[XTRV/GTV-6.12.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/12 21:20)
Καλησπερα στην ομαδα! Προς το παρον απο θεμα μπαταριας δεν εχω μεινει ευχαριστημενος σε redmi note 2.. ειναι λιγο χειροτερα τα πραγματα απο την προηγουμενη.. παραθετω screenshot.. δεν ξερω αν γενικα φταιει η ρομ η αν τα εχει παιξει η μπαταρια μου... θα κανω μια δοκιμη να κανω ενα clean install μπας και φτιαξει η κατασταση και θα ξανα ενημερωσω.. επισης νομιζω οτι γενικα με miui 8 εχει χαλασει λιγο η ποιοτητα εικονας στην καμερα..μπορει να ειναι και η ιδεα μου.. δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος αυτο..στην εφαρμογη του φορουμ ακομα δεν μπορω να ανεβασω φωτο..
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα, χριονια πολλα και καλες γιορτες να εχετε ολοι. Μολις περασα την 6.12.22 και δεν ειχα κανενα προβλημα μετα δεδομενα μου οπως προανεφεραν μερικοι φιλοι.
καλημερα κ και χρόνια πολλά, με την ρομ όλα οκ.λιγο με την μπαταρία έχω ένα θέμα αλλά μετά στρώνει.θελω να ρωτήσω κάτι... Κάποτε βρίσκαμε γραμματοσειρά στα θέματα... Τώρα που είναι;
Αν μπεις στην εφαρμογη θεματα πανω πανω στην μπαρα γραφει theme-Wallpaper-Ringtone-Font.
Στο font ειναι οι γραμματοσειρες, αλλα ειναι αρκετα διαφορετικες απο αυτες που ειχαμε παλιοτερα.