχε) και άρα μάλλον μιλάμε για διαφορετική international συσκευή (και όχι η "special" μόνο της Ταιβάν)
Redmi Note 3 pro International version (Kate) - Ήρθε με ρομ από KenzoΟ/H antonius έγραψε:
πως υποστηρίζει την μπάντα B20??..
Εδώ ο καλός λυτρωτής...!!!Ο/H demakhs έγραψε:
Πως θα γίνει να σταματήσουν να μου ρχονται ειδοποιήσεις από αυτό το θέμα, HELP, λυτρώστε με!!!
Αφού είσαι Σούπερ Μαντάρα-τορας δεν γίνεται αυτό.Ο/H demakhs έγραψε:
....
Πως θα γίνει να σταματήσουν να μου ρχονται ειδοποιήσεις από αυτό το θέμα, HELP, λυτρώστε με!!!
Χαχα..η αλήθεια είναι ότι δεν θα το περιμένανε ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονταν από μέσα τους..ίσως --> "πάει...έχει λαλήσει ο κόσμος"Ο/H Krasdimi έγραψε:
θα ήθελα να είμαι σε μία γωνιά να δω τους υπαλλήλους όταν έβγαλες το μέτρο και μέτραγες το ρυζακι λες και ήσουν στο ΙΚΕΑ....Πρέπει να μείνανε μακακες.....αχαχχαχα
Ο/H NasDriver έγραψε:
Βασικά θα πρέπει να έπαθαν πλάκα με αυτά που άκουγαν και δεν τα ήξεραν καν![]()
Δεν έκατσα να τους εξηγήσω και πολλά γιατί δεν νομίζω ότι θα το άντεχαν..χαχαχα. Δεν είχαν ιδέα πάντως (και συνεχίζουν να μην έχουν νομίζω). Εδώ ανέφερα ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις μια με 150 και μια με 152 και με κοιτάγανε λες και κατέβηκα από ιπτάμενο δίσκο. Πάει στο pc της η μια υπάλληλος και μου λέει "εδώ στα τεχ. χαρακτηριστικά γράφει 150". Ε..λεω μέσα μου "εδώ δεν θα συννενοηθούμε..ασε θα στείλω μήνυμα στην infoquest" και δεν είχε νόημα να τους ζαλίσω, άλλοι πρέπει να το διορθώσουν.Ο/H Krasdimi έγραψε: