Διαφήμιση

Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !

• Επειδη κανουμε κουβεντα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω @kodorevi8ulis .
      Εν μερει εχεις δικιο και προφανως εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα, αφου ειμαι και εντος εγγυησης και το αγορασα απο ελληνικο μαγαζι, οποτε ο,τι και να γινει θα τους το στειλω εκει.
      Απλα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο της Infoquest.
      Για να μην παρεξηγηθω...Ερχεσαι με επισημο αντιπροσωπο και δεν καλυπτεις (μεχρι τωρα τουλαχιστον) μοντελα που εχουν ερθει σε ελληνικα μαγαζια απο εισαγωγη και με νομιμες αποδειξεις εδω και 2 χρονια at least.
      Ειναι κριμα, τιποτα παραπανω :)
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

Αστην κάλυψη....Μία σπασμένη οθόνη θα μπορούσαν να αναλάβουν να επισκευάσουν....
      Hardware είναι.....Xiaomi ειναι
      Το θέμα είναι και να μην το επισκευάσει,να μπορώ να παω στην Καλλιθέα και να την πάρω!
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H The_Kostas έγραψε:

Επειδη κανουμε κουβεντα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω @kodorevi8ulis .
      Εν μερει εχεις δικιο και προφανως εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα, αφου ειμαι και εντος εγγυησης και το αγορασα απο ελληνικο μαγαζι, οποτε ο,τι και να γινει θα τους το στειλω εκει.
      Απλα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο της Infoquest.
      Για να μην παρεξηγηθω...Ερχεσαι με επισημο αντιπροσωπο και δεν καλυπτεις (μεχρι τωρα τουλαχιστον) μοντελα που εχουν ερθει σε ελληνικα μαγαζια απο εισαγωγη και με νομιμες αποδειξεις εδω και 2 χρονια at least.
      Ειναι κριμα, τιποτα παραπανω :)
      Θα παρεξηγηθείς, γιατί έχεις παρεξηγήσει την κατάσταση.

Για να εξηγήσω: η InfoQuest ΔΕΝ είναι αντιπρόσωπος, η Xiaomi ΔΕΝ έχει αντιπρόσωπο Ελλάδα, η InfoQuest είναι ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ. Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο service της Xiaomi στην Ελλάδα.

Τι σημαίνει αυτό? Επίσημα (και όχι από ανεπίσημα κανάλια) αγοράζει συσκευές της Xiaomi και της εισάγει Ελλάδα, όπως κάνουν και τα μικρά σκρουτζομάγαζα. Σ'αυτά τα κινητά που φέρνει αναλαμβάνει την εγγύηση για 2 χρόνια (η xiaomi δίνει ένα χρόνο) και επίσης και το service, όπως θα μπορούσε να κάνει και το κάθε skroutzομάγαζο (που κατά 99% δεν κάνει). Απλά βασίζεται πάνω στις μεγάλες συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες λιανικού εμπορίου για την πώληση πολλών συσκευών και φυσικά στο πολύ καλό όνομα που έχει. Προετοιμάζει το έδαφος (φαντάζομαι) για να εισέλθει επίσημα η xiaomi στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν κάνει για το όταν και αν επιχειρήσει αυτό το βήμα η Xiaomi.

Συνεπώς σε ποια λογική στηρίζεται αυτό το "κριμα που δεν θα υποστηρίξει το σκρουτζοxiaomi ή κινεζοxiaomi μου" η InfoQuest? ΔΕΝ έχει κανένα λόγο να το κάνει αλλά και πως άλλωστε να το κάνει όταν τα μοντέλα τα international είναι τόσο διαφορετικά σε H/W από τα κινέζικα (πχ kate vs kenzo)? Ή πιστεύει κανείς ότι η Samsung Hellas θα υποστηρίξει κινητό από Samsung India ??? Θα ζητούσες από το SkroutzομαγαζοΒ να υποστηρίξει το κινητό που αγόρασες από το skroytzομάγαζοΑ επειδη μόνο και μόν ο πουλάνε την ίδια μάρκα συσκευών?

btw και εγώ "κινέζικο" xiaomi έχω και "κινέζικο" xiaomi περιμένω και πολύ θα μ'αρεσε να υποστηρίξει κινητό Μι5 που αγόρασα 210E από Κίνα αλλά δεν πετάω στα σύννεφα. Ναι 210E δηλαδή 20Ε κάτω από το kate που πουλά η Infoquest.

Αν θέλετε να απαιτήσετε κάτι, απαιτήστε την ίδια εγγύηση/service/εξυπηρέτηση σαν της InfoQuest από τα κινεζομάγαζα/skroutzoμάγαζα, τίποτα άλλο.

Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. :)
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Κοιτα...
      Εμενα το μονο αξιοπεριεργο ειναι το γεγονος οτι απο τη στιγμη που φερναμε Xiaomi στην Ελλαδα τοσα χρονια, θα μπορουσαμε να ειχαμε κι εμεις (εγω kenzo) αντιστοιχη υποστηριξη.
      Αφου και τωρα σχεδον το ιδιο πραγμα γινεται, απλα μονο με international μοντελα.
      Το παραδειγμα με Samsung India κτλ δεν ισχυει μιας και απ οσο ξερω δεν εχουν ερθει αλλα μοντελα περαν τα intermational στη χωρα μας.
      Τελοσπαντων δεν ειμαστε της ιδιας αποψεως και δεν πειραζει!
    • Επίσης υποστήριξη δεν σημαίνει μόνο κάλυψη εντός εγγύησης. Σημαίνει κάλυψη και αφού λήξει αυτή, δηλαδή δυνατότητα επισκευής επί πληρωμή!
      Γιατί να μην παρέχει κάτι τέτοιο η InfoQuest;
    • Έχουν έρθει. Όπως και Νοκια από πολύ μεγάλη αλυσίδα Αιγυπτιακά, τα οποία πήγαιναν Αιγυπτο για service/επισκευή.
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά κάπου το έχετε χάσει.
      Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει την info να επισκευάσει η να παρέχει υποστήριξη σε συσκευές που είτε εμείς είτε κάποιο σκρουτζομάγαζο φέραμε Ελλάδα.
      Ξέραμε όλοι τι παίζει με την εγγύηση όταν φέρναμε τα κινητά μας από την Κίνα,κακώς κόβεστε ορισμένοι τώρα.
      Εγγύηση και επισκευή δίνει στης συσκευές που εισάγει επίσημα η ίδια όπως είναι και λογικό.
    • πιστεύω απάντησαν άλλοι :)

δεν είναι κανένας "χαζός" να κάνει το service με καθόλου ή χαμηλό κόστος ενώ εμείς "οι έξυπνοι" αγοράζουμε μέσω της πλάγιας οδού συσκευές από έξω
      αν γινόταν αυτό γιατί να το πάρει κάποιος από τον Κωτσόβολο π.χ. ; επειδή κάνει ευκολίες πληρωμής ;
    • Ο/H tzifos έγραψε:

Έχουν έρθει. Όπως και Νοκια από πολύ μεγάλη αλυσίδα Αιγυπτιακά, τα οποία πήγαιναν Αιγυπτο για service/επισκευή.

Ήταν αυτά που είχαν manual φωτοτυπία και service drop point ένα σουβλατζιδικο κάτω από το γραφείο του "εισαγωγέα"?
      Για όσους αναρωτιουνται ναι είναι πραγματική ιστορία....

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Ο/H geomos έγραψε:

Ήταν αυτά που είχαν manual φωτοτυπία και service drop point ένα σουβλατζιδικο κάτω από το γραφείο του "εισαγωγέα"?
      Για όσους αναρωτιουνται ναι είναι πραγματική ιστορία....

Sent from my MI 5 using Tapatalk
      εγώ πάντως απορούσα γιατί είχα σε γκρι ένα νόκια ενώ παντού υπήρχε μόνο σε άσπρο :)

(6600)
    • Διαφήμιση
    • παιδια εγγραψα,και ποιο πανω,σχετικα με το xiaomi,και την αγορα που εκανα απο κωτσοβολο(189 ευροπουλα), ειναι με πληρη ελληνικο μενου,το πηρα σχεδον μωλις ηρθε στο μαγαζι,ειμαι καινουργιος σε οτι αφορα την xiaomi(δεν την γνωριζα),ειμαι σε cosmote, παει το 4G ΣΦΑΙΡΑ, model 2016031. με αυτα τα χαρακτηριστικα(xiaomi redmi 3s),που εχω ,για την χρησιμοτητα που θελω,(ιντερνετ -ΒΕΤ 365-STOIXIMAN,,κτλ) δεν με αφοραν τα παιχνιδια(σαν παιχνιδομηχανη κινητο),ουτε και fun της φωτο,,η δυνατοτητα και δυναμη της μπαταριας του ,με καλυπτει(δυσκολα με αυτα τα λεφτα παρομοια κινητα σε μπαταρια),,αυτα με της ram kai rom, δεν γωριζω αν κατι πρεπει να κανω(καμοια αλλαγη?),,παρηγγειλα,και μια θηκη σιλικονης,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ διαπιστώσα.στο κρατημα και στην αφη του κινητου ειναι οτι ΕΥΚΟΛΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ !!!(SOS). σε μια <κοντρα >με ενα iphone 5s που εκανα,το xiaomi,ηταν γρηγωροτερο!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ,ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.. EΓΙΝΑ XIAOMI FUN