καλημερα κ και χρόνια πολλά, με την ρομ όλα οκ.λιγο με την μπαταρία έχω ένα θέμα αλλά μετά στρώνει.θελω να ρωτήσω κάτι... Κάποτε βρίσκαμε γραμματοσειρά στα θέματα... Τώρα που είναι;
Καλημερα και Χρονια Πολλα ..!!! Δοκιμασα την νεα xtrv μπορω να πω οτι ειναι σταθερη και σφαιρα.Μολις βγει και το fix για το restart
θα ειναι πολυ καλο !!! Μπραβο σε ολα τα παιδια !!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Καλημέρα Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
Για το mi4 μπορώ να πω πως η XTRV-6.12.22 είναι απο τις καλύτερες rom εδώ και πολύ καιρό (ταχύτητα σταθερότητα ειδοποιήσεις μπαταρία) δουλεύουν όλα άψογα!!
Μια συμβουλή μόνο προς όλους η καλύτερη εγκατάσταση είναι η καθαρή εγκατάσταση... δεν είναι λογικό να περνάμε κάθε βδομάδα για μήνες απλά την rom από πάνω και να μην μαζεύονται "σκουπίδια" στο τηλέφωνο που του δυσκολεύουν απο πολύ έως πάρα πολύ την ζωή..
Η καλύτερη λύση κατ'εμέ είναι ανα δεύτερη βδομάδα Full Wipes (data system τα πάντα) και πέρασμα την καινούργια rom (εγώ βάζω και λίγο νερό στο κρασί μου.. έχω κρατήσει τοπικά αντίγραφα και τα επαναφέρω)
Πραγματικά έτσι έχουμε ενα καινούργιο τηλέφωνο κάθε φορά χωρίς προβλήματα εφαρμογών, μπαταρίας και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... (εkτος φυσικά από τα προβλήματα που μπορεί να φέρνει μαζί της μια νέα dev)