Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !
-
-
Αν γίνει η αποστολή με NL post δεν πληρώνεις τπτ...
-
Ο/H parispap89 έγραψε:
Αν γίνει η αποστολή με NL post δεν πληρώνεις τπτ...
Εδώ ξέρεις εσύ από το tracking R.....NL number του δέματος που είναι το δέμα σου, λες τα ΕΛΤΑ / Τελωνεία να νομίζουν ότι το δέμα σου έρχεται από Ευρώπη (Ολλανδία) και όχι από Κίνα?
Σε δίπλα φόρουμ, δώσανε παιδιά tracking numbers με NL post που φαίνεται καθαρά ότι τα σταμάτησαν τελωνείο!
=============== Δεκ 15th 2016, 5:13pm ===============
Ο/H venioni έγραψε:
• «Τέλος εκτελωνισμού» : 8€ για τα αντικείμενα που εκτελωνίστηκαν και εκδόθηκε γι’ αυτά τελωνειακή διασάφηση, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αντικείμενα επιστολικού ταχυδρομείου ή δέματα.
• «Τέλος διαχείρισης δασμών» : 4€, πλέον των τελών εκτελωνισμού, για τα αντικείμενα που εκτελωνίστηκαν και εκδόθηκε γι’ αυτά τελωνειακή διασάφηση, η οποία δεν είναι «ατελής» αλλά προβλέπει την είσπραξη από τον παραλήπτη τους και την απόδοσή τους στις Τελωνειακές Αρχές δασμών ή φόρων από τα ΕΛΤΑ.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Ας αναμένουμε. Η κινδυνολογία δεν βοηθάει σε τίποτα είτε αφορά στην infoquest είτε στα τελωνεία. Μέχρι τώρα όλοι απ' έξω ψωνίζαμε αναλαμβάνοντας το όποιο ρίσκο. Τώρα μας δίνεται μία επιπλέον επιλογή, αυτή της αγοράς από Ελλάδα. Αυτό μόνο θετικό είναι. Κάθε επιλογή έχει τα υπέρ και τα κατά. Κατά την όρεξη του και την τσέπη του ο καθένας. Μην "διχαστούμε" με το γνωστό κουσούρι του λαού μας προκειμένου να αποδείξουμε, ότι η μία ή η άλλη επιλογή είναι καλύτερη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkPeter.gr -
Βρε παιδιά..... Devs...... βγάλτε τα άσχετα μηνύματα από το νήμα .......
-
Ξέρουμε αν προκειται μονο για smartphones κι ενδεχομένως tablets ή για όλα τα προιόντα της Xiaomi?
Γιατί μια miTv ή ένα ηλεκτρικο ποδήλατο είναι όνειρο προς το παρων.
Even dead i will fight. -
Τη στραβομάρα μας ξέρουμε ... και όπως πάντα προτρέχουμε με σενάρια που κατεβάζει η γκλάβα μας .
Λίγη υπόμονή να δούμε που θα καθήσεις η μπίλια ...... επίσημες τιμές και τα συναφή ....... -
Εγώ πάντως διάβασα κάπου ότι τα πρώτα κινητά που θα φέρει η infoquest είναι τα Redmi note 3 και 3s ,αλλά δεν είναι τίποτα σίγουροXiaomi Redmi Note 4 64Gb
-
Ο/H KStoubas Gaming έγραψε:
Εγώ πάντως διάβασα κάπου ότι τα πρώτα κινητά που θα φέρει η infoquest είναι τα Redmi note 3 και 3s ,αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο
δυο μερες τωρα διαβαζουμε οτι δεν ηξερε καν η xiaomi για την questλες κ στο δελτιο τυπου δεν ειναι εμφανες το "Just for fans" που χρησιμοποει και η MI(Mi Global Home)
Ακομα κ σημερα καποιοι ελεγαν οτι αποκλειεται να ειναι διανομεας.. Καποιοι εχασαν την μαρμιτα
Οριστε και το επισημο χρονοδιαγραμμα για να βλεπουν καποιοι εφιαλτες
Xiaomi Redmi 3S & Redmi Note 3: Οι δύο πρώτες συσκευές που έρχονται στην Ελλάδα από την Info Quest
-
Πέραν πάσης αμφιβολίας λοιπόν .... επίσημος διανομέας ...... ότι μπορεί να σημαίνει........
Τώρα γιατί στο site της Xiaomi-Greece , λανσάρει το Redmi 3S , με τα λεπτομερή χαρακτηριστικά του , αλλά ...... ευσχήμως
παραλείπεται η τιμή δεν καταλαβαίνω ...... όποιος το βρει κερδίζει ..........πλαστικόν ωρολόγιον ....
Εκτός , αν οι λογιστές του έχουν μπλέξει με το τόσα το ξίδι , πόσο το λαδόξιδο ........
-
Δεν θέλω να πάρω το μέρος της εταιρείας αλλά ρε παιδιά διαβάστε λίγο πρώτα. Τις international εκδόσεις θα φέρουν μην λέτε ό.τι να ναι και μην συγκρίνετε με την χαμηλότερη τιμή που βλεπετε στο kimovil χωρίς να είστε καν σίγουροι ούτε για το "μαγαζί" είτε για το αν είναι ίδια συσκευή
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geobas έγραψε:
παραλείπεται η τιμή δεν καταλαβαίν
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0