Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.15] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/12 00:17)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Να ρωτήσω ρε παιδιά!
      Σε redmi note 4G ενώ εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνω χειροκίνητα αναβάθμιση σε developer rom, αυτή την φορά μου έκανε μόνο του σε stable. Πως έγινε αυτό; Επίσης λέω να την αφήσω. Που μπορώ να βρω το SMS_mod για να μπορώ να στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες;
    • Γιατι μου βγαζει οταν κανω Reset, Αποκλεισμενη η Εγκατασταση του Authenticator μεσω Usb? τι σημενει αυτο ???? και πως το Ακυρωνο???? Και κατι αλλο σρτο Viber γιατι δεν εχω ηχο κλησης οταν με καλουν καθολου ???? η οταν μου στελνουν μηνυμα, Εχω συνδεμενο το Bluetooth Ακουστικο,Εννοειτε οτι εχω βαλει ηχο κλησης, αλλα ειναι Βουβο!!!!!!
    • @jgougos @derveni @tasosko ο ενας λογαριασμος είναι exchange οσες εφαρμογές χρησιμοποίησα από playstore δεν ηταν καποια αξιόλογη.. Έχετε να προτείνετε κάποια; Πάντως το keyboard με τα νεα features πολυ κολλαει...

Edit: θελω μια εφαρμογη να βάλω το εταιρικό mail που ειναι exchange και το Yahoo. Την εφαρμογη Yahoo την ειχα βαλει δεν μου αρεσε καθόλου..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Theodore έγραψε:

Καλησπέρα και από 'μένα, προχθές πέρασα την νέα XTRV/GTV 6.12.15, αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τις κλήσεις αφού κατεβάσω το κινητό από το αυτί δεν ενεργοποιείται η οθόνη ώστε να τερματίσω την κλήση, αφού πατήσω αρκετές φόρες το πλαϊνό κουμπί είτε ανοίγει, είτε απλά κλείνει ο συνομιλητής μου και ενεργοποιείτε η οθόνη, άλλες φορές κατά την διάρκεια εισερχόμενης κλήσης δεν ενεργοποιείται η οθόνη (όχι πάντα) και μου βγάζει μήνυμα να πατήσω ταυτόχρονα τα πλήκτρα back + Vol up για να απενεργοποιηθεί η εφαρμογή.

Υπαρχει λυση;
      Παιρνω τηλ και οταν δεν απαντανε και θελω να τερματισω τη κλήση η οθονη ειναι μαυρη, δεν γινεται τιποτα με αποτελεσμα να απανταει ο αυυοματος τηλεφωνητης του :(

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H bluekamikaze έγραψε:

Να ρωτήσω ρε παιδιά!
      Σε redmi note 4G ενώ εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνω χειροκίνητα αναβάθμιση σε developer rom, αυτή την φορά μου έκανε μόνο του σε stable. Πως έγινε αυτό; Επίσης λέω να την αφήσω. Που μπορώ να βρω το SMS_mod για να μπορώ να στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες;
      πας πρωτα στις ληψεις και απενεργοποιεις την αυτοματη ενημερωση της ρομ εαν θες να το κανεις εσυ καθε βδομαδα αλλιως το αφηνεις ψς εχει.
      εκανε μονο του αναβαθμιση και ειναι developer ας λεει σταθερη ετσι ειναι και σε μενα απλα μαλλον ειναι παραλειψη.

" Γεωπόνος”

• Ο/H kostakislarisa έγραψε:

θελω μια εφαρμογη να βάλω το εταιρικό mail που ειναι exchange και το Yahoo. Την εφαρμογη Yahoo την ειχα βαλει δεν μου αρεσε καθόλου..
      Εγώ έχω Το myMail είναι πάρα πολύ εύχρηστο και με ειδοποιήσεις κανονικά
    • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

@jgougos @derveni @tasosko ο ενας λογαριασμος είναι exchange οσες εφαρμογές χρησιμοποίησα από playstore δεν ηταν καποια αξιόλογη.. Έχετε να προτείνετε κάποια; Πάντως το keyboard με τα νεα features πολυ κολλαει...

Edit: θελω μια εφαρμογη να βάλω το εταιρικό mail που ειναι exchange και το Yahoo. Την εφαρμογη Yahoo την ειχα βαλει δεν μου αρεσε καθόλου..
      Το καλύτερο πρόγραμμα για exchange λέγεται Touchdown. Κάνει ότι και το MS Outlook για windows, ίσως και λίγο καλύτερα. Το δούλευα από την πρώτη μέρα που πήρα android το 2008 και το έβγαλα το 2013 (συνταξιούχους:-). Νομίζω 15$ το πήρα τότε.Δεν ξέρω όμως αν είναι και σήμερα τόσο καλό.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H myst77 έγραψε:

Ο/H Theodore έγραψε:

Καλησπέρα και από 'μένα, προχθές πέρασα την νέα XTRV/GTV 6.12.15, αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τις κλήσεις αφού κατεβάσω το κινητό από το αυτί δεν ενεργοποιείται η οθόνη ώστε να τερματίσω την κλήση, αφού πατήσω αρκετές φόρες το πλαϊνό κουμπί είτε ανοίγει, είτε απλά κλείνει ο συνομιλητής μου και ενεργοποιείτε η οθόνη, άλλες φορές κατά την διάρκεια εισερχόμενης κλήσης δεν ενεργοποιείται η οθόνη (όχι πάντα) και μου βγάζει μήνυμα να πατήσω ταυτόχρονα τα πλήκτρα back + Vol up για να απενεργοποιηθεί η εφαρμογή.

Υπαρχει λυση;
      Παιρνω τηλ και οταν δεν απαντανε και θελω να τερματισω τη κλήση η οθονη ειναι μαυρη, δεν γινεται τιποτα με αποτελεσμα να απανταει ο αυυοματος τηλεφωνητης του :(

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Τώρα που το δοκίμασα κι εγώ, το κάνει και στο δικό μου, δεν το είχα προσέξει πιο πριν, και πολλές φορές δεν ανοίγει η οθόνη βγάζοντας μήνυμα να μην καλύπτεται η πορτοκαλί περιοχή (στη κορυφή της συσκευής) και με προτρέπει να πατήσω ταυτόχρονα τα πλήκτρα back + vol up.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • - Στο δικο μου Note 3 Pro με την 6.12.15 Η μπαταρια πεφτει γρηγορα !

- Δεν μπορω να διαγραψω τα 5 προεγκατεστημενα θεματα. Στις αλλες εκδοσεις γινοταν.

- Δεν μπορουσα να απενεργοποιησω τον ορθογραφικο ελεγχο,οταν εγραφα κειμενο. Το καταφερα αναβαθμιζοντας το πληκτρολογιο google, στο νεο της,GBoard.

- Δεν μου αρεσε που με την νεα εκδοση,εγινε και η εγκατασταση της εφαρμογης DUO της google και δεν μπορω να την διαγραψω.
    • Καλησπέρα κι από μένα πέρασα στο redmi 1s την 6.12.15 και όπως και στην προηγούμενη η μπαταρία εξαφανίζεται. Το κλειδώνω το κινητό ας πούμε με 95 % και μετά από 15 λεπτά το ανοίγω και έχει πέσει στο 86%.Στην χρήση μπαταρίας το δείχνει μεγάλη κατανάλωση σε Υπηρεσίες Google. Έχει επίσης τύχει να δω 40%κατανάλωση στην παράμετρο κινητό σε αδράνεια. Επίσης έχω προσέξει ότι το κινητό ζεσταίνεται, όχι υπερβολικά αλλά ανεβάζει θερμοκρασία. Ακόμα και όταν είναι σε αδράνεια είναι αρκετά ζεστό. Αυτά κατα τα άλλα πολύ καλή και αυτή η rom και σας ευχαριστούμε για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε! Να είστε όλοι καλά και καλές γιορτές να έχουμε!!

Στάλθηκε από redmi 1s μου!
    • @savchr
      Την έχω ξανασυναντησει την περίπτωση σου. Θα σου έλεγα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με fastboot rom.
      Επισης καλό θα ήταν να κάνεις διαγραφή ιστορικού στη Google (από pc).
      Και από εκεί και πέρα το παρακολουθείς. Τέτοιες περιπτώσεις είναι όταν κάποια διεργασία (συνήθως της google) δεν αφήνει τη συσκευή να μπει σε deep sleep.
      Καλές γιορτές!!!
    • Διαφήμιση
    • iAmLiakos οταν λες διαγραφη ιστορικου google τι εννοεις?διαγραφη ιστορικου(περιηγησης) απο το chrome?η κατι αλλο?