ακόμα την κατηγορούμεΟ/H pavlidisc έγραψε:
Μα ΠΟΤΕ όμως!!!Ε καλά...υπερβάλω...έχω να στείλω SMS από το 2009![]()
Τότε που πάλευαν στα φόρα και κατηγορούσαν την Apple οτι δεν είχε αναφορά στα SMS και δεν υποστηρίζει flash αρχεία...ε να...απο τότε...
Ξέρω, θα με πείτε ανάποδο...ε ΕΙΜΑΙ...τί να κάνω ο Χριστιανός!!!![]()

επίσης , για να φανώ ο περίεργος κι εγώ μέρες που είναι
μην αντιγράφετε ρε παιδιά το αγγλικό που ο κάθε ένας ανεβάζει άσχετο poll του στυλ θέλετε νεώτερη έκδοση android κλπ , θέλετε nfc , θέλετε το ένα ή το άλλο ;
δεν έχει νόημα εδώ , κάνε το Poll κατευθείαν και απλά πες λινκ να ψηφίσουμε , και να μην στέλνει κάποιος sms είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερος κόσμος από πολλά άλλα που έχει μέσα η ρομ από μόνη της
επίσης , για να συνεχίσω να φανώ κακός

1)έχουν ανοιχτεί πολλά topic κι από ξένους (κι εγώ προσωπικά είχα ανοίξει)
2)όχι @antonius , δεν είναι ελληνική η Modia για miui
γενικά να πούμε ήταν ελληνική (για android γενικά) λόγω theoss ναι , αλλά για miui άλλος την περνούσε κάθε εβδομάδα (πολωνός ? τσέχος? σλοβάκος? δε ξέρω, κάτι τέτοιο) και είχε (και νομίζω κι έχει ακόμα) apk για κάθε έκδοση της Miui (και σελίδα) η ελληνική modia απλά είναι διαφορετική (και κακώς για μένα όπως έχω πει πολλάκης) από την κλασική που έχουν όλα τα σμσ app (δηλαδή strip unicode πάντα , όχι να πρέπει να γράφεις κεφαλαία και δε ξέρω γω τι άλλο)
πάρε κι link
[SMS MOD] Strip unicode MIUI v5/6/7/8 - Porting Team - Xiaomi MIUI Official Forum
[MOD] Strip Unicode MMS Mod 160 chars -- All Devices !! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
New feature in SMS app. Strip Unicode? - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
SMS-APP Non-Unicode 160 Characters Support - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Sms App - Strip Unicode Chars - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
και πολλά άλλα , απλά κάνουν τους κινέζους ώρες ώρες

υ.γ. ναι έστειλα και στην Infoquest μήνυμα πριν λίγες μέρες
Μήνυμα:
Συγχαρητήρια για την κίνηση σας να φέρετε συσκευές της Xiaomi.
Μια παράκληση μόνο , αν γίνεται να υπάρξει κάποια "πίεση" να φτιαχτεί το sms app σωστά γιατί δεν έχει (χρόνια τώρα) υποστήριξη για 160 (142) χαρακτήρες και γιατί δεν αναγνωρίζει τις επαφές αν δεν έχουν το +30 μπροστά.