Έκανα τα βήματα που λέτε αλλά δεν πέρασε την τελευταία έκδοση. στο mi suite δεν συνδέεται. Έχω αγανακτήσει με το τηλέφωνο αυτό. Το έχω 2 μήνες και όλο ψάχνω. Το θέλει κανείς; redmi note 3 pro 32gb αγορά οκτ.2016 μαζί με θήκη πορτοφόλι και σιλικόνης
Κι εγώ σε libra που πέρασα μία χαρά πάει προς το παρών εκτός από όταν γράφω στην εφαρμογή του φόρουμ που αναβοσβηνει η περιοχή που γράφεις το ποστ.
Αναφέρθηκε και παραπάνω από φίλο.
Έκανα τα βήματα που λέτε αλλά δεν πέρασε την τελευταία έκδοση. στο mi suite δεν συνδέεται. Έχω αγανακτήσει με το τηλέφωνο αυτό. Το έχω 2 μήνες και όλο ψάχνω. Το θέλει κανείς; redmi note 3 pro 32gb αγορά οκτ.2016 μαζί με θήκη πορτοφόλι και σιλικόνης
Αφού από ότι βλέπω σε προηγούμενο μήνυμά σου έχεις ήδη την XTRV-6.12.8, γιατί παιδεύεσαι με το Mi PC Suite; Βάλε την χθεσινή ROM 6.12.15 μέσα στο κινητό, πήγαινε στην εφαρμογή Αναβάθμιση, δεξιά πάνω στις τρεις τελείες, από την επιλογή που σου βγάζει εκεί ψάξτην μέσα στο κινητό (στην διαδρομή που την έχεις βάλει) και πέρασέ την.
Καλησπέρα στην παρέα! Σχετικά με Redmi Note 4G. Έγινε αναβάθμιση χτες αυτόματα στην 6.12.15 και όλα είναι μία χαρά! Το μόνο ζήτημα που έχω είναι στα μηνύματα, πως έχασα την δυνατότητα των 160 χαρακτήρων. Κατέβασα το mod από το φόρουμ εδώ, πήγα να το εγκαταστήσω μέσω recovery αλλά δεν μου το δέχτηκε.. Κάποια βοήθεια;;
Ευχαριστώ!!
Καλησπέρα στην παρέα! Σχετικά με Redmi Note 4G. Έγινε αναβάθμιση χτες αυτόματα στην 6.12.15 και όλα είναι μία χαρά! Το μόνο ζήτημα που έχω είναι στα μηνύματα, πως έχασα την δυνατότητα των 160 χαρακτήρων. Κατέβασα το mod από το φόρουμ εδώ, πήγα να το εγκαταστήσω μέσω recovery αλλά δεν μου το δέχτηκε.. Κάποια βοήθεια;;
Ευχαριστώ!!
Αν έγινε αυτόματα η αναβάθμιση, έχει περάσει την official ROM και όχι την δική μας που σημαίνει ότι τώρα έχεις Mi recovery. Σε αυτή την περίπτωση θα περάσεις το αρχείο μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση ή θα το μετονομάσεις σε update.zip (πρόσεξε μην το κάνεις update.zip.zip) και θα το βάλεις στο root (κεντρικό κατάλογο) της εσωτερικής μνήμης για να μπορέσει να το εγκαταστήσει το Mi Recovery.
Κι εγώ σε libra που πέρασα μία χαρά πάει προς το παρών εκτός από όταν γράφω στην εφαρμογή του φόρουμ που αναβοσβηνει η περιοχή που γράφεις το ποστ.
Αναφέρθηκε και παραπάνω από φίλο.
αυτο συμβαίνει και στην προηγούμενη το είχαμε Ανάφερει