Χρόνια Πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Μόλις τοποθετήθηκε η XTRV-6.12.22 και πιστεύω ότι δεν θα αναφερθώ σε σφάλμα όπως δεν έτυχε μέχρι σήμερα, όλες οι rom για το mi4c ήταν και είναι άψογες. Συνεχίστε την καταπληκτική σας δουλειά.
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Την έκανα εγκατάσταση στο mi5 και σε πρώτη φάση αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν πατήσεις παρατεταμένα το power και μπεί στην οθόνη reboot power off κλπ ότι και να πατήσω κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση. Ακόμη και το power off!!!
:confused: :confused:
χρόνια πολλά σε όλους. Δεν ξέρω άμα γράφω στο σωστό μέρος αλλά θα ήθελα να ρωτήσω άμα μπορώ να κατέβω από την 6-12-22 στην προηγούμενη έκδοση 6-10-12 γιατί δεν μου δουλεύει τα δεδομένα με αυτήν την εκδοση
χρόνια πολλά σε όλους. Δεν ξέρω άμα γράφω στο σωστό μέρος αλλά θα ήθελα να ρωτήσω άμα μπορώ να κατέβω από την 6-12-22 στην προηγούμενη έκδοση 6-10-12 γιατί δεν μου δουλεύει τα δεδομένα με αυτήν την εκδοση
Σε Redmi Note 3 (Hennessy) πρώτη φορά είχα αποτυχία, αδυναμία εγκατάστασης.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Τελικά την πέρασα.Πρώτη φορά όμως χρειάστηκε να κάνω manual το install μέσα από το twrp και όχι να ξεκινήσει αυτόματα.Επίσης αν είναι τικαρισμένο το Verify signature zip στο install του twrp θα βγάλει fail την εγκατάσταση.Όσον αφορά το ARN νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα έιχαν και οι official global developer roms που έχουν οι κόρες μου στο redmi note 3 pro (kenzo).Νομίζω όμως αντί για ipv1 που είχε ένας φίλος πιο πάνω για cosmote ΑΡΝ,εγώ είχα και τους είπα να βάλουνε για πιάσουνε data internet , την επιλογή ip4v6.
Αυτά προς το παρόν!
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Τρομερή δουλειά, ευχαριστούμε. Δεν λειτουργούν οι live ταπετσαρίες στο xiaomi redmi pro. Επιλέγεται αλλά δεν ανανεώνονται ποτέ.