Έκανα επαναφορά των ρυθμίσεων κ επανακινηση αλλά δεν έγινε τίποτα. Κ εγώ που είμαι άσχετος δωστού τώρα καμιά ώρα να ψάχνω οδηγούς κλπ που δεν καταλαβαίνω για να φτιάξω κάτι που δεν έπρεπε καν να έχει χαλάσει. Πραγματικά έλεος.
πραγματικά υπάρχει και η πολύ εύκολη λύση του να το δώσεις και να πάρεις μία συσκευή με επίσημη παρουσία στην Ελλάδα και υποστήριξη από το κατάστημα που θα το αγοράσεις και όχι από ένα απλό και ταπεινό fun club που προσπαθεί να βοηθήσει με κόστος σε προσωπικό χρόνο των ανθρώπων που μοιράζονται της γνώσεις-λύσεις σε προβλήματα που αντιμετώπισαν-παρουσιάστηκαν.
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Δεν απευθύνθηκα καν σε σένα ούτε προσεβαλα κάποιον . Απλά μου φαίνεται τραγικό το να γίνεται update για να φτιάξει κάτι κ να χαλάει κάτι άλλο κ έχω παρατηρήσει ότι αυτό συμβαίνει απ όταν πήρα το κινητό κάθε βδομάδα . Αυτό δεν αφορά εσένα όμως εκτός κ αν εσύ κάνεις τα updates η σου ανήκει η xiaomi. Χρόνια πολλά κ σε εσένα κ με λιγότερη ευθιξία :p
Here you Get APN lists in GENERAL and MMS section.
Tap on Reset option from the bottom.
All Set. Done.
Αν παλι δε δουλεψει κατι πηγαινε παλι στην επιλογη των Access Point και βαλε Νεο APN με στοιχεια (αν εχεις cosmote):
Ονομα-->Cosmote Wireless Internet
APN-->internet
Φίλε να σαι καλά είχα ξενερώσει έκανα τις ρυθμίσεις και οκ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου @Kostis92 σου επιστρέφω όλους του χαρακτηρισμούς που αναφέρεις στο ποστ σου...διάβασέ το καλά και θα καταλάβεις, αν καταλάβεις τι έγραψες και σε ποιον το έγραψες και ποιος είχε η όχι ύφος 10 καρδιναλίων και ευθιξίας...
Πολύ απλά από την στιγμή που κάτι-κάπου σε ενοχλεί ή δεν σου αρέσει...το κόβεις μαχαίρι και δεν γκρινιάζεις...και αφορά καθαρά το σχόλιο που έκανες "πραγματικά έλεος"....την λύση μαχαίρι (δικό μου σχόλιο) σε όλα αυτά τα "τραγικά" (άλλο δικό σου σχόλιο) στην είπα στο προηγούμενο ποστ.
Αν νομίζεις ότι σε έχει βάλει κάποιος για κριτή για το ποιος θα θέλει να εκφράσει το οτιδήποτε σε αυτό το φόρουμ μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις. Επαναλαμβάνω ότι δε σε κατηγορισα για κάτι ούτε σου έστειλα προσωπικά κάποιο μήνυμα για τη συμβουλή σου ή το οτιδήποτε. το ύφος μου είναι απόλυτα δικαιολογημένο γιατί βρέθηκα ξαφνικά στο αμάξι χωρίς να μπορώ να έχω gps για να πάω εκεί που θέλω κ προφανώς αυτό θα με εκνευρίσει κ θα το πω γιατί είναι δικαίωμα μου (χωρίς φυσικά να προσβάλει κανεναν η οποιαδήποτε εμπειρία μου θετική η αρνητική με τις ενημερώσεις) . Το δικό σου ύφος που μου υπέδειξες μάλιστα να πουλήσω τη συσκευή μου κ τα λοιπά περί λύσεων μαχαίρι δεν τα σχολιαζω καν γιατί ξεφεύγουν εντελώς. Μην ξανά αναφερθείς σε μένα γιατί δεν υπάρχει λόγος δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μεταξύ μας.. εγώ για το συγκεκριμένο update μιλούσα κ είναι ξεκάθαρο απ την αρχή. Τώρα το γιατί ένιωσες την ανάγκη να υπερασπιστείς ένα σύνολο ατόμων στο γκρουπ στο οποίο ποτέ δεν επιτέθηκα είναι άλλο θέμα , αλλά αρκετά είπαμε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε κυκλικα δεν είσαι δικηγόρος κάποιου αλλά ούτε κερδίζεις κάτι απ το να μου απευθύνεσαι προσωπικά και να μου λες κ τι να κάνω κιόλας , λες κ με ενδιαφέρει η ειρωνία σου.