Σε RN2 περαστηκε χωρις προβλημα.Ολα καλα.Μολις μπουταρε πρωτη φορα δεν μου εκανε ενεργοποιηση το wifi , εκανα reboot κ ολα καλα.Καλες γιορτες σε ολους κ ευχαριστουμε για ακομα μια φορα
[XTRV/GTV-6.12.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/12 21:20)
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Την έκανα εγκατάσταση στο mi5 και σε πρώτη φάση αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν πατήσεις παρατεταμένα το power και μπεί στην οθόνη reboot power off κλπ ότι και να πατήσω κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση. Ακόμη και το power off!!!
:confused: :confused:
καλησπερα κ χρονια πολλα...την περασα την ρομ αλλα ειναι κανα μισαωρο στο σημα της mi κ δεν λεει να φορτωσει...ξερει κανεις κανα οδηγο γι αυτο ??ειμαι σε redmi note 4 nikel ευχαριστω
Χρόνια πολλά σε όλους!
Όλα καλά και σε Redmi Note 2.
Περιμένω να δω τώρα αν η μπαταρία είναι κάπως καλύτερα γιατί με την προηγούμενη έκδοση δεν έμεινα ευχαριστημένος
Όλα καλά και με το RN3P Kenzo, και εγώ περιμένω αν θα είναι καλύτερη η μπαταρία του από την προηγούμενη dev. Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και ο Θεός να δίνει υγεία σε όλους
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Την έκανα εγκατάσταση στο mi5 και σε πρώτη φάση αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν πατήσεις παρατεταμένα το power και μπεί στην οθόνη reboot power off κλπ ότι και να πατήσω κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση. Ακόμη και το power off!!!
ΓΙΑ ΤΟ Μi5 Gemini
Θα σας δώσουμε κάποιο fix αύριο μέχρι να φτιάξουμε το powermenu όπως πρέπει ..
ΓΙΑ ΤO RedmiPro Omega
Έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές για το πρόβλημα με το deep sleep , ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα η συσκευή σας τώρα..
Thanks στον @crapatzi για την βοήθεια του.
CHANGELOG
Πλέον έχουμε MPdecision στις παρακάτω συσκευές .. Cancro , Virgo , Ido , Land , Gemini ..
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Με τη νέα χρονιά ελπίζω να έχουμε αλλαγή των sources σταδιακά και να περάσουμε σε Global sources και στην XTRV beta 2 ..
Και για να σας βάλω λίγο στη πρίζα ...
Μια γεύση από XTRV beta 2 στο Ido