Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 4 vs Redmi Note 3 Pro vs Redmi Pro

• Xiaomi Redmi Note 4 vs Redmi Note 3 Pro vs Redmi Pro

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Είμαι μεταξύ των 3 μοντέλων, αν και από specifications τείνω στο Note 4, στην έκδοση 3 GB RAM/64 (ή 32, αν και η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή) GB Internal. Το Pro, εξίσου καλό, κυρίως λόγω οθόνης, αλλά ξεφεύγει στην τιμή, ολίγον τι. Το Note 3 Pro μπαίνει στη λίστα λόγω snapdragon, για τα κλασσικά προβλήματα της mediatek που δε ξέρω αν τα έχει λύσει (υπερθέρμανση, εξάντληση μπαταρίας). Οι κάμερες δε με τρελαίνουν ιδιαίτερα, δεν κολλάω στα 2 mp ή στις dual, κυρίως νοιάζομαι για σωστές κλήσεις/σήμα (αυτονόητο) αυτονομία μπαταρίας, φυσιολογικό gaming και multitasking χωρίς να κολλάει και να μου σπάει τα νεύρα.

Τι προτείνετε από τα 3; Επίσης, κάποια ελληνικά eshop έχουν και εγγύηση όπου δε χρειάζεται να το στέλνεις Κίνα. Τι παίζει αν το πάρεις από vic ή geek, κλπ, σε περίπτωση προβλήματος; Πρέπει να το στέλνεις στο εργοστάσιο ή υπάρχει άλλη λύση;

Ευχαριστώ!
    • Ότι παίρνεις από Κίνα πάει πίσω στο κατάστημα της Κίνας και από εκεί εργοστάσιο
      Ότι παίρνεις από Ελλάδα πάει πίσω στο κατάστημα της Ελλάδας και από εκεί εργοστάσιο.
      Ότι παίρνεις από μεταπωλητές της infoquest, έχεις να κάνεις service infoquest.

Από θέμα μπαταρίας νομίζω το Redmi Note 3 pro είναι το καλύτερο...
    • Xiaomi redmi note 3 pro. Πλέον μπορείς με 160-180 ευρώ να το βρεις απο'δω με 2ετή εγγύηση. Εγώ το προμηθεύτηκα από την Κίνα πριν 2 μήνες και πληρωσα 140 ευρώ για την έκδοση 2/16. Εντελώς πληροφοριακά να σου αναφέρω ότι το δικό μου έχει την developer rom και ειμαι πολύ ευχαριστημένος από την γενική λειτουργία του. Νομίζω σ'αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα πάλι XIAOMI.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση