Πρόσφατα πήρα το Redmi Note 3,4G [Qualcomm,32GB/3GB RAM] με MIUI Global 8.1| Stable,8.1.1.0(MHRMIDI),και Build number MMB29M,από Ελληνικό Κατάστημα με Επίσημη Εγγύηση Αντιπροσωπείας 2 ετών InfoQuest,και δοκιμάζοντας 2 διαφορετικές SIM Cards,διαπίστωσα ότι το κινητό "βλέπει" μόνο όποια SIM είναι τοποθετημένη στη Θέση 2 -Εσωτερική Θύρα για Nano SIM-,με αποτέλεσμα να μη μπορώ να επεκτείνω τη Μνήμη του Κινητού με SD Card.Διάβασα στα Forums εδώ και από άλλους Χρήστες XIAOMI ότι αυτό είναι μάλλον θέμα ROM,θα παρακαλούσα κάποιος/οι εμπειρότεροι να μου πούν αν ξέρουν με σιγουριά αν αυτό αληθεύει,εφόσον δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε Bootlocker Unlocking & ROM Flashing σε τόσο πρώιμο στάδιο,δεδομένου του ότι έχω την αντίληψη πως κάτι τέτοιο θα ακύρωνε την Εγγύηση μου.
Παρακαλώ διορθώστε με αν έχω καταλάβει λάθος κάτι σε οποιοδήποτε σημείο παραπάνω,και προτείνετε κάποιες πιθανές λύσεις,συμπεριλαμβανομένης και της αντικατάστασης Συσκευής αν τελικά έχω πρόβλημα στο Hardware του Κινητού μου.Σας ευχαριστώ όλους,και εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και ειρηνικό,χαρμόσυνο,και καρποφόρο το 2017!
Παρακαλώ διορθώστε με αν έχω καταλάβει λάθος κάτι σε οποιοδήποτε σημείο παραπάνω,και προτείνετε κάποιες πιθανές λύσεις,συμπεριλαμβανομένης και της αντικατάστασης Συσκευής αν τελικά έχω πρόβλημα στο Hardware του Κινητού μου.Σας ευχαριστώ όλους,και εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και ειρηνικό,χαρμόσυνο,και καρποφόρο το 2017!