Καλημέρα..νεος στο φόρουμ και μόλις χθες παρέλαβα το Xiaomi redmi note 4. Πρώτο κινέζικο κινητό στα χέρια μου και φυσικά δεν έχω ιδέα από που να ξεκινήσω αυτό που παρατήρησα όμως είναι πως η μπαταρία του κινητού πέφτει πάρα πολύ γρήγορα.. Διάβασα τα παραπάνω post αλλά δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα.
Δεν μας τα λέει καλά η μπαταρία αλλά υπάρχει λόγος;!;!;
-
-
Πρώτα πρέπει να ξεκινήσεις με το ποια ρομ έχεις, μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone θα βοηθούσε
-
Τα φώτα σας ευχαριστώ
-
έχεις unofficial rom...ξεκίνα με αυτά:
Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi
Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
Πάω για ψώνια της ημέρας...ότι θες ποστ στο φόρουμ -
Αυτό είναι μάλλον κακό εε;
-
Ναι ακολούθα τους οδηγούς που παράθεσε ο mod....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Giwrgos Efthimiadis έγραψε:
Αυτό είναι μάλλον κακό εε;
-
Θα προσπαθήσω μιας και δεν έχω ιδέα πως γίνεται..
-
-
Ευχαριστώ.. Παιδιά κλείνω το κινητό πατάω το κουμπί μείωσης ήχου και το Power αλλά δε κάνει boot απλά ανοίγει ξανά το κινητό..
=============== Δεκ 24th 2016, 1:59pm ===============
παιδια ενταξει τα καταφερα ειναι κλειδωμενο τελικα..μετα την αιτηση για ξεκλειδωμα περιμενω απαντηση ? κι αν ναι ποσο? -
Ο/H Giwrgos Efthimiadis έγραψε:
παιδια ενταξει τα καταφερα ειναι κλειδωμενο τελικα..μετα την αιτηση για ξεκλειδωμα περιμενω απαντηση ? κι αν ναι ποσο?
-
Έφτασα στο σημείο όπου πρέπει να μου στείλουν μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό για να προχωρήσω αλλά τίποτα μήνυμα δεν έρχεται... Δε βλέπω να το ξεκλειδώνω
=============== Δεκ 24th 2016, 2:59pm ===============
Εντάξει παιδιά έφτασα έφτασα στο τέλος περιμένω την απάντηση θα τα ξανά πούμε όταν τελικά μου απαντήσουν.. Σας ευχαριστώ πολύ.
=============== Δεκ 24th 2016, 6:44pm ===============
Παιδιά επανήλθα γιατί με πιάνει τρέλα μ αυτό που συμβαίνει... Είναι δυνατόν να πέφτει 20/100 η μπαταρία σε μόλις μισή ώρα με απλό σερφαρισμα μέσω WiFi? Μπορεί να δικαιολογησει κάτι τόσο ακραίο μια προβληματική rom? Μήπως έχει θέμα το κινητό και είναι για επιστροφή λόγο ελαττωματικης μπαταρίας;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0