Διαφήμιση

Επιλογή κινητού

• 1. Ανάλογα το κατάστημα, συνήθως με unofficial
      2. Ανάλογα το κατάστημα, δεν υπάρχει στάνταρ για αυτό με το που έρθει κάνουμε έλεγχο να δούμε την κατάσταση του bootloader
      3. Δες εδώ ---> Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS
      4. Ναι, η developer υποστηρίζει, στην stable μπορείς να κάνεις μόνος σου.
      5. Δες το 3
    • Ο/H kill bill94 έγραψε:

Καλησπερα παιδια!!

Ειμαι και εγω καινουριος στο φορουμ και ειμαι στην αναζητηση κινητου και εχω καταληξει στο redmi pro

Απλα μια ερωτηση θελω να κανω πριν το παραγγειλω...να το παραγγειλω με

Multi-language Rom&google play store installed
      ή
      Official CN ROM(Only support Chinese&English)

ποιο ειναι πιο ευκολο μετα για να βαλω την ελληνικη rom?

Ευχαριστω!
      Αφού θα την αλλάξεις, παρ'το στανταρ με Official CN.
      Και θα σου έλεγα να το ζητήσεις κλειστό το κουτί. Εργοστασίου. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βάλουν χέρι.
      Να σου έρθει με CN stable και κλειδωμένο Bootloader.
      Κάνε και μια αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader σιγά-σιγά, να είσαι έτοιμος. (Οδηγίες by lallasgr)
    • Ο/H zannisvel έγραψε:

Ο/H ChristosS έγραψε:

Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
      Για αρχη εχοντας ψαξει αρκετα για τις ρομ του κινητου που ειναι διαθεσιμες τωρα θελω να ρωτησω τα εξης και για το μελλον που θα χρειστει καποιος βοηθεια στο θεμα να υπαρχει εδω.

Για αρχη
      1 : Το κινητο που ερχεται απο Κινα με τι ρομ θα ερθει
      2 : Τo bootloader θα ειναι κλειδωμενο , ξεκλειδωμενο η παιζει
      3 : Τι ρομ υπαρχουν και ποιες οι διαφορες τους
      4 : Η ελληνικη ρομ υποστιρηζει απο μονη της root η πρεπει να rootαρεις επειτα το κινητο
      5 : Οταν αναφερόμαστε σε μια ρομ ως κινεζικη η ελληνικη τι εννοουμε σε τι γλωσσα λειτουργουν (λογικα ναι αλλα ειμαι περιεργος γιατι δεν βγαζει νοημα η κινεζικη ρομ πχ να εχει μονο κινεζικα ως γλωσσα)

Σας ευχαριστω πολυ.
      Θα σου απαντήσω σε αυτά που ξέρω χωρις όμως να είμαι ειδικός.1) Αν δε γραφει κατι αλλο, τοτε θα ερθει με τη κινεζικη που ομως εχει και "αγγλικα"
      2)Το κινητό που θα έρθει από Κίνα κατά 99% θα έχει κλειδωμένο το bootloader. Αυτό το κάνουν για να μειώσουν τις επιστροφές από bricks
      3)Οι Rom που κυκλοφορούν είναι "περί ορέξεως...." Γενικά εχω δοκιμασει δεκαδες ROM σε διαφορα κινητα. Ολες καπου κερδιζουν και καπου χανουν. Τα ζυγιζεις και αποφασιζεις. Οι ROM που εχω δοκιμασει για το Redmi Pro ειναι βασισμενες στο Miui και ειναι φτιαγμενες με μερακι και φαινεται.
      4)Απο οτι παρατηρησα το SuperSU ερχεται εγκατεστημενο, αλλα και να μην ειναι το κανεις install manually απο το TWRP.
      5) Η κινεζικη ειναι πολυ κινεζικη και θα το καταλαβεις οταν το παρεις στα χερια σου. Ακομα και αν αλλαξεις τη γλωσσα στα αγγλικα θα δεις οτι παλι υπαρχουν πολλα κινεζικα στοιχεια. Τα οποια μπορεις βεβναια να κρυψεις με Nova launcher prime, βεβαια θα πρεπει να κατεβασεις καi google apps γιατι αλλιως ουτε τις επαφες σου απο το google δε θα μπορεις να περασεις.

Ριξε διαβασμα στους οδηγους, αφου μπηκες στο χορο θα χορεψεις :) . Θα δεις οτι αξιζει το κοπο!!
      Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάτηση σου άλλα και του NasDriver.
      Έχω ρίξει ήδη διάβασμα και δεν σκοπεύω να σταματήσω απλά το θέμα είναι οτι αφού περάσω ρομ στο κινητό θα βάλω με την μία Nova Launcher (εφόσον δεν μπορώ να λειτουργήσω πλέον κινητό χωρίς αυτό) και έπειτα σκεφτόμουν για Gravity Box μέσω Xposed Installer γιατί βολεύει πάρα πολύ για μικροπειράγματα εμφάνισης της συσκευής και άλλα ... όμως εγώ που έχω συνηθήσει στο περιβάλλον γρήγορων ρυθμήσεων (Status bar notifications) των Cyanogen Mod Rom μπορώ να το κάνω έστω να μοιάζει κάπως η πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτό των MΙUI Rom ?
    • Διαφήμιση