επειτα από προσπαθεια αλλαγης button on/off καταφερα και ξεκολησα από τη μητρικη του κινητου το φισακι που εμπαινε η ταινια για το on/off θελω να ρωτησω εάν μπορω το κινητο να το ανοιξω με άλλο τροπο και αν ναι ποιος η το κινητο παει για πεταμα? ευχαριστω
βλαβη σε power buton redmi note 2
-
-
Καλά πως το κατάφερες αυτό με σφυρί πήγες να το βγάλεις;;
Αυτό δεν θέλει καθόλου δύναμη κουμποτο είναι, το ξεκουμπωνεις και το βγάζει.
Πήγαινε σε κάποιον ηλεκτρονικό μήπως μπορεί να κάνει κάτι.
Στάλθηκε από το redmi note 3G via tapatalk -
ελεγα ότι ξεκουμπωνε το φισσακι αλλα ηθελε μονο η ταινια βγαλσιμο εγινε πατατα τωρα και βλεπω να πηγαινει για πεταμα.
-
στις ρυθμισεις υπαρχει επιλογη για αφυπνιση της οθονης σε συσκευες με χαλασμενο πληκτρο ενεργοποιησης. ειναι στο <Ρυθμισεις-κλειδωμα οθονης-Αφυπνιση με τα πληκτρα εντασης. αυτο ειναι ομως μονο για αφυπνιση της οθονης. για να το ανοιξεις, δοκιμασε με η/υ και αν τα καταφερεις, φροντισε να το φορτιζεις για να μην ξανακλεισει.
edit επισης μπορεις να το ρυθμισεις να ανοιγει και να κλεινει αυτοματα στις ρυθμισεις>μπαταρια τροφοδοσια. με μια γρηγορη αναζητηση στο playstore, βρηκα το Power button to volume button που δειχνει ενδιαφερον κι εχει καλες κριτικες.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Μέχρι να βρεις μιά λύση , σε κάποιον ηλεκτρονικό όπως σου είπαν .....
Γιά άνοιγνα και κλείσιμο της οθόνης μπορείς να κατεβάσεις το gravity screen από το playstore ... αλλά
βέβαια δεν μπορείς να μείνεις χωρίς Power Button , χρειάζεται και για κλείσιμο του κινητού , και ένα
σωρό άλλες διεργασίες . -
το πρόβλημα είναι ότι το κινητο είναι κλειστο ετσι δε μπορω να κανω τιποτα.
-
επειτα από επίσκεψη σε τρεις τεχνικούς το κινητό δε φτιαχνετε απάντησαν χωρίς να το πειράξουν. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να ανοίξει?
-
αν το κανεις μια καθαρη εγκατασταση με miflash, αφου ολοκληρωθει η διαδικασια μετα δεν πρεπει ν ανοιξει μονο του; ας μας πει καποιος που το εχει κανει, για να ξερουμε κι εμεις αν χρειαστει (αχρειαστο ναναι βεβαια). Εγω παντα με spflashtool φλασαρω και χωρις μπαταρια γι αυτο δεν ξερω.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H kerinoma έγραψε:
επειτα από επίσκεψη σε τρεις τεχνικούς το κινητό δε φτιαχνετε απάντησαν χωρίς να το πειράξουν. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να ανοίξει?
-
μενω πατρα.
-
Ο/H kerinoma έγραψε:
-
γενικα επειδή δεν τα ξέρουν τα τηλέφωνα δεν τα ανοίγουν. Μπορείς να στείλεις φωτο να δούμε τι ζημιά έγινε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0