Διαφήμιση

Ερώτηση φλασαρίσματος official

• Ερώτηση φλασαρίσματος official

Καλησπέρα, Έχω εδώ και λίγες μέρες το redmi pro και ήρθε με αυτη την ρομ global 8.0.1.0 mhqcndg stable .
      Από όσα έχω διαβάσει δεν έιναι και η καλύτερη και θέλω να βάλω απλά την official αγγλοκινεζικη για να μην έχω προβλήματα, διαβάζω ξαναδιαβάζω τους οδηγούς αλλά άκρη δεν βγάζω καθώς δεν έχω και μεγάλη ιδέα από προγραματισμό και σκάλισμα υπολογιστων.

δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ξεκλειδώσω bootloader για ασφάλεια ουτε να κάνω τη διαδικασία με fast boot διοτι οτι δεν ξέρεις καλύτερα να μην το κάνεις...

προσπαθώ να εγκατασ΄τησω την ρομ μέσω του updater app αλλά μου βγάζει μηνυμα cant verify updatet. προσπαθω να μπω σε recovery mode για να την εγκαταστήσω κατευθειαν από εκει αλλά μου βγάζει μια εικόνα για να συνδέσω το κινητο με τον υπολογιστή και όταν το κάνω το κινητό δεν το αναγνωρίζει.

εχω ενεργοποιήσει σωστα το usb debugging..

καμια βοήθεια τι μπορώ να κάνω για να μην καταστρέψω το κινητό..

Υ.Γ. είναι το δευτερο redmi pro που έρχεται στα χερια μου καθώς το πρωτο που είχε τη official κάποια στιγμή έκλεισε και ήταν σαν να πέθανε τελείως, έιχα ανοίξει και τότε θέμα, το κιντητό επιστράφηκε το ίδιο και τα χρήματα μέσω papal και πήρα πάλι το ίδιο γιατι θεωρώ ότι είναι κορυφαία συσκευή..

ευχαριστώ εκ των προτερων..
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και καλή χρονιά! Τώρα κατάφερα να βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ με το κινητό, γενικά προβλήματα δεν έχω απλά θα ήθελα να έχει πάνω κάτι official για να ξέρω τι μου γίνεται. Δυστυχώ μετά τον έλεγχο που έκανα διαπύστωσα ότι το κινητο ήρθε από έξω με ξεκλειδωτο boot loader. έχω προσπαθήσει να κάνω update την official ρομ μεσω της εφαρμογής του κινητου όσο και από το mi pc shuit αλλά το κινητό δεν το αναγνωρίζει σωστά. Υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω χωρίς fastboot γιατί είναι κάτι που φοβάμαι μην αποχαιρετήσω και δευτερο κινητο...

=============== Ιαν 5th 2017, 7:40pm ===============
      Λοιπόν χρειάζομαι κάποια βοήθεια γιατι έχω χαθεί μέσα στους οδηγούς τα drivers και τις fake roms.

ανακαιφαλαίοση: το κινητο έχει μέσα την global fake 8.0.1.0.0 και ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader.

από το update app δεν μπορω να περασω ουτε την official global ουτε την official dev.

το mi pc suite δεν βρίσκει το κινητο ουτε το αγγλικο ουτε το κνεζικο.

οταν συνδεω το κινητο ενω ειναι απλα ανοικτο στο divece manager εμφανιζεται έτσι...

όταν συνδεω το κιντητο σε fastboot mode εμφανιζεται έτσι....

ενώ όταν το συνδέω σε recavery mode εμφανιζεται μια μαυρη οθονη στο κινητο που εχει το συμβολο για συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη και τοτε στο divece manager εμφανιζεται έτσι...

μπορω να προχωρήσω να περασω την official rom με το mi flash tool απο fastboot mode ή τι πρεππει να κάνω??
      Images
      • Screen Shot 2017-01-05 at 18.54.13.png

595,42 kB, 1.418×836, viewed 148 times
      • Screen Shot 2017-01-05 at 19.11.00.png

91,23 kB, 808×596, viewed 141 times
    • το έχω διαβάσει δεκα φορες αυτό το ποστ απλά παντου αναφερεται οτι πρεπει να ειμαστε σιγουροι αν το κινητο αναγνωριζεται σωστα απο τον υπολογιστη για αυτο και ρωτάω με τις φώτο.... τελικά βέβαια ίσως βρήκα τη λύση... έκανα αναβάθμιση του misuite και τώρα το βρήκε το κινητό... αναμένω να δω αν κάνει τώρα το update

=============== Ιαν 5th 2017, 8:24pm ===============
      ΟΚ Τοπροβλημα λυθηκε με τον πιο αναπαντεχο τρόπο... έτρεξε το update αλλα περίπου στο 85% έβγαλε αυτό.. το κινητό όμως bootare και είχε περαστεί ο official rom και όλα δουλεύουν σωστά!

Ευχαριστώ!

Images
      • Screen Shot 2017-01-05 at 20.19.15.png

98,48 kB, 1.012×746, viewed 161 times
    • Καλημερα. Θελω την βοηθεια σας εχω χαθει με οσα διαβαζω και ειμαι στα ορια μου. Εχο το κινιτο με τιν 8.0.4.0 unofficial multi language apo banggood με κλειδωμενο boot loader πως μπορω να περασο τιν official stable? Το mi pc suite δεν το αναγνωριζει.
    • Διαφήμιση
    • φιλε μου δεν ειμαι ο καλυτερος εδω μέσα για να σε βοηθήσει γιατί και εγώ δεν γνωρίζω πολλά αλλά θα σου πω ακριβώς τι έκανα και βρήκα τη λύση. και να φανταστείς το έκανα σε windows μεσα απο mac.

Να υποθέσω ότι μέσα από το updater app του κινητου δεν μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση σωστά?

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει απλά δοκίμασε το γιατί είναι απλά ο πιο εύκολος τρόπος... πληροφοριες για αυτον τον τροπο θα βρεις εδω Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) και κοίτα μονο στη 2η μεθοδο από recovery.

αν αυτό δεν δούλεψε τότε κάνε αυτό που βοήθησε εμένα..

Αρχικά ακολούθησα αυτές τις οδηγίες..

• Πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει πρώτα το USB Debugging

Πηγαίνουμε στο About phone => κάνουμε κλικ επάνω στο MIUI version τουλάχιστον 7 φορές, ώστε να ενεργοποιήσουμε τα Developer options (Επιλογές για Προγραμματιστές).
      Μετά πηγαίνουμε στο μενού των Additional settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Developer options (Επιλογές για προγραμματιστές) => USB debugging => Το ενεργοποιούμε.

• Χρειάζεται να συνδέσουμε την συσκευή μας στην θύρα USB στο PC (OXI USB3).
      • Η μπαταρία μας να είναι φορτισμένη τουλάχιστον στο 50%.

Mετά ακολούθησα αυτά τα βήματα..

Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)

Πρόσεξε μόνο, όταν συνδέσεις το κινητό (σε recovery mode/power button & vol +) στο pc να ελέγξεις στο device manager ότι αναγνωρίζεται σωστά.

Αν δεν αναγνωρίζεται σωστά, πρέπει να κάνεις δεξί κλικ στην εικόνα με το θαυμαστικό και ενημέρωση προγράμματος οδήγησης δίνοντας τη διαδρομή από τον υπολογιστή xiaomi\xiaomiflash\source\thirdparty\google\driver και επιλέγοντας: Αndroid composite ADB interface ή Android ADB interface όπως φαίνεται στο παρακάτω spoiler:

( Για να υπάρχει ο φάκελος xiaomi στο PC σου, πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το πρόγραμμα miflash: Dropbox - MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip )
      Απόκρυψη Spoiler

Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Driver Android composite Adb Interface

Μόλις τα έκανα αυτά τότε μπορύσα να δω το κινητο μου ενώ ήταν σε recovery mode στο device manager like Android adb Interface.

μετά μπήκα στο misuite και έψαξα να κάνω αναβάθμιση του προγράμματος μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα, καπου βρήκα ένα κουμπάκι κάτω αριστερά με ένα μπλέ βελάκι, μετά την αναβάθμισή και ενώ δεν φαίνεται τίποτα μέσα στο πτόγραμμα πήγα πάνω στο update --- r.flash επελεξα την rom που είχα κατεβάσει από το επίσιμο site και ξεκίνησε η διαδικασια να την περάσει..