Ουπς... Τι εννοείς με το ¨ανακατασκευασμένα¨;Ο/H spideman3 έγραψε:
Χρόνια πολλά, αν δεν κάνω λάθος στο forum έχει αναφερθεί ότι το εν λόγο κινεζομάγαζο πουλάει ανακατασκευασμένα κινητά.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγορά Xiaomi m5 64 (noob)
-
-
Καλημέρα πρέπει να είναι αυτά που χάλασαν μέσα στην εγγύηση έδωσαν άλλη συσκευή στους κατόχους. Και η εταιρεία (xiaomi) τα επιδιόρθωσε και τα δίνει σε χαμηλή τιμή. Το εν λόγο κατάστημα τα αγοράζει αλλά δεν αναφέρει ότι επρόκειτο για ελαφρώς μεταχειρισμένα.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οι τιμές οι κανονικές του μαγαζιού είναι ψιλοακριβές και μόνο με το κουπόνι -15% (για χτες και σήμερα μόνο) που είναι site-wide γίνεται καλή η τιμή. Κινητό δεν έχω αγοράσει από αυτούς, αλλά 2 android tv boxes (ένα ακριβό S912 3/32GB και ένα φτηνό S905 2GB/8GB) που πήραν φίλοι ήταν μια χαρά.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλημέρα πρέπει να είναι αυτά που χάλασαν μέσα στην εγγύηση έδωσαν άλλη συσκευή στους κατόχους. Και η εταιρεία (xiaomi) τα επιδιόρθωσε και τα δίνει σε χαμηλή τιμή. Το εν λόγο κατάστημα τα αγοράζει αλλά δεν αναφέρει ότι επρόκειτο για ελαφρώς μεταχειρισμένα.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Λέω και εγώ. Από fasttech.com, λόγο ατμίσματος έχω κάνει μεγάλο τζίρο μέσα στο 2016, κοντά στο χιλιάρικο. Μάλιστα μια φορά σε μια παραγγελία με μπόλικα ψιλολόγια είχαν κάνει 2 λάθη: ενα δεν το έβαλαν μέσα στο πακέτο, το ξέχασαν και ένα άλλο ψιλολόι είχαν βάλει άλλο χρώμα. Ένα μήνυμα τους έστειλα και χωρίς να ζητήσουν φωτογραφίες/βίντεο και την επόμενη μου έστειλαν τα σωστά ζητώντας συγνώμη.
Το θεωρώ αξιόπιστο μαγαζί.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Τελικα με τελωνεια και τετοια πως να το χειρηστω;
Απ οτι καταλαβα διαβαζοντας διαφορα ειναι γενικως ρισκο. Τι θα προτεινατε ομως σαν τρικ; -
θα επικοινωνήσεις με τον ξανθό μαγο, θα του πεις να το μετατρέψει σε μπρελόκ κινητό, θα περάσει τελωνείο αναίμακτα κ μόλις παραλάβεις, θα το μεταμορφώσει παλι στο πραγματικό!!!
Σιγα το πράμα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
θα επικοινωνήσεις με τον ξανθό μαγο, θα του πεις να το μετατρέψει σε μπρελόκ κινητό, θα περάσει τελωνείο αναίμακτα κ μόλις παραλάβεις, θα το μεταμορφώσει παλι στο πραγματικό!!!
Σιγα το πράμα!!!
-
ριχνεις την παραγγελιά κανονικα κ αρχίζεις τις προσευχές στον Θεό που πιστεύεις, απ την ώρα που πατήσει στο Eλ. Βενιζέλος, να μην το σταματήσουν τελωνείο!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
χμ.. 50-50 δηλαδή...;
Αν τους πω να μου το στείλουνε σαν δώρο; -
σε όλους σαν δώρο τα στέλνουνε!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0