1. Το PC να μην βλέπει το κινητό. Τσέκαρε τους σχετικούς οδηγούς που αναφέρουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να γινει ανάλογα με τι windows εχεις και τι κινητό (συνήθως τι CPU φέρουν). Το είχα πάθει και εγώ στην αρχή (το PC δεν έβλεπε το κινητό, έκανα όλη την διαδικασία εγκατάστασης drivers απο την αρχη και λύθηκε). Οι διαδικασίες των οδηγών πρέπει να ακολουθηθούν κατα γράμμα.
2. Να έχει κολλήσει το κινητό, οπότε εδώ οι γνώσεις μου τελειώνουν...
Μιά χαρά είναι χρειάζεται να βάλεις μόνο πρωτόκολλο στο APN για το Internet. Αν δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις διάβασε 2-3 μηνύματα πριν από αυτό όπου υπάρχει λινκ με σχετικό οδηγό.
Έβαλα την rom στο redmi note 2 prime και η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα... Τσέκαρα και το battery life της αλλά είναι καλό. Προσπάθησα να βάλω την προηγούμενη rom και μου έβγαζε το παρακατω:com.android proccess σταμάτησε. Τι μπορώ να κάνω;
Μιά χαρά είναι χρειάζεται να βάλεις μόνο πρωτόκολλο στο APN για το Internet. Αν δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις διάβασε 2-3 μηνύματα πριν από αυτό όπου υπάρχει λινκ με σχετικό οδηγό.
Εκανα update και μετά άλλαξα τα πρωτόκολλα για το ιντερνετ σε ip4/ip6. Δεν πείραξα τίποτα άλλο. Φαίνεται να λειτουργούν όλα.