Φλάσαρα με αυτόν εδώ τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) ένα redmi 3s με unofficial rom σε official την miui 8.6.8.25 beta αλλά ενώ όλα πήγαν καλά,έχασε τους imei. Τι να κάνω?Ο bootloader δεν είναι ξεκλείδωτος αλλά έχω κάνει την διαδικασία για το ξεκλείδωμα.
REDMI 3S Πρόβλημα IMEI
-
-
Πληκτρολογισε στην εφαρμογη τηλεφώνου *#06# και δες τι σου βγάζει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
unable to get imei
Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με τι πρόγραμμα φλασαρες;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Δεκ 16th 2016, 3:42pm ===============
ο μονος τροπος εφοσον δεν εχεις αδεια ξεκλειδωματος ειναι να μπεις σε edl mode και να φλασαρεις την τελευταια stable fastboot rom για το τηλεφωνο σου. @gdy190 -
-
Σε RedMI 3 μιας φίλης προέκυψε το ίδιο πρόβλημα. Πληκτρολογώντας το *#06# μου βγάζει "Αδυναμία λήψης ΙΜΕΙ". Δεν γνωρίζω υπό ποιες συνθήκες προέκυψε αυτό.
Το κινητό έχει τώρα την εξής ρομ:
Διάβασα πως:
ο μονος τροπος εφοσον δεν εχεις αδεια ξεκλειδωματος ειναι να μπεις σε edl mode και να φλασαρεις την τελευταια stable fastboot rom για το τηλεφωνο σου. @gdy190
Αλλά μήπως στη δικιά μου περίπτωση υπάρχει κανένας πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνω αυτό;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Η ρομ που έχεις είναι unofficial, πειραγμένη από το κατάστημα που το αγόρασε...κάνε αυτόν τον έλεγχο πρώτα ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
ok.. Είναι κλειδωμένος. προχωράω όπως ο παραπάνω;
ο μονος τροπος εφοσον δεν εχεις αδεια ξεκλειδωματος ειναι να μπεις σε edl mode και να φλασαρεις την τελευταια stable fastboot rom για το τηλεφωνο σου. @gdy190
Δε θα με χαλούσε να βάλω και μια official ρομ για να γλιτώσω από μελλοντική στραβή... -
-
-
Δοκίμασε και με μία china developer παλιά...αυτή που έχει ο οδηγός του Redmi 3S
Αν δεν δουλέψει πάλι, υπάρχει αυτός ο οδηγός για το Redmi Note 3 pro...ρίξε μία ματιά ---> Οδηγός επαναφοράς αρχείων efs και χαμένου ΙΜΕΙ -
τώρα που πέρασα την τελευταία global stable όμως μπορώ να ξαναπεράσω με τον ίδιο οδηγό μπορώ να ξαναπεράσω την china? Ή πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία. Το ξεκίνησα και κολλάει σε αρχικό στάδιο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα