παιδια μια μικρη βοηθεια επειδη ειμαι νεος στην παρεα και στις διαδικασιες φλασαρισματος εχω βαλει στο redmi note 3 prokenzo την gtv 6.8.18 developer.η καινουρια ειναι η 6.12.22??και την βαζω φανταζομαι συμφωνα με τον οδηγο αναβαθμισης ρομ??
@blacktower
Δεν πάει έτσι ακριβώς ...
Εσύ έχεις ακόμα Lollipop 5.1 , η 6.12.22 είναι MarshMallow 6.0 ..
Θέλεις εγκατάσταση με factory reset και μετά που θα την περάσεις αμέσως ξεκλείδωμα του bootloader ..
Παίδες καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και χαρά !
Από την προηγούμενη έκδοση της XTRV για το Mi-3W, έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα το οποίο ίσως να μην είναι ορατό από όλους αν δεν το ψάξετε λίγο. Συγκεκριμένα, εάν αφήσει κανείς το κινητό σε standby mode για αρκετή ώρα (έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί μάλλον το doze) και μετά προσπαθήσει να το ανοίξει και να κινηθεί λίγο μέσα στο λειτουργικό θα παρατηρήσει ότι κολλάει απίστευτα το κινητό. Έπειτα από αρκετή έρευνα με διάφορα εργαλεία εντόπισα ότι μετά από την παύση του stand by mode από αρκετή ώρα, και ανοίγοντας την οθόνη οι 2 πυρήνες από τους 4 του κινητού δεν έχουν ποτέ load δηλαδή είναι idle, ακόμα και αν τρέξει κανείς benchmark που θεωρητικά θα έπρεπε να ενεργοποιούνται όλοι φτανουν στο 2,2 GHz οι δύο πυρήνες και οι άλλοι δύο είναι "νεκροί". Εαν κάνω επανεκκίνηση του κινητού στρώνει, δηλ. ενεργοποιούνται και οι υπόλοιποι 2 και το κινητό πάει σφαίρα (όπως θα έπρεπε να πηγαίνει). Εαν το αφήσω πάλι σε stand by για καμμία ώρα και το ξαναανοίξω, πάλι τα ίδια. Προφανώς τα παιδιά εδώ έχουν βάλει κάποιο init.d ή kernel tweak το οποίο δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Έκανα rollback σε 6.10.27 και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Παρακαλώ ρίξτε του μία ματιά από development σκοπιάς γιατί θα ήθελα να ακολουθώ τα νέα versions αλλά με αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ. Ευχαριστώ πολύ για όλα και καλές γιορτές σε όλους !
@Pallaros
Αυτό είναι λόγω mpdecision ..
Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι , έχω πει ότι θα ξηλωθεί ..
Έχουμε κι εμείς τις αμφιβολίες μας για το αν αξίζει να περιληφθεί σε κάποιες συσκευές , υπομονή άλλη μία βδομάδα ακόμα που θα έχουμε κατασταλάξει ..
Και στο mi4 δουλεύει μόνο ο 1 πυρήνας και αυτός μέχρι 1036ΜΗz αλλά δεν μου laggarei καθόλου το κινητό. Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να ενεργοποιούνται ξανά όταν θα είναι απαραίτητοι..
@gkalen φανταζομαι factory reset μεσω twrp??δηλαδη να καταλαβα καλα τα τικαρουμε ολα στο swipe?και μετα αφου εχουμε ριξει την ρομ στο κινητο την κανουμε install η δεν καταλαβα καλα?ton bootloader τον ειχα ξεκλειδωσει την πρωτη φορα που περασα την ελληνικη ρομ η κλειδωνει μετα?
Καλησπερα σε όλη την ομάδα και Καλά Χριστουγεννα.
Από την στιγμή που πέρασα το android 7 στο mi5,μου κάνει 2-3 φορές την ημέρα reboot μόνο του.Εχω κάνει clear install που είχαν προτείνει κάποιοι από άλλες ιστοσελίδες αλλά δεν πέτυχε.Ξερει κανένας αν είναι θέμα του android 7 ή πως μπορώ να το φτιάξω;