Διαφήμιση

Το δελτίο τύπου και τα πλάνα της Infoquest για το επόμενο έτος.

• Μια ερωτηση να κανω και εγω

Σε περιπτωση που πάρουμε τηλεφωνο και βαλουμε version εδω από το φορουμ η εγγύηση βεβαια δεν υπάρχει σωστά ???
      Pocofone
    • υπαρχουν τα ελληνικα στο redmi 3s στην Global Stable ROM.
      Ειναι αστειο να συζηταμε (ακομη) για τα ελληνικα που θα εχουν. Λες κ μιλαμε για το μαγαζακι της γειτονιας των πεντε υπαλληλων που βαζει τη rom του φορουμ.
      Εγω δεν ειδα καμια infoquest να δηλωνει αντιπροσωπος. Διαθεση.
      Αλλη λεξη αλλο νοημα.(το ελληνικο λεξιλογιο ειναι πλουσιο).
      Την ιδια ωρα που καποιοι λεγανε οτι μιλησαν με τεσσερις ανθρωπους της xiaomi και δεν ηξεραν για αυτη τη συνεργασια(λες κ θα παραδεχτει καποιος επισημα κατι που αναμενεται να γινει επισημο. Δεν ειναι ερασιτεχνες στη Xiaomi, ουτε ειναι τεσσερα ατομα ολοκληρος κολοσσος), ηρθε η quest και σου κανει διανομη σε COSMOTE, Κωτσόβολος, Welcome Stores και στο δικο της you. Aν νομιζετε οτι ειναι το ιδιο με το παραμαγαζο/σκρουτζομαγαζο, γελαμε δυνατα.

ΥΓ. για οσους δεν ξερουν για τις μεταφρασεις της xiaomi σε rom και apps:
      MIUI 8 translations: collaborative nationalization and easy to use translation tool Crowdin
      Mi Apps εχει μεταφραστει το 11%
      MIUI 8 εχουν μεταφραστει ολα, εχουν εγκριθει το 27%
      Music webview εχουν μεταφραστει ολα, δεν εχει εγκριθει τιποτα.
      'Οποιος θελει, μπορει να βοηθησει!
    • Σχετικά με το αν μελλοντικά οι τιμές θα ανέβουν δεν γνωρίζω. Στα εμπορικά κανάλια διανομής πάντως όσοι περισσότεροι μπλέκονται ως ενδιάμεσοι μεταξύ του παραγωγού και του τελικού καταναλωτή , τόσο μεγαλύτερο καπέλο θα έχουν τα τηλέφωνα στην τιμή.

Η αλήθεια είναι ότι μια προχειρότητα στο event υπήρχε (αν και επειδή μιλάω με info quest) ΔΕΝ ήταν event περισσότερο μια μικρή ενημέρωση ήταν.
    • Διαφήμιση
    • μου άφησε μια πικρή γεύση... εσάς?

Ενώ φαίνεται το γεγονός της χρονιάς, εμένα μου αφησε μια πικρή γεύση....

ΑΥΤΟ το φόρουμ διέδωσε την 'έννοια' XIAOMI" στην Ελλάδα.

Και η εντύπωση που μου δίνεται είναι οτι , έρχεται η QUEST να θερίσει ξένους κόπους.
      Εαν τα παιδιά του φόρουμ δε καρπωθηκαν τίποτα από όλη αυτή την ιστορία,
      τοτε θα πω αίσχος στη МАМА XIAOMI
    • Εγώ πάντως δεν αλλάζω το forum με τίποτε άλλωστε έχουμε τηλέφωνα οι ποιο πολλή που είναι ποιο μπροστά από αυτά που προσφέρουν και δεν πρόκειται να αγοράσω από Ελλάδα αν δεν το ανακοίνωση ή ίδια η XIAOMI άλλωστε έχω φίλους εξωτερικό αν χρειαστεί να αγοράσω από Κίνα

MI max 3/64
      Pocofone