@giorgiog13 Δοκίμασα την φορτιστή του PURO 5V/3.4A δέν έκανε κάποια διαφορά είναι ίδιο με το γνήσιο φορτιστή του Xiaomi. Δεν βρίσκω καί πληροφορίες στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο μοντέλο. Όμως από ότι κατάλαβα, επειδή έχει Mediatek επεξεργαστή πρέπει να υποστηρίζει τήν τεχνολογία Pump Express. Τώρα ποιές φορτιστές υποστηρίζουν αυτήν τήν τεχνολογία δεν ξέρω. Μερική λένε ότι κάποιες φορτιστές της Meizu υποστηρίζει την τεχνολογία Pump Express, μερική λένε ότι είναι άχρηστο καί δέν κάνει δουλειά.
Xiaomi Redmi Pro 64gb απορία με τήν φόρτιση
-
-
Διαβαζω οτι με τους pump express φορτιστες δεν κερδιζεις κατι ιδιαιτερο σε χρονο φορτισης και ισα ισα που επιβαρυνεις την μπαταρια με παραπανω ρευμα. Γενικα απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι η καλυτερη λυση ειναι να μεινεις με τον φορτιστη που στελνει μαζι με το κινητο η Xiaomi. Καποιος λεει οτι με Qualcomm quick charge 3.0 ισως ειναι λιγο πιο γρηγορα αλλα οχι τοσο που αξιζει τον κοπο....
Τι να πω; Απο την μια λεει οτι υποστηριζει fast charge και απο την αλλη δεν στελνει fast charger. Αρα μαλλον αυτος που στελνει ειναι και ο καλυτερος/γρηγοροτερος. Αλλιως δεν εχει και νοημα νομιζω... -
απλα κοβει εξοδα...ουτε ακουστικα δε στελνει αυτο δε σημαινει πως δεν δουλευει καλα η συσκευη με εακουστικα
-
Τελικά δεν βγάλαμε άκρη. Με φορτιστή pump express φορτίζει γρήγορα; Μόλις έρθει θα το δοκιμάσω, ελπίζω να το υποστηρίζει.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
με το φορτιστη του μι4 που ειναι fastcharge η συσκευη μου φορτιζει λιγο πιο γρηγορα...σε λιγες μερες θα μπορω να σας πω αναλυτικα τι κανει ο καθε φορτιστης
-
Ο/H Panos Vgs έγραψε:
με το φορτιστη του μι4 που ειναι fastcharge η συσκευη μου φορτιζει λιγο πιο γρηγορα...σε λιγες μερες θα μπορω να σας πω αναλυτικα τι κανει ο καθε φορτιστης
Το mi4 έχει άλλη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης qc 2.0.το redmi pro εάν έχει θα έχει της mediatek.
Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κάποιο νέο για αξιόπιστο φαστ φορτιστή???
-
Ο/H boulkmanjimakos έγραψε:
Κάποιο νέο για αξιόπιστο φαστ φορτιστή???
Οτιδήποτε βρεις με έξοδο usb με πάνω από 2Α θα σε κάνει την δουλειά σου.
Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0