Καλησπερα και χρόνια πολλά στην κοινότητα.Μολις εγκατέστησαν σε Redmi Note 3 pro και δεν λειτουργούν τα δεδομένα.Κλησεις κανονικά.Εχουμε κάποια απάντηση για αυτό?
Καλησπερα και χρόνια πολλά στην κοινότητα.Μολις εγκατέστησαν σε Redmi Note 3 pro και δεν λειτουργούν τα δεδομένα.Κλησεις κανονικά.Εχουμε κάποια απάντηση για αυτό?
Σε Mi3 ο chrome κρασάρει χωρίς λόγο. Όταν τον ξανατρέχω τρέχει κανονικά...
Έκανα wipe(factory reset) και εγκατέστησα από την αρχή όλες τις εφαρμογές και συνεχίζει κατά την πρώτη εκτέλεση να κρασάρει μετά από λιγότερο από 1 λεπτό...
Επίσης παρατηρώ ότι το τηλέφωνο κάποιες στιγμές (πιθανόν όταν κάνει κάποιο συγχρονισμό στο παρασκήνιο) σέρνεται εντελώς για αρκετά λεπτά.
Είναι αυτά προβλήματα της ΡΟΜ ή κάτι πρέπει να κάνω εγώ;..
Στο Mi Note Pro
Μετά από τρείς μέρες με την xtrv 6.12.22......από gtv 6.9.29....
Δεν είδα τίποτε ιδιαίτερο .....
Ενα widget που δεν δούλευε σωστά , τώρα δουλεύει....
Ενώ το gravity screen δούλευε κανονικά , εδώ με τίποτα όπως και καμία άλλη εφαρμογή που να ανοίγει το κινητό χωρίς το power ...
Μπαταρία..... No comment .....
Σκέπτομαι επιστροφή , αλλά βαριέμαι τη διαδικασία . Θα δούμε πως πάει στη επόμενη .
Έβαλα την rom στο redmi note 2 prime και η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα... Τσέκαρα και το battery life της αλλά είναι καλό. Προσπάθησα να βάλω την προηγούμενη rom και μου έβγαζε το παρακατω:com.android proccess σταμάτησε. Τι μπορώ να κάνω;
Έβαλα την rom στο redmi note 2 prime και η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα... Τσέκαρα και το battery life της αλλά είναι καλό. Προσπάθησα να βάλω την προηγούμενη rom και μου έβγαζε το παρακατω:com.android proccess σταμάτησε. Τι μπορώ να κάνω;
Όταν κάνεις downgrade θέλει factory reset εκτός αν έχεις πάρει κάποιο back up απο twrp και πισωγυρίσεις με αυτό
μετα απο χρήση σχεδον μιας εβδομαδας το mi5s τα πηγε πολυ καλα απο μπαταρια και μακαρι να συνεχισει ετσι και καλυτερα κατα τα αλλα μια χαρα.
Καλή χρονιά!!