Καλησπέρα παιδια, σημερα αγόρασα το Xiaomi Redmi Note 3 (16GB/2GB RAM) με τον snapdragon απο ελληνικο καταστημα. Ειχα διαβασει οτι το συγκεκριμενο πηρε την αναβαθμιση για Android 6 αλλα οταν τρεχω τον updater δεν μου βγαζει τιποτα ! Γιατι ετσι ; μου ξεφευγει κατι ;
Xiaomi redmi note 3 update [SOLVED]
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Η Rom είναι unofficial για αυτό δεν παιρνει update.
Κοίταξε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος η όχι Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Redmi note3 pro -
-
Αν έχεις ελληνικά είναι 100% unofficial αν χάνεις την εγγύηση; πάρε το κατάστημα και ρώτησε τους γιατί σου έδωσαν κινητό με πειραγμένη Rom.
Ποσταρες σε λάθος νήμα εδώ είναι για το note3 Hennessy
Το δικό σου είναι το note3 kenzo
Αν μπορεί κάποιος από τους Mod να το μεταφέρει στο σωστό νημα
Redmi note3 pro -
-
-
-
Όλα τα κινητά χάνουν την εγγύηση όταν δεν έχουν την επίσημη Rom και ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.
Με το οδηγό περνά μια official Rom και είσαι OK Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Redmi note3 pro -
-
Προχώρα κανονικά με τους οδηγούς που σου παρέθεσαν οι προλαλήσαντες και μη φοβού! Τα παιδιά εδώ στο φόρουμ είναι πολύ εξυπηρετικά και ότι και εάν σου συμβεί στην πορεία θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αν πας σύμφωνα με τον οδηγό το φλασαρισμα με fastboot Mode που θα κάνεις δεν είναι επικίνδυνο τόσο όσο το edl Mode το μόνο να προσέξεις να κατεβάσεις την σωστή fastboot Rom.
Για να είσαι σίγουρος κοίτα το ταμπελακι στη πλάτη του κινητού αν γράφει 2015112 είναι το κενζο αν γράφει 2015161 είναι το kate
Καλά Χριστούγεννα
Redmi note3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα