Διαφήμιση

sim not detective - Νο mobile ID και τώρα?

• sim not detective - Νο mobile ID και τώρα?

Γεια σας και από εμένα!!!
    Μετά την αναβάθμιση της dev 6.12.1, καμιά δεν αναγνωρίζει sim..
    Επίσης όταν έκανα wipe μου έγραψε πως η συσκευή δεν μπορεί να ανακτήσει το ID της συσκευής. και δεν αναγνώριζε την sim σε καμία από τις δύο θέσεις.
    Επιστρέφω στην 6.12.1 και όλα μια χαρά. Από εκεί και πέρα σε κάθε νέα ανανέωση δεν αναγνωρίζει το id της συσκευής.
    Τι μπορεί να συμβαίνει εσείς που ξέρετε?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  • Αντί για σύμβολο σήματος πάνω δεξιά δείχνει μία sim με ένα Χ στο κέντρο σαν να μην έχεις καν κάρτα στο κινητό?
    Για πήγαινε Settings->About phone->Status-->Imei information και πες μου αν βλέπεις τους αριθμούς Imei ή αν έχει μηδενικά
  • Διαφήμιση
  • μια σημαντική διευκρίνηση, χάνεις τα ΙΜΕΙ στην 6.12.22 ή χάνεις το δίκτυο δεδομένων ?
  • Σε αυτη την περίπτωση φαντάζομαι δεν θα άνοιγε καν.. Δεν χανω wifi, χανω imei και sim. όταν κανω wipe μου λεει έχασε το id της συσκευής. γυρνάω στην 6.12.1 και ολα κομπλε. Βαζω την
    xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_6.12.22.zip
    και τις προηγούμενες μεχρι την 6.12.1 και μετα το κινητο δεν αναγνωρίζει sim.. και wipe εχω κανει και τα πάντα.. εχω το 16αρη το απλο

=============== Δεκ 28th 2016, 1:57am ===============
    παιδιά καμία ελπίδα?

=============== Ιαν 7th 2017, 9:58am ===============
    Ευχαριστώ πολύ για το γράψιμο και την αδιαφορία σας. Το πρόβλημα μου το έλυσα απο άλλο πιο ενημερωμένο site της xiaomi. Εντάξει δεν είστε και υποχρεωμένοι να απαντήσετε ούτε να λύσετε το πρόβλημα του καθενός εδώ μεσα αλλα τουλάχιστον θα περίμενα μια απλη απάντηση. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Ούτε αυτη την απάντηση πηρα, ούτε λύση ουτε σημασία. Δεν πειράζει. Υπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές.. Τα φιλιά μου..
  • Διαφήμιση
  • @glykoylis υποψιάζεται συνωμοσία; Αν ρίξεις μία ματιά στο φόρουμ θα δεις άπειρες βοήθειες σε πολλούς. Σε σένα γιατί όχι; Ή απάντηση είναι ότι 24/12 και ο @NasDriver και ο @jimarios ασχολήθηκαν μαζί σου.Την περίπτωση να μην μπορεί κάποιος να σου δώσει λύση δεν την σκέφτεσαι; Ή την περίπτωση μέσα στο πλήθος των μηνυμάτων κάτι να ξέφυγε ειδικά παραμονή Χριστουγέννων; Ξανασκέψου και γράψε αν θες πως το έλυσες για να βοηθηθεί και κάποιος άλλος.

RN2 Official Global 8.1.2.0
    Διορθώθηκε.
  • Ο/H glykoylis έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για το γράψιμο και την αδιαφορία σας. Το πρόβλημα μου το έλυσα απο άλλο πιο ενημερωμένο site της xiaomi. Εντάξει δεν είστε και υποχρεωμένοι να απαντήσετε ούτε να λύσετε το πρόβλημα του καθενός εδώ μεσα αλλα τουλάχιστον θα περίμενα μια απλη απάντηση. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Ούτε αυτη την απάντηση πηρα, ούτε λύση ουτε σημασία. Δεν πειράζει. Υπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές.. Τα φιλιά μου..
    Δεν πειράζει αγαπητέ μου.
    Αρκεί που έλυσες το πρόβλημά σου και δε βοήθησες με την συμπεριφορά σου τα μέλη της κοινότητας να λύσουν ένα αντίστοιχο πρόβλημα.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις πως μία κοινότητα βασίζεται στην συνεισφορά των μελών της, και δεν είναι όλα αυτονόητα.
    Στον τομέα αυτό λοιπόν, διαδήλωσες με τον ποιο περίτρανο τρόπο πως δεν έχεις διάθεση συνεισφοράς....

Μπορεί να κέρδισες μία σακούλα πορτοκάλια, αλλά έχασες πολλά περισσότερα.... ;)
    Εύχομαι το 2017 να σου χαρίσει υγεία και ευτυχία !!! :thumbup:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Άργησα να απαντήσω γιατί κάποιοι από εμάς δουλεύουμε και έχουμε πραγματική ζωή στον πραγματικό κόσμο.

Εν κατακλείδι δεν βοήθησα ΕΓΩ που έβαλα την ερώτηση τους άλλους, να λύσουν ένα παρόμοιο ζήτημα με το δικό μου, ενώ εμένα δεν μου το έλυσε ποτέ κανείς και βρήκα την λύση μόνος μου..
    Attention Ironie
    Λογικό μου ακούγεται!!!

Για να δώσεις κάτι πρέπει να πάρεις κάτι και εγώ δεν θυμάμαι να πήρα μια λύση για 14 μέρες που είχα βάλει την ερώτηση.
    Όμως είμαι καλός άνθρωπος θα σας δώσω την λύση επειδή θέλω και όχι γιατί είμαι υποχρεωμένος γενικότερα.

Το πράγμα ήταν απλό.
    Πήρα backup τα δυο αρχειάκια των imei μέσα από την nvdata. Καλώς ως εδώ. Όταν έκανα αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση έχανε τα imei με αποτέλεσμα να ξανα γυρνάω στην παλιά έκδοση για να ξανά δουλέψουν τα imei και σε προέκταση οι sim. Πήγα λοιπόν από λάθος μου να περάσω τα αρχεία των imei απο το backup πάνω από τα original. Η μνήμη nvdata όμως δεν είχε χώρο και μου τα πέρασε μεν, άδεια δε (0 kb). Πάνω στον πανικό μου πέρασα την rom ξανά. έλα όμως που το backup το είχα στην εσωτερική μνήμη και όχι στην sd, οπότε και έχασα τα 2 original αρχεία των imei με αποτέλεσμα όταν έκανα επανεκκίνηση να χάσω τα imei εντελώς. Με το miui meta όπως και με το mtk tools δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί μου έλεγε πως η μνήμη ήταν γεμάτη και να αδειάσω την μνήμη πρώτα.
    Τελικός το πρόβλημα μου ήταν η πρώτη rom 6.12.1η δική σας. Όταν την έβαλα για πρώτη φορά, είχε εγκαταστήσει τις εξτρά εφαρμογές που δίνετε μαζί με τις rom μέσα στην nvdata στον φάκελο app με αποτέλεσμα να μην έχει άλλο χώρο μέσα στην nvd_imei για να βάλω το αρχείο των imei που είναι 120kb. Σημειωτέων πως όσα wipe και format data να έκανα, δεν έσβηνε τις εφαρμογές από μέσα από την nvram. Τις έσβησα χειροκίνητα μέσο του ΜΤ 2.0.7 και έτσι μπόρεσα να βάλω το αρχείο imei που έφτιαξα με το imei repear tool αλλά το imei τώρα ναι μεν το διάβαζε αλλά με γράμματα και αριθμούς (w25w3p....).
    Τελικός με official global rom καθαρή χωρίς root και με καθαρό τον φάκελο imei στην nvdata, πέρασε το αρχείο του imei το miui meta με δικαιώματα radio.
    Μετά από 12,5GB αρχεία, κωδικούς, προγράμματα, αμέτρητες σελίδες διάβασμα και άγχος μέσα στις γιορτές, Ανακούφιση.
    Πέρασα την τελευταία miui.eu και από τότε όλα βαίνουν καλός. Αναβάθμιση κάθε εβδομάδα χωρίς προβλήματα.

Αυτά.

Όσο για το "κέρδισες μία σακούλα πορτοκάλια, αλλά έχασες πολλά περισσότερα" ας χαλαρώσουμε λίγο.

Ένα απλό site που ασχολείται με κινεζοκινητά είστε.. Τίποτα παραπάνω..

Ψυχωτικός δεν είμαι με το διαδίκτυο αλλά ούτε και κρίνω κανένα...

Αλλά τα πάντα γύρω από το χρήμα δεν γίνονται; Και τι δεν θα έδινα για δωρεάν πληροφορίες γύρω από την δουλειά μου!!!

Καλές δουλειές λοιπόν! Πάω να πιω μια πορτοκαλάδα!!

• Καλή χρονιά σε όλους και καλά μυαλά!
  • Γλυκούλη,σου είπε κανείς ότι τα παιδιά που ζήτησες βοήθεια δεν εργάζονται στην πραγματική ζωή;
    Η πιστεύεις ότι η δουλειά σου είναι σημαντικότερη από την δική τους;
    Άργησαν να σου απαντήσουν όπως λες...Ε και; απαιτείς να είναι όλοι 24/7 στο πόδι;
    Και τους την λες από πάνω ακόμα και τώρα;
    Κούλαρε λίγο,γιατί βλέπω από ψυχραιμία και υπομονή δεν το έχεις το πράγμα.
  • Διαφήμιση
  • Sorry αλλά θεωρώ πως η απάντηση σου δεν ανταποκρίνεται στα λεγόμενα μου. Ελπίζω να μείνετε στην λύση του προβλήματος και να μην ασχολείστε με πράγματα που δεν καταλαβαίνετε και δεν σας αφορούν.
    Η απάντηση μου ηταν μόνο για όσους με έκριναν λάθος.