Παιδιά κάποιες ερωτήσεις που έχω. Πρώτων γτ έχω ελεύθερη μόνο 2 gb μνήμη από τα 4;και επίσης το κινητό είναι κλειδωμένο; αν περάσω ελληνική είναι δύσκολο; δεν έχω ιδέα από αυτά. Με ελληνική θα είναι ποιο γρήγορο; με ποιο πολύ μνήμη;
Xiaomi mi5s plus
-
-
Άφησέ το όπως είναι για εμένα και μην αγχώνεσαι για την ελεύθερη μνήμη, όσο το κινητό δουλεύει χωρίς πρόβλημα ας δείξει και 500 ελεύθερα, αυτή είναι η δουλειά της, να γεμίζει για μην κολλάει η συσκευή
-
Δεν ειναι η ελληνικη ομως γιαυτο ρωταω,τα update να τα κανω κανονικα?η να τα αφησω?
-
Αν βάλεις την XTRV θα έχεις 600+ΜΒ ελεύθερα και ποιο γρήγορο τηλέφωνο.
Αλλά η μνήμη από μόνη της δεν λέει τίποτα.
Αν θέλεις να προχωρήσεις στην ελληνική ROM θα ακολουθήσεις τους οδηγούς και θα είσαι οκ.
Διαφορετικά μένεις εδώ που είσαι μέχρι να πάρεις την απόφαση.
Καλού κακού κάνε και αίτηση για Unlock να είσαι έτοιμος αν χρειαστεί.
=============== Δεκ 20th 2016, 9:36pm ===============
Ο/H mass22 έγραψε:
Δεν ειναι η ελληνικη ομως γιαυτο ρωταω,τα update να τα κανω κανονικα?η να τα αφησω?
-
-
Ο/H mass22 έγραψε:
μπορω να προχωρισω κανονικα σε ελληνικη οπως τι mi3?το ονομαζω update το περναω και τελος?
Δεν έχει καμία σχέση η διαδικασία με το Mi-3.
Πρέπει να ξεκλειδώσεις τον Bootloader για να μπορέσεις να βάλεις την ελληνική XTRV ROM.
Να διαβάσεις τους οδηγούς...
=> Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Η συσκευή σου έχει την τελευταία γνήσια Developer Global ROM. -
θα διαβασω και αν τα καταλαβω οκ αλλιως το αφηνω οπως ειναι..ευχαριστω πολυ...
=============== Δεκ 20th 2016, 10:16pm ===============
η ρομ που εχω ειναι official? μπορειτε να μου πειτε τι θα κανω?πρωτα ξεκλειδωνω και μετα περναω ρομ? εγω χρειαζομαι ξεκλειδωμα με αυτην που εχω? υπαρχουν καποια λινκς να διαβασω? -
H ROM που έχεις είναι η Official Global Developer και θα έχει κανονικά εβδομαδιαία updates.
Για τους οδηγούς ανέτρεξε στο link που σου έδωσα παραπάνω και θα τα βρεις όλα... -
ok ευχαριστω πολυ!!
=============== Δεκ 20th 2016, 10:57pm ===============
πολυ βαβουρα εκανα αιτηση και περιμενω εγκριση,εντομεταξυ τι κανω μεχρι να παρω απαντηση?δεν μπορω να το κανω χωρις να παρω εγκριση? -
Ο/H mass22 έγραψε:
δεν μπορω να το κανω χωρις να παρω εγκριση?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
δεν μπορω να το κανω χωρις να παρω εγκριση?
-
θα κερδίσεις λίγο διάρκεια μπαταρίας και ταχύτητα. αλλά δεν είσαι πολύ έμπειρος με αυτα άστω όπως έιναι ..it's a big deal...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0