Διαφήμιση

Πρώτες εντυπώσεις και σύγκριση RN3Pro με Samsung S4

• Πρώτες εντυπώσεις και σύγκριση RN3Pro με Samsung S4

Είμαι κάτοχος εδώ και 3 μέρες Redmi Note 3 Pro και σας καταθέτω τις πρώτες μου εντυπώσεις.
      Γενικά πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του (168 ευρώ).

Σαν πρώην χρήστης Samsung S4 έχω να πω αρκετά πιο αργό από το Samsung S4 στο Internet - δηλ. τα notifications στο Facebook έρχονται πολύ αργά, ο Chrome browser είναι πιο αργός και ένα πράγμα που δεν βρίσκω βολικό είναι οι αγαπημένες επαφές σε μεγάλη μορφή (πλακιδίων) που με βόλευε αφάνταστα.

Το κινητό ήρθε από Κίνα από γνωστό κατάστημα με Global Stable Rom 8.0.1.0.0. και ξεκλειδωμένο bootloader (αφού έκανα κι εγώ copy-paste ότι ζητούσαν οι υπόλοιποι Έλληνες αγοραστές από το συγκεκριμένο κατάστημα).
      Αυτό που έκανα μέχρι τώρα είναι να πάρω ένα backup με TWRP και να το κρατώ πλέον στο PC.
      Έχω διαβάσει τα περισσότερα από αυτά που λέτε εδώ μέσα οπότε θα ήθελα να τα εφαρμόσω.
      Θα ήθελα πρώτα να βάλω μια official rom για να κλειδωθεί και μετά να την ξεκλειδώσω με τον official για να μην τρέχω. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link για official;

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή και κοπιώδη δουλειά εδώ μέσα.
    • Ρε παλικάρι κανείς για εμένα λάθος σύγκριση. Το S4 είναι μία συσκευή του κυκλοφόρησε το 2013 πρώτο εξάμηνο και ή cpu,ram,gps κτλπ με τα άλματα τις τεχνολογίας είναι για το " μουσείο". Το RN3PRO έχει κυκλοφορήσει πρώτο τρίμηνο του τρέχων έτος. Συν ότι τα xiaomi ή έκδοσης developer έχουν εβδομαδιαία υποστήριξη και ή stable ανά 2,5 μήνες. Ενώ ή samsung οπότε θυμάται.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Έχει unofficial Rom για αυτό είναι αργό. Με αυτόν το οδηγό έχει και link για fastboot rom
      Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
      Πιστεύω έχεις το kenzo

redmi note3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Το S4 είναι μία συσκευή του κυκλοφόρησε το 2013 πρώτο εξάμηνο και ή cpu,ram,gps κτλπ με τα άλματα τις τεχνολογίας είναι για το " μουσείο"
      Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα.

Και εγώ έχω Galaxy S4 και το άλλαξα σε Kenzo. Και τα 2 σουπερ ειναι!

Προφανως το Kenzo ειναι κλάσεις ανώτερο σε επιδόσεις (Antutu ~75000 με XTRV Dev vs 36000 με CM11 στο S4) επειδή ειναι σύγχρονο όπως λες, αλλα η ποιότητα του S4 ειναι ακόμα κορυφαία. Δεν ειναι τυχαίο οτι η τιμή πώλησης ειναι παραπλήσια του S5, S6 και του S7!!! Μπορει να ειναι του 2013 αλλα μια χαρα στέκει και για 2015.

Πρόσφατα του εβαλα CM12.1 (Android 5.1.1) και το εχω για μικρο tablet και μια χαρα δουλεύει.
    • Παιδιά δεν θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις και μίλησα τεκμηριωμένα, σας είπα τι εκδόσεις είχα και τι έβλεπα.
      Λοιπόν με φλασάρισμα της MIUI 8.1.1.0 έγινε η νύχτα μέρα, καμία σχέση όλα διορθώθηκαν και από πλευράς ταχύτητας απογειώθηκε. Η ρομ η 8.0.1.0.0 όντως ήταν προβληματική ...
      Αυτά