Διαφήμιση

Μόλις έλαβα το Redmi Note 4 Global ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

• Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά πραγματικά, έκανα την αίτηση, θα περιμένω για την απαντηση της xiaomi αλλα πραγματικα δεν ξερω τελικως αν θελω να επεμβω στην συσκευη, οσο "κουραστηκα" με τα 4 προηγουμενα κινητα μου μεχρι να φλασάρω τη rom και να ανοίξουν εχω ασχοληθεί με αυτό και ακόμα δεν ξεκλείδωσα ουτε το bootloader. Αν έρθει η απαντηση θα δω αν θα συνεχίσω, ευχαριστώ και παλι και ισως σας ξαναχρειαστώ. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
    • Καλοριζικο! αλλα να ρωτησω και κατι?
      μηπως κατα την παραλαβη ειχες θεμα με τελωνιο γιατι τελευταια στο φορουμ διαβασα σα να φουντωνουν ολο και περισσοτερο οι συζητησεις
      τελικα μηπως ξυπνησε το θεριο..?? :)
    • οχι φιλε, το πηρα απο ελληνικό μαγαζί... απο άλλα πραγματα που παραγγελνω απ'εξω, προσωπικά θα σου πω, ουτε καν :) gift και τα μυαλα στα καγκελα :)
    • Διαφήμιση
    • Μπραβο! μα και εγω εκανα την αγορα (σημ. την πρωτη ever σε smartphone σχετικα οικονομικο γιατι δεν ειχα πολλα να διαθεσω) βασιζομενος σε οτι γραφεται κατα κορον σχετικα με τους εξυπνους τροπους αποστολης οπως πχ. αποκλειστικα μεσω ταχυδρομιου σαν δωρο κλπ. αν και τα ιδια τα καταστηματα γνωριζουν την διαδικασια..
      διαβασα ομως καποια τελευταια post φιλων παθοντων του forum απ οπου και φαινεται οτι οι γνωστες διαδικασιες αποστολης δεν ειναι πλεον και τοσο σιγουρες.. πλεον κανω μονο τον σταυρο μου :)
    • Τι να σου πω αδερφε καθε μηνα θα παιρνω σιγουρα κατι αξιας απο Κινα, δε μου εχει τυχει μεχρι στιγμης τίποτα. Μακαρι να πανε ολα καλα...

Εν τω μεταξύ μολις ξεκλείδωσα το bootloader...

=============== Δεκ 19th 2016, 3:24pm ===============
      καλησπέρα σας... το πρωί ξεκλείδωσα το bootloader και τωρα θέλω να φλασαρω καινούρια official rom με flash tool, μπορώ να φλασάρω κατευθείαν την ελληνική του σαιτ? Επίσης ποια είναι η σωστή απο τις official rom της xiaomi, η ΜΤΚ ή η σκέτη?

=============== Δεκ 19th 2016, 4:24pm ===============
      την περασα μαζι με twrp recovery ευχαριστω ξανα ολους για τη βοηθεια
    • και εγω το ευχομαι..καλες γιορτες να εχουμε! τωρα οτι εχει με φλασαρισματα μην σε παρω στο λαιμο μου δεν ειμαι σιγουρος εχω την εντυπωση πως ναι αλλα περιμενε καλυτερα την γνωμη καποιου μαστερ απο την παρεα! ..και περιμενω τα νεα σου!