Διαφήμιση

Μετά από αλλαγή Redmi 3s σε official global 8.1 δεν μπαίνω σε EDL

• Μετά από αλλαγή Redmi 3s σε official global 8.1 δεν μπαίνω σε EDL

Πηρα ένα 3S 2/16 με Αγγλοκινέζικο firmware και μπήκα σε EDL για να φλασάρω την global 8.1 που κατέβασα. Εδώ μου χτύπησε ότι δεν υπήρχε ένα αρχείο dummy.bin. Δοκίμασα να μπουτάρω και βλέπω ότι παίζει μεν, αλλά με κάτι τερτίπια λ.χ. ο φακός δεν δουλεύει. Θα φταίει το error στο EDL flash λέω και πάω να το ξαναφλασάρω, αυτήν την φορά έχοντας διορθώσει το dummy.img σε dummy.bin ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μπω σε EDL. Με το που δίνω adb reboot edl κλείνει το κινητό αλλά ξανα-ανάβει και φορτώνει λειτουργικό!

Σε fastboot επίσης μπαίνω, αλλά γίνεται η ίδια ιστορία άμα τρέξω το πειραγμένο αρχείο για να με πάει σε EDL. Καμιά ιδέα τι να κάνω;
    • Ο/H endlessterror έγραψε:

Καμιά ιδέα τι να κάνω;
      Έχεις άδεια για ξεκλείδωμα?
      Δεν δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις όπως είσαι και αν δεν.. κατέβασε την developer και πέρνα την μέσω updater

• Δεν έχω άδεια, για αυτό πήγαινα μέσω EDL. Ειδάλλως θα έκανα απλό fastboot flash.

Κάνω τώρα εγκατάσταση του stable, μήπως και λυθεί το θέμα. Ειδάλλως, θα δοκιμάσω dev.

Eπ'ευκαιρία, έχεις ακούσει για θέμα με τον φακό;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H endlessterror έγραψε:

Eπ'ευκαιρία, έχεις ακούσει για θέμα με τον φακό;
      Μπα ..πρώτη φορά το ακούω...
      Τελικά μπήκε σε edl?

• Σόρυ για την καθυστέρηση στην απάντηση. Όχι, δεν μπήκε σε EDL αφήνοντάς το στην 8.1.1.0 global stable. Οπότε αμφιβάλλω αν μπορούσα να του βάλω και την developer, μια που ούτε σε EDL μπαίνει ούτε και ξεκλείδωτο είναι για να το κάνω σε fastboot... Αλλά όπως είπα, δε βαριέσαι.

Το κουφό είναι το flashlight. Με άλλη εφαρμογή όπως και με το φλας της κάμερας ανάβει κανονικά (!) Δεν ανάβει από τα toggles.

Το'χουν οι μέρες να έχω κουφά περιστατικά. Παρόμοια περίπτωση με Redmi 3s (το international) το οποίο το φλάσαρα σε global 8.1.1.0 Και αυτό, πήρα το ίδιο σφάλμα πάνω σε EDL flash και τώρα.... δεν υπάρχει το μενού δακτυλικού αποτυπώματος... Δεν ξέρω τι παίζει, εικάζω ότι η "ζημιά" έγινε λόγω του σφάλματος με το dummy.bin πάνω στο φλασάρισμα και σε αυτό.