Διαφήμιση

Προβλημα με την συλλογη; [SOLVED]

• Διορθώθηκε
    • Προβλημα με την συλλογη; [SOLVED]

Καλημερα σε ολους..
      Χθες πηρα στα χερια μου το MiMax64Gb..
      Οταν παω να ανοιξω τη συλλογη μου λεει Συλλογη απενεργοποιημενη, δεν απαιτουνται αδειες..μαλλον κατι πειραξα στις ρυθμισεις γιατι μολις τραβηξα μια φωτο, ανοιξα κανονικα τη συλλογη...μετα απο ωρα που το σκαλιζα κατι πρεπει να αλλαξα και απο τοτε δεν ξανανοιξε...
    • με ποια ρομ είσαι ? Αν μπορείς βάλε εδώ μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone.
    • Γιατι μου βγαζει σφαλμα οταν παω να επισυναψω αρχειο;

=============== Δεκ 18th 2016, 6:51am ===============
      Λοιπον... Κατι ειχα πειραξει στα permissions..
      Το προβλγμα λυθηκε αλλα εχω αλλο τωρα...
      Δεν με αφηνει να κανω κμαια φωτο upload σε κανενα site....
      Την βοηθεια σας αν γινεται γιαννα σαςνανεβασω screenshot και να με ενημερωσετε για τα περαιτερω...

=============== Δεκ 18th 2016, 8:04am ===============
      Λυθηκε καιντο προβλημα του upload
      Και αυτο ηταν κολλημα λογω permissions του chrome

=============== Δεκ 18th 2016, 8:05am ===============
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα Mpalanteros, ειμαι καινουργιος στο forum και καινουργιος χρηστης Xiaomi . Σαν κανουργιος ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, εχω αγορασει το Redmi Note 3, μια συσκευη πραγματικα Value for money . Ειχα καποια θεματα, αλλα βημα βημα τα λυνω . Ας πουμε στα μυνηματα γινοταν ενας χαμος, εστελνα σε μια επαφη μου μηνυμα και οταν με απαντουσε η επαφη μου, ερχοταν ξεχωριστο μηνυμα χωρις να εμφανιζει το ονομα της επαφης, με τον αριθμο μονο . Τελικα κατεβασα το Textra SMS και λυθηκε το πρβλημα . Τωρα εχω δυο προβληματα τα οποια απο οτι βλεπω πρεπει να ειχες και εσυ και βρηκες τροπο να αντιμετωπισεις . Το πρωτο ειναι με την συλλογη φωτογραφιων, παω να ανοιξω καποια φωτογραφια και μου βγαζει Συλλογη απενεργοποιημενη, δεν απαιτουνται αδειες . Το δευτερο ειναι οτι δεν μπορω να στειλω μαιλ και να επισυναψω μεσα μια φωτογραφια, αν μπορειτε να με βοηθησετε με αυτα θα σας ημουν ευγνωμων .
    • Θετική Απάντηση
      Καταρχην αν διορθωσεις αυτο με τη συλλογη θα λυθει και το θεμα με το mail...
      Κανε τα εξης:
      Ρυθμισεις\εγκατεστημενες εφαρμογες\Συλλογη\Κατω κατω αδειες εψαρμογων και ενεργοποιησε τα ολα... Εγω αυτο εκανα.. Ελπιζω να βοηθησα...

Υ. Γ. και εγω νεκς ειμαι στον χωρο των Xiaomi.. μια βδομαδα το εχω

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην NasDriver ()
      Αιτία: Σωστές οδηγίες για επίλυση προβλήματος.