Εχω φορτωσει και το download agent και το scatter file και παταω download.
Πατωντας volume down στο κινητο συνδεω το usb στο κινητο. Η κατω μπαρα γινεται κοκκινη, φτανει 100%.
κ μετα μου πεταγεται το παρακατω μηνυμα:
PMT changed for the ROM.It must be downloaded
?????????
Τα εκανα ευλαβικα και πολλες φορες χωρις αποτελεσμα...
H κατασταση εκτοτε εχει γινει μυλος.
Διαβασα οτι πρεπει να πατησω αντι για download firmware upgrade. Και εκανα flash την official rom. Μετα μου εβγαλε το μηνυμα:
BROM ERROR:STATUS SEC_IMG_TOO_LARGE(0XC0020005)
Παλι διαβασα οτι αυτο λυνεται αν αλλαξεις το cust της rom με το cust_global . To εκανα και αυτο. Μετα το κινητο εκανε bootloop ατελειωτα και μου εβγαζε κινεζικα. Μετα απο πολλα flashαρισματα αφου ξετικαρισα τον preloader φορτωσε η ρομ. Το κινητο ειχε την ιδια συμπεριφορα δλδ εκανε restart στο ασχετο και εντωμεταξυ ειχα χασει το unlock και δεν εμπαινε με τπτ σε recovery. Moυ εβγαζε μια οθονη με εικονα του κινητου απο κατω xiaomi.com και μου εδειχνε να συνδεσω το κινητο με το usb. To εκανα χωρις να κανει τπτ. Ξανακανω unlock τη συσκευη και περναω εκ νεου to twrp. Και μετα απο αθτο το κινητο δεν ανοιγει. Μενει στην αρχικη οθονη με το mi. θα με τρελλανει αυτο το κινητο....
Τωρα σκεφτομαι να ξαναφλασαρω την official me spflash να δω μηπως ξανανοιξει....
@geoanto555 Το miflash δεν ειναι μονο για snapdragon?
και εγω αυτο εχω αρχισει να πιστευω γμτ. Εχω στελει ηδη μηνυμα στο geekbying. Απλως που θα βρω παλι την ρομ τους αν χρειαστει να τους το στειλω;
=============== Δεκ 27th 2016, 4:49am ===============
Tελικα εγκατεστησα την stable fastboot με Miflash. Ακουστε τωρα τι γινεται:
Οταν περναω το twrp recovery για να φλασαρω μια αλλη ρομ διαπιστωνω οτι
δεν βλεπει την internal storage του κινητου. Οποτε μου λεει οτι το μεγεθος της internal
storage ειναι μηδεν! Οποτε δεν μπορω πλεον να περασω αλλη ρομ!
Ιδεες;
Σε Redmi Note 4 κολλάει το boot μετά τo flash της ελληνικής rom στο logo mi με τις τελείες να εναλλάσσονται.
Xρησιμοποιώντας το SP Flash Tool πέρασα την Official Fastboot China Dev (αποεπέλεξα το preloader) σύμφωνα με τον οδηγό και το κινητό δούλεψε σωστά. Στην συνέχεια έλεγξα τον bootloader και ήταν ξεκλείδωτος, σύμφωνα με τις οδηγίες πέρασα το TWRP και προσπάθησα να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.6.0.zip όμως δεν την έβλεπε μετά το wipe σε dalvik art cache,cache,data. Την αποθήκευσα σε sdcard και τότε το TWRP την είδε και άρχισε την εγκατάσταση όμως κατά την εγκατάσταση έβγαλε:
mount:failed to mount dev/block/bootdevice/by-name
/system at /system: no such file or directory
MountFn took 00s
Έκανα 4 φορές το flash δοκιμάζοντας και reboot -> recovery αλλά πάντα κολλάει στο boot. Περιμένω 20 λεπτά και δεν γίνεται κάτι.
Μηπως χρειάζεται οπως έγραψε και ο geoanto55 πιο πανω να κανεις format data οταν μπεις στο recovery και επειτα reboot to recovery και install την ρομ, διευκρίνηση θα σβηστουν ολα σου τα αρχεία απο το τηλ οποτε καλο ειναι να εχεις την ρομ σε μια sd
=============== Ιαν 4th 2017, 4:16pm ===============
Δοκιμασε τo format data που εχει στην αρχική οθόνη του twrp οχι στα wipes και επειτα reboot to recovery
Λοιπον εχω νεα απο το geekbuying. Μου είπαν να το παω σε καποιον τεχνικο εδω να το δει και να προσπαθησει να το φτιαξει
αλλιως αν δεν ξερουν ή δεν μπορουν να τους το στειλω πισω κινα....
Υπάρχει καποιος αθηνα που να γνωριζει απο service σε xiaomi συσκευες ή αδικος ο κοπος;
ΥΓ. Για να το στειλω κινα αραγε ποσο θα κοστισει;;;;