Έχω ευχάριστα νέα για τους φίλους που θα προσέλθουν στην συνάντηση μας, έχουμε τον πρώτο χορηγό μας και είναι προσφορά από τον Κωτσόβολο Λάρισας kotsovolos.gr/site/%CE%BA%CE%B…C%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1 και είναι μια δωροεπιταγή αξίας 50 euro για αξεσουάρ smartphone, θα βρίσκεται μαζί μας και εκπρόσωπος της Κωτσόβολος στην συνάντηση που θα παραδώσει την δωροεπιταγή στον νικητή η την νικήτρια που θα γίνει κλήρωση μεταξύ των παρευρισκομένων, και που θα δηλώσουν το όνομα τους κατα την υποδοχή στον @derveni . Η κλήρωση θα γίνει στο τέλος της συνάντησης από τον εκπρόσωπο της εταιρίας και για το αδιάβλητο αυτής.
1η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
Εγώ είχα πάει στον Κοτσόβολο και είχαμε μαλώσει γιατί υποστήριζε ότι δεν κοστίζει το xiaomi redmi note 3 Pro 110 €€ , προσπαθούσε με χαζά επιχειρήματα να με πείσει να αγοράσω το redmi note 3 στα 229 €. Από τότε μακριά ( δεν έχω κάτι με το κατάστημα ούτε με τον αντιπρόσωπο απλά ο υπάλληλος Wanna be Xiaomi Master.. )
-
@XiaomiNewbie Με όλο τον σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό σου θα ήθελα να αλλάξεις το μήνυμα σου η να το διαγράψεις, εδώ αυτήν την στιγμή είναι χορηγός της συνάντησης που έχουμε, ευχαριστώ για την κατανόηση σου.
=============== Ιαν 20th 2017, 6:44pm ===============
Έχουν αποσταλεί προσωπικά mail στους φίλους μας που δηλώσανε ότι θα είναι παρών στην συνάντηση μας:
Έχουν δηλώσει ότι θα είναι μαζί μας περίπου ακόμη 10 + - κάτοχοι xiaomi και όχι ενεργά μέλη στο foroum, ευπρόσδεκτοι όλοι οι fan της xiaomi -
Παιδιά εγώ θα έρθω όπως έχω πει ήδη με 2 φίλες μου η μια κάτοχος αλλά όχι μέλος του φόρουμ. Η φίλη η Λαρισαία λέει ότι το καφέ είναι λίγο μικρό αν μιλάμε για καμιά 50ριά άτομα!zaf_4 --> Zafeira
-
Ακόμη μια ευχάριστη είδηση για τους φίλους που θα προσέλθουν εκτός από την δωροεπιταγή αξίας 50 euro για αξεσουάρ smartphone από την Κωτσόβολος Λάρισας , θα δοθούν επίσης 5 handsfree δωρεά από φίλο και κάτοχο xiaomi και διατηρεί κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και servis στον Αμπελώνα Λάρισας @gpapaioa και συγκεκριμένα,σε μαύρο χρώμα 1 Urbanears Humlan , σε μαύρο χρώμα 1 Skullcandy Uprock, σε μαύρο χρώμα 1 Skullcandy Smokin’ Buds 2, και 2 αγνώστου χρώματος Skullcandy Ink'.
Στην κλήρωση δεν θα συμμετέχουμε @thanos485 @Johnkas @derveni γιατί είμαστε οι διοργανωτές της συνάντησης και για το αδιάβλητο της κλήρωσης.
=============== Ιαν 20th 2017, 7:38pm ===============
@zaf_4 Δεν πειράζει ας δοκιμάσουμε τις αντοχές μας μέσα από τα λάθη και τις παραλείψεις μαθαίνουμε, λες ανάμεσα σε τόσους άνδρες να πάρετε τα δώρα θα μου πεις αν έχεις τύχη διάβαινε ... καλώς να μας έρθετε κορίτσια -
Πιθανότατα θα μαστε τα μόνα κορίτσια... και η μόνη (νομίζω) που γνωρίζω καλύτερα περί τεχνολογίας. Θα έρθουμε φυσικά για να γνωριστούμε, να νιώσουμε ενεργά μέλη της miui κοινότητας! Και φυσικά άμα τύχουν τα δώρα, δεν θα πούμε όχι!
υ.γ. Γιατί στην ραδιοφωνική εκπομπή, όσο άκουσα δηλαδή, τα λένε ξιαόμι;zaf_4 --> Zafeira -
-
-
-
Ανάλογα τα κιλά που έχεις λόγο ότι το μαγαζί είναι μικρό από υπέρβαροι κλείσαμε μόνο Light τωρα
Redmi note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Ανάλογα τα κιλά που έχεις λόγο ότι το μαγαζί είναι μικρό από υπέρβαροι κλείσαμε μόνο Light τωρα
Redmi note 3 pro
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα